|
Post by alex78 on Feb 21, 2016 2:18:31 GMT 2
Νεκτάριε πραγματικά του δίνεις και καταλαβαίνεις...κανώ, μπαγκάζια, κουπιά Περιμένω να θαυμάσω τη δουλειά σου ολοκληρωμένη!!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 21, 2016 12:16:32 GMT 2
Κωνσταντίνε, τελικά πράγματι δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Το πιο δύσκολο ήταν να το πάρω απόφαση... κι εκεί ακριβώς ήταν που η παρέμβασή σου υπήρξε καταλυτική! Αλέξη, χαίρομαι που σου αρέσει! Πρόκειται αναμφισβήτητα για το μοντέλο που με έχει παιδέψει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, αλλά συγχρόνως με έχει βοηθήσει όσο κανένα άλλο στο να αξιοποιήσω την - όποια - φαντασία μου και να δοκιμάσω πολλές καινούριες μεθόδους [π.χ. υπεξαίρεση παιδικών παιχνιδιών... ] και σκρατσοπατέντες! Η συνέχεια δεν θα αργήσει...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 21, 2016 22:59:15 GMT 2
Nek, πολύ καλά τα κουπιά. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να χρειάζεσαι, ακόμη, σκανδάλη για εκπυρσοκρότηση Ψηφίζω κόκκινα για να ταιριάζουν με την μπορντούρα στην κουπαστή. Και μια και λέμε για σκανδάλη, το στεγνό πινέλο είναι απαραίτητο για τα επόμενο. ΟΚ; Καλό τελείωμα
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2016 21:30:54 GMT 2
Γιώργο, χαίρομαι που σου άρεσαν τα κουπιά, και ευχαριστώ για την ιδέα - χρωματική πρόταση! Όσο για τη σκανδάλη, άστο καλύτερα, είναι μεγάλο θέμα και δεν υπάρχει λογική εξήγηση...
|
|
|
Post by nektarios on Mar 15, 2016 8:59:14 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 21, 2016 14:19:40 GMT 2
Πραγματικά είναι έτοιμο να ξεκινήσει Νεκτάριε! Μπράβο, πολύ όμορφο... Περιμένουμε τις επίσημες φωτογραφίες (στη φύση;;
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 21, 2016 15:51:57 GMT 2
Νεκτάριε πανέμορφο φίλε το κτήνος σου!
"Φωνάζει" για λερώμα, αλλά όπως εσύ αγαπάς!
Καλά τελειώματα.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 21, 2016 18:38:17 GMT 2
Εντυπωσιακό Νεκ, περιμένουμε να το δούμε ολοκληρωμένο
|
|
|
Post by nektarios on Mar 21, 2016 22:12:41 GMT 2
Φίλοι μου, Κωνσταντίνε, Αλέξανδρε και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ για το "μπαράζ" θετικών σχολίων! Κωνσταντίνε, η "επίσημη" φωτογράφηση θα γίνει στο "κλασικό" "στουντιακό" σιελ φόντο, αλλά η ιδέα σου μού άρεσε πολύ, οπότε σίγουρα θα προστεθούν και μερικές "φυσικές" φωτό! Αλέξανδρε, το ακούω κι εγώ πολύ καθαρά, αλλά προσπαθώ να κάνω τον αδιάφορο... Γιώργο, δεν θα αργήσει... Απλώς προέκυψαν - πάλι!... - κάποια ζητήματα της τελευταίας στιγμής... [Αυτή η "τελευταία στιγμή" που διαρκεί... μήνες έχει αρχίσει να με εκνευρίζει...} Και πάλι σας ευχαριστώ όλους!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 22, 2016 21:11:32 GMT 2
Με διαφορά το πιο ευφάνταστο και πρωτότυπο θέμα του φόρουμ
|
|
|
Post by nektarios on Mar 23, 2016 22:07:02 GMT 2
Δημήτρη, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Χαίρομαι που σου αρέσει και που το βρίσκεις ενδιαφέρον!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 30, 2016 12:56:55 GMT 2
Update No 18 (Final) Φίλοι μου, Χαίρετε! Αυτή τη φορά είναι γεγονός! Πρόκειται για το τελευταίο update! Οι τελευταίες "πινελιές" του project είναι αυτές: (Ελπίζω η τελική διάταξη των αντικειμένων στο "καλάθι" να αρέσει στον κ. Admin…) Τέλος, ένα θέμα που προέκυψε χωρίς να έχει προβλεφθεί ποτέ ήταν η ανάγκη για την κατασκευή μιας βάσης στήριξης του μοντέλου, καθώς αφενός το βάρος του είχε αυξηθεί πολύ λόγω της προσθήκης του κλωβού και των διάφορων επιπλέον εξαρτημάτων (αρκεί να ληφθεί υπόψη ότι το κανώ είναι συμπαγές ρητινένιο…), και αφετέρου η κατασκευή τής Revell στα σημεία στήριξης του οχήματος στους τροχούς δεν ήταν ιδιαίτερα σταθερή. Για τον λόγο αυτό κατασκευάστηκε (μετά από αμέτρητους υπολογισμούς και dry fits) μια βάση από φύλλο πλαστικού, η οποία – μετά την τοποθέτηση όλων των περιμετρικών αντικειμένων – δεν φαίνεται καθόλου, ωστόσο είναι ανά πάσα στιγμή αφαιρούμενη. Έτσι, όταν η βάση χρησιμοποιείται, το μοντέλο στηρίζεται στο σασί του, οι τροχοί βρίσκονται στον αέρα, και με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η επιβάρυνση των αδύναμων σημείων του κιτ. Η αρχική βάση ήταν αυτή: Ωστόσο, μόλις τοποθετήθηκε το - πολύ βαρύ - κανώ στην οροφή, το μοντέλο άρχισε τις "σούζες", λόγω μετατόπισης του κέντρου βάρους προς τα πίσω. Έτσι, απαιτήθηκε η τροποποίηση της βάσης, και το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό: Μετά από όλα αυτά, απομένει πλέον μόνον η "επίσημη" φωτογράφηση του ολοκληρωμένου μοντέλου. Για πολλοστή φορά, σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 1, 2016 16:40:57 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Apr 1, 2016 21:42:37 GMT 2
Φίλε Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ, τόσο για αυτό το σχόλιο, όσο και για τη συνεχή στήριξη και παρουσία σου καθ' όλη τη διάρκεια του project! Πράγματι, έχει φτάσει στο τέλος! Ακόμη κι εγώ δυσκολεύομαι να το πιστέψω, ειλικρινά! Μόλις καταφέρω να βγάλω κάποιες "ιδιαίτερες" φωτό που έχω κατά νου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 5, 2016 21:40:15 GMT 2
Σοβαρά τώρα ? Μας κοροιδεύεις. Έλα πές αλήθεια, δεν τελείωσε ακόμα, θα κάνεις και βάση με φυτά, λάσπες και ποταμάκι!!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 6, 2016 19:22:44 GMT 2
Το ποταμάκι δεν το είχα σκεφτεί!.. Φίλε, τέλος! Πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου πλέον μαζί του! Η τελική φωτογράφηση δεν θα αργήσει...
|
|