|
Post by konstantinf on Feb 5, 2016 12:22:01 GMT 2
Ομολογώ Νεκτάριε ότι, απορροφημένος από τα επιβατικά, δεν είχα πάρει είδηση τι φτιάχνεις στο φορτηγά... Με εντυπωσίσαε η λεπτομέρεισ και η προσοχή στη δουλειά! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! Κώστας
|
|
|
Post by nektarios on Feb 6, 2016 11:22:38 GMT 2
Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ πολύ για το θετικό σχόλιο! Είναι αλήθεια οτι τα οχήματα με... μέχρι και 4 τροχούς παρουσιάζουν συνήθως μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσο αυτά που έχουν περισσότερους! Χαίρομαι που σου άρεσε!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 7, 2016 17:24:52 GMT 2
Είναι αλήθεια οτι τα οχήματα με... μέχρι και 4 τροχούς παρουσιάζουν συνήθως μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όσο αυτά που έχουν περισσότερους! Μην το λες αυτό. Αν έβρισκα το Volvo της Pocher ή έστω τη μηχανή του σε λογική τιμή, θα όρμαγα!!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 8, 2016 14:20:12 GMT 2
Εύχομαι να το βρεις άμεσα και σε τιμή ευκαιρίας, για να το δούμε σε w.i.p.!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 12, 2016 15:08:34 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 12, 2016 17:05:43 GMT 2
Ο ηλιοσυλλεκτής τα σπάει. Παίζει να μην έχω ξαναδεί σε μοντέλο στην 1/24, κάτι ανάλογο. Τώρα τα συμμετρικά τοποθετημένα μπαγάζια, δεν... Εγώ θα τα στοίβαζα στη μια άκρη. Η δουλειά όπως πάντα πολύ καθαρή και λεπτομερής. Αααα ιδέα τελευταίας στιγμής που λες κι εσύ. Το κανό, κουπιά δεν θα έχει; ΥΓ. Τώρα που τελειώνει τι θα κανείς; Θα σου λείψει Νεκ
|
|
|
Post by nektarios on Feb 12, 2016 22:01:10 GMT 2
Φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Χαίρομαι που και μια φορά δείχνω εγώ κάτι που εσύ δεν έχεις ξαναδεί, γιατί πάντα συμβαίνει το αντίστροφο! Για τα μπαγάζια μην ανησυχείς, η φωτό είναι dry fit, οπότε μπορούν να τοποθετηθούν όπως επιθυμεί ο καθένας ανά πάσα στιγμή! Για τα κουπιά το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δυστυχώς αυτά που βρήκα στο παιδικό δωμ sparebox ήταν... εκτός κλίμακας... Όσο για το οτι θα μου λείψει, είναι αλήθεια... Ισχύει απολύτως το παλιό ρητό: "Και τωρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους"; Ωστόσο, έχω ήδη βρει ήδη τη λύση, που είναι η εξής: [Έχω ένα θέμα με το livery που θα χρησιμοποιήσω, αλλά θα το λύσω κι αυτό...]
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 13, 2016 14:07:29 GMT 2
Πολυ ωραία δουλειά φίλε μου, μπράβο. Τα όπλα και έμενα δεν μου κάθονται και πολύ καλά.
|
|
|
Post by manos13 on Feb 13, 2016 18:02:08 GMT 2
Όμορφο γίνεται.
|
|
|
Post by nektarios on Feb 13, 2016 18:18:31 GMT 2
Κομνηνέ και Μάνο, σας ευχαριστώ πολύ! Κομνηνέ, η ομοφωνία σχετικά με τα όπλα είναι πραγματικά εντυπωσιακή!... Η επιλογή μου ήταν ξεκάθαρα λανθασμένη...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 17, 2016 11:34:57 GMT 2
Φίλε Νεκ, το πανελ με κούφανε! Φοβερή πρόσθεση!
Μπράβο, με αυτό το build είδαμε πολλά και τεχνικές και σκρατσιες και ετερόκλιτα υλικά και...μέγεθος!
Χορταστικός!!
Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 17, 2016 13:27:13 GMT 2
Φίλε Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ πολύ για το θετικό σχόλιο! Χαίρομαι που σου αρέσει και που το παρακολουθείς με αδιάλλειπτο ενδιαφέρον!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 18, 2016 21:46:48 GMT 2
Για τα κουπιά το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δυστυχώς αυτά που βρήκα στο παιδικό δωμ sparebox ήταν... εκτός κλίμακας... Έλα τώρα... Με μια οδοντογλυφίδα και δυο φυλλαράκια πολυπροπυλένιο που θα κόψεις και θα τα λυγίσεις υπό την επήρεια θερμότητας γίνονται τα κουπιά σε δυο λεπτά... Αλλά ούτως ή άλλως εντυπωσιακό. Μπράβο και περιμένουμε το επόμενο!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 18, 2016 22:38:59 GMT 2
Τώρα που το λες... Πράγματι ακούγεται απλό, αλλά το δικό μου μυαλό δεν πέρασε ούτε απο κοντά... Η ιδέα είναι εξαιρετική, και πάει για άμεση υλοποίηση! Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 20, 2016 13:12:34 GMT 2
Έτοιμα και τα κουπιά! Εκκρεμεί βεβαίως το βάψιμό τους. Αρχικά είχα σκεφτεί να τα βάψω ολόασπρα (οτι δηλ. είναι ολόκληρα κατασκευασμένα από πλαστικό), αλλά τώρα που φτιάχτηκαν σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να αφήσω τα ξύλινα κομμάτια στο φυσικό τους χρώμα και να βάψω μόνον τα διαφανή, είτε άσπρα είτε σε κάποιο έντονο χρώμα (π.χ. dayglo orange ή κίτρινο). Τι λέτε; Υ.Γ.: Γιώργο, ξέρω οτι θα σχολιάσεις την κλίμακα γι' αυτό σπεύδω να σε προλάβω! Τα κουπιά όντως φαίνονται κάπως τεράστια σε σχέση με τα υπόλοιπα αντικείμενα, ωστόσο νομίζω οτι είναι στη σωστή κλίμακα σε σχέση με το κανώ, το οποίο και συνοδεύουν. Όσο για το τελευταίο, αν και υποτίθεται οτι είναι 1/24 (τουλάχιστον έτσι έλεγε όταν το αγόρασα), στην πράξη πρέπει να είναι σε αρκετά μεγαλύτερη κλίμακα... Τέλος πάντων... Καλό Σ/Κ σε όλους!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 20, 2016 21:05:36 GMT 2
Είδες άμα θές;... Θα έλεγα σε πορτοκαλί ή κόκκινο. Καλό ΣΚ
|
|