|
Post by konstantinf on Apr 10, 2016 8:22:34 GMT 2
Μπράβο Νεκτάριε! Όλες οι λεπτομέρειες στη θέση τους και το αποτέλεσμα αληθοφανέστατο. Κάτσε τώρα αναπαυτικά στην καρέκλα σου, πάρε βαθειές ανάσες και απόλαυσε τη δουλειά τριών χρόνων...
Και μια και δεν θες να ασχοληθείς πια μ'αυτό, περιμένουμε ανυπόμονα το επόμενο!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 11, 2016 21:09:23 GMT 2
Νεκ, το έχεις στείλει στη Σαχάρα για φωτογράφηση και αργεί τόσο το completed Πάντως, ένα ζωντανό ον (σκυλί, φίδι, σκορπιός, κ.α.) θα ταίριαζε Απόλαυσε το Νεκ, σωστά τα είπε ο Κωνσταντίνος
|
|
|
Post by nektarios on Apr 11, 2016 22:37:39 GMT 2
Φίλοι μου, Κωνσταντίνε και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Πραγματικά, μπορεί να ακούγεται εγωιστικό ή ως δείγμα ματαιοδοξίας, αλλά από τότε που τελείωσε το έχω τοποθετήσει δίπλα στον μοντελοπάγκο μου (αναλογιζόμενος ωστόσο συχνά και τον κόπο και χρόνο που αφιέρωσα για λεπτομέρειες που τελικά δεν έχουν κάποια πρακτική σημασία, όπως λ.χ. το άνοιγμα των γριλιών της μάσκας, τον μηχανισμό ανοίγματος του καπώ ή τις ζώνες ασφαλείας...). Μάλλον ασχολήθηκα περισσότερο από όσο χρειαζόταν... Κωνσταντίνε, υπάρχει ήδη κατά νου ένα νέο σχέδιο για μια κατασκευή με εκτεταμένες τροποποιήσεις και αρκετές ιδιοκατασκευές, αλλά χρειάζεται πολλή μελέτη πριν αρχίσει... Γιώργο, για να μην σε αφήσω παραπονεμένο, ανεβάζω άμεσα μια φωτό με ζωντανό ον, και οι υπόλοιπες φωτό της επίσημης παρουσίασης θα ανεβούν πλην απροόπτου αύριο, που το όχημα επιστρέφει από τη... Βολιβία!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 12, 2016 13:46:31 GMT 2
Φίλοι μου, Χαίρετε! Μετά από περίπου 40 μήνες, 18 updates, 200+ posts και 8.500+ views, το μακροβιότερο ενεργό w.i.p. του forum έφτασε στο τέλος του! [Αν είχε αργήσει λίγο ακόμη, θα είχε ολοκληρωθεί και το Μετρό της Θεσσαλονίκης!...] Ακολουθούν φωτό του τελικού αποτελέσματος: Α) Η "επίσημη" φωτογράφηση, στο γνωστό σιέλ φόντο: Β) Μερικές φωτό "see through" : Γ) Και τέλος, μερικές "φυσικές" φωτό, σε εφαρμογή της ιδέας του φίλου Κωνσταντίνου, στον οποίο και αφιερώνονται: Και για να θυμηθούμε από πού ξεκίνησε το όλο εγχείρημα… (Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι εντελώς συμπτωματική…) Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο, την προσοχή, την υπομονή, τα σχόλια, τις ιδέες και την γενικότερη αδιάλειπτη υποστήριξή σας! Ιδιαιτέρως δε ευχαριστώ για την πολύτιμη υλική συνδρομή και προσφορά τους τούς gtziaf και Johny.B. και τα παιδιά μου, που προσέφεραν απλόχερα (οι δυο πρώτοι από τα spare box τους και οι υπόλοιποι από τα… toys box τους) όλα τα αναγκαία εξαρτήματα και παρελκόμενα για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.
|
|
|
Post by grimstr on Apr 12, 2016 16:54:00 GMT 2
Τα συγχαρητήρια μου για την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυτη δουλειά με τόση λεπτομέρεια ΜΠΡΑΒΟ!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 12, 2016 18:12:33 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε! Χαίρομαι που σου άρεσε!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 15, 2016 19:24:18 GMT 2
Συγχαρητήρια Νεκτάριε, η φωτογράφηση σε φυσικό περιβάλλον βοηθάει πολύ.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 15, 2016 20:23:42 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Κι εγώ έτσι νομίζω, οτι η φωτογράφηση "στο στοιχείο του" το αναδεικνύει. Λείπουν μόνο μερικές λάσπες...
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2016 10:33:00 GMT 2
Όμορφη φωτογράφηση Νεκ! Μπράβο φίλε μου
|
|
|
Post by nektarios on Apr 16, 2016 16:20:10 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε! Τόσο για το σχόλιο όσο και για την πολύπλευρη συνδρομή σου καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκευής!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 16, 2016 16:25:43 GMT 2
Ευχαριστώ για την αφιέρωση Νεκτάριε, ελπίζω το παράδειγμα της φωτογράφησης στη "φύση" να βρεί κι άλλους μιμητές. Είναι πραγματικά κουκλί (όσο κι αν δεν ταιρίαζει ο χαρακτηρισμός στο είδος...). Ξεκουράσου τώρα, και ... σε μερικές μέρες μας δείχνεις το επόμενο !
|
|
|
Post by nektarios on Apr 16, 2016 22:03:26 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, Κωνσταντίνε! Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου αρέσει, καθώς είσαι άνθρωπος που αποδεδειγμένα αγαπάει τη λεπτομέρεια, και μάλιστα την ιδιοκατασκευασμένη! Το επόμενο project δεν θα αργήσει, αλλά δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι θα είναι... Κάποια στιγμή σχεδιάζω να ξεκινήσω κάτι περίπλοκο και χρονοβόρο, αλλά στο μεταξύ - ή παράλληλα - θα ήθελα να ασχοληθώ και με κάτι απλό, για ξεκούραση. Το κακό είναι οτι δεν υπάρχει στο στοκ μου τίποτε απλό... ενώ παράλληλα εκκρεμούν το Civic, η Delta και ο "Στρατηγός"... Θα δούμε...
|
|