|
Post by alex78 on Jan 20, 2016 20:07:54 GMT 2
Προσεκτική και όμορφη δουλειά Νεκτάριε, η πρακτική του χαρτομάντηλου με εντυπωσίασε!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 20, 2016 20:23:54 GMT 2
Φίλοι μου, σας ευχαριστώ! Γιώργο, ο φακός ήταν καλά δασκαλεμένος, ώστε να μην αποκαλύψει τις ατέλειες! Αλέξη, πρόκειται για μια πολύ διαδεδομένη και εύκολη στην κατασκευή της μέθοδο, που εγώ τη χρησιμοποίησα για πρώτη φορά (μέχρι τώρα το φοβόμουν... ), και μετά από προτροπή του Γιώργου.
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jan 23, 2016 18:55:27 GMT 2
τρομερή η δουλειά σου Νεκτάριε.Δηλαδή εμεις οι κοινοί θνητοί τι να ποστάρουμε τώρα μετά από όλα αυτά.ΜΠΡΑΒΟ.
|
|
|
Post by nektarios on Jan 24, 2016 15:37:18 GMT 2
Φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το τιμητικό σχόλιο, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το βλέπεις έτσι! Με κάθε ειλικρίνεια σου λέω οτι κι εγώ με το ίδιο ακριβώς δέος βλέπω τα ποσταρίσματα των περισσότερων από τα μέλη του φόρουμ! Ίσως βέβαια αυτό να είναι και το καλύτερο κίνητρο για την συνεχή βελτίωση όλων μας! Εξάλλου, τα μοντέλα σου (κρίνοντας τουλάχιστον από το Peterbilt) δεν υστερούν σε κάτι σημαντικό, και με λίγη περισσότερη προσπάθεια στο τελικό φινίρισμα θα φτάσουν σε ένα πολύ αξιόλογο επίπεδο!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 26, 2016 12:08:39 GMT 2
|
|
|
Post by Βαγγέλης on Jan 26, 2016 15:47:52 GMT 2
Πολύ ωραία Νεκτάριε.θα παρακολουθώ το θέμα σου. σο για το σχόλιο που σου εκανα δεν ειναι κακό να λες και να γράφεις οταν κάποιος ειναι καλύτερος από εσένα.Και αν συγκρίνω τα δικά μου κιτ με τα δικά σου ναι εισαι πολύ καλύτερος.Αυτή ειναι η δική μου γνώμη.
|
|
|
Post by nektarios on Jan 26, 2016 21:42:55 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Χαίρομαι που σου αρέσει! Και ναι, εννοείται οτι λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας, εννοείται οτι κάποια μοντέλα είναι πιο κοντά στην απόδοση των πραγματικών αντικειμένων από κάποια άλλα, και εννοείται οτι είναι πολύ σημαντικό για όποιον ποστάρει τη δουλειά του να βλέπει οτι αυτή αρέσει και στους άλλους. Αυτό - χωρίς βεβαίως να αποκτά εγωιστικές προεκτάσεις - αποτελεί μια αποδεκτή ηθική ικανοποίηση αλλά και ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για βελτίωση. Και πάλι ευχαριστώ!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2016 11:45:28 GMT 2
Νεκτάριε πραγματικά δεν βλέπεις συχνά τόσο όμορφα πράγματα, μπράβο φίλε!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 27, 2016 13:28:50 GMT 2
Φίλε Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ, τόσο για το σχόλιο όσο και για τη συνεχή παρακολούθηση και στήριξη των προσπαθειών μου!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 27, 2016 18:46:11 GMT 2
Νεκ, πολύ άρτια η συναρμογή όλων αυτών των ετεροκλήτων πραγμάτων μέσα στο σκράτς κουβούκλιο. Δεν το βλέπεις και κάθε μέρα αυτό. ΥΓ. Τα πιστόλια δεν μου άρεσαν
|
|
|
Post by nektarios on Jan 27, 2016 20:31:29 GMT 2
Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ! Για τα σχόλια, για την γενικότερη υποστήριξη με ιδέες, λύσεις, εποικοδομητικό κράξ υλικά κ.λπ. ... Για τα πιστόλια, πραγματικά συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Ούτε εμένα μου άρεσαν, μου φαίνονται σαν η παραφωνία στο όλο σύνολο, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω το γιατί... Ίσως λόγω κλίμακας, ίσως επειδή δεν πολυταιριάζουν θεματικά, ίσως να τοποθετήθηκαν σε λάθος σημείο, δεν ξέρω... Λέω όμως να τα αφήσω, για να μην το πιάνει το κακό μάτι!..
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 27, 2016 22:16:39 GMT 2
Νεκ και μόνο που έχεις καταφέρει να ομαδοποιήσεις τόσα κομμάτια φίλε...πραγματικός άθλος!
Ανυπομονώ να δω το τέλος...!
Για τα πιστόλια ξενίζουν λόγο κλίμακας...προσωπικά θα τα άφηνα, ίσως ήθελαν λίγο να λεπτίνουν...αλλά σίγουρα ο όλος όγκος της δουλειάς, τα υποσκιάζει!
Καλά τελειώματα!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 28, 2016 20:29:57 GMT 2
Νεκτάριε για ακόμη μία φορά η δουλειά σου είναι υπέροχη!!!!!! Μου άρεσαν πολύ τα στρωσίδια και το βάψιμό τους στην κουκέτα! Μοναδικό σημείο που μου κάνει κάπως εκτός κίμακας είναι τα σιδερικά (πιστόλια)... Καλή συνέχεια! Απόστολος
|
|
|
Post by nektarios on Jan 28, 2016 21:30:31 GMT 2
Αλέξανδρε και Απόστολε, τα σχόλιά σας με τιμούν ιδιαίτερα! (όπως βεβαίως και των υπολοίπων!) Όσο για την ολοκλήρωση του μοντέλου, κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει, όμως δυστυχώς (?) όσο προχωράει η κατασκευή μού έρχονται όλο και νέες ιδέες, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση συνεχώς να μετατίθεται για αργότερα!... Όμως έχει ήδη αρχίσει η τοποθέτηση των εξωτερικών αξεσουάρ, οπότε πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία (που ελπίζω να μην διαρκέσει... χιλιόμετρα!)
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 30, 2016 21:13:17 GMT 2
Νεκταριε πολυ καλη και μεθοδικη δουλεια! Επισης οι σκρατσιες ειναι απιστευτες!! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 1, 2016 9:32:59 GMT 2
Φίλε Βαγγέλη, σε ευχαριστώ πολύ για το θετικό σχόλιο! Χαίρομαι που σου αρέσει!
|
|