est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 19, 2013 11:54:00 GMT 2
Αντε γειά!!!!!!!!!!!!! Ότι και να σχολιάσω για την δουλεία σου Σταυρο είναι λίγο... Ανυπομωνώ να το χαζέψω τελειωμένο... Καλά τελειώματα... Πως έκανες το κάθισμα με το ύφασμα... Ε, νομίζω ότι δεν θα αργήσεις να το δεις τελειωμένο. Τα κρυφά και δύσκολα τελείωσαν. Χαλαρά το πάω πλέον. Δεν καταλάβαίνω την ερώτηση. Εξήγησα αναλυτικά τι έκανα πάνω στο κάθισμα Σε ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια : : : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 19, 2013 11:57:45 GMT 2
Κύριε Σταύρο, μπορεί να χρειάζεστε τον χρόνο σας για να αναρτήσετε φωτό και σχόλια, αλλά όταν το κάνετε .... !! Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά . Πολλά συγχαρητήρια Σπύρος Σπύρο σε ευχαριστώ. Και όντως μου πήρε χρόνο (μα πολύ χρόνο!) αυτό το κιτ. Κοίτα τη χρονολογία για να πάρεις μια ιδέα με τι παλεύω : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on May 19, 2013 21:11:19 GMT 2
Σταύρο η δουλειά σας δεν αξίζει σχολιασμό από εμένα...οπότε υποβάλλω τα σέβη μου και θαυμάζω την υπομονή, το κουράγιο, το μεράκι και το αποτέλεσμα τους!
:respect:
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on May 19, 2013 21:28:55 GMT 2
Σταύρο καλησπέρα Πολύ όμορφη η δουλειά σου, μας έχεις συνηθήσει πλέον Μια ερώτηση μονο, πως θα γυαλίσεις τα τμήματα του αμαξώματος, αφού το έχεις ήδη τοποθετήσει?
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 20, 2013 10:37:36 GMT 2
Σταύρο η δουλειά σας δεν αξίζει σχολιασμό από εμένα...οπότε υποβάλλω τα σέβη μου και θαυμάζω την υπομονή, το κουράγιο, το μεράκι και το αποτέλεσμα τους! Αλέξανδρε σε ευχαριστώ πολύ. Για το αποτέλεσμα διατηρώ τους ενδοιασμούς και τις αμφιβολίες μου. Δεν μου βγήκε όπως θα ήθελα. Μπορεί να μην τα βλέπετε όλα στις φωτό αλλά εγώ ξέρω τι και που υπάρχει στραβό. Και αυτό μου αρκεί για να μην είμαι ενθουσιασμένος. Σε ευχαριστώ πάντως.
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 20, 2013 10:47:30 GMT 2
Σταύρο καλησπέρα Πολύ όμορφη η δουλειά σου, μας έχεις συνηθήσει πλέον Μια ερώτηση μονο, πως θα γυαλίσεις τα τμήματα του αμαξώματος, αφού το έχεις ήδη τοποθετήσει? Χρηστάρα σε ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια. Γυάλισμα θα γίνει μόνο με wax της Tamiya και τίποτε άλλο. Τα 2 χέρια Clear Gloss που περάστηκε το αμάξωμα για να σφραγιστούν οι χαλκομανίες είναι αρκετά. Το σκαλοπάτι πρέπει να μείνει όπως άλλωστε ήταν και η πραγματικότητα στα μονοθέσια της εποχής. Αριθμοί συμμετοχής (διαφορετικοί σε κάθε αγώνα) και σπόνσορες ήταν αφαιρούμενα stickers και διαφορετικά για κάθε περίσταση. : : : : : :
|
|
|
Post by Sakis on May 23, 2013 15:07:22 GMT 2
Καλησπέρα μεσιέ! Πάντα οργανωμένος και κατατοπιστικός στις δουλειές σας. Καθαρή και άρτια (απ'όσο διακρίνω στις φωτό) η κατασκευή ψαλιδιών, κινητήρα και λοιπών με το κάθισμα να μου αρέσει ιδιαίτερα! Φυσικά και δηλώνω ξανά άσχετος ιστορικά με τη θεματολογία ώστε να σχολιάσω αυτό το κομμάτι, πιστεύω όμως ότι είναι όπως πρέπει. Σας εμπιστεύομαι σε τέτοια άλλωστε! Ίσως αρκετά πεντακάθαρος για τα γούστα μου ο κινητήρας αλλά εγώ είμαι εγώ και δεν είναι δικό μου το μοντέλο, απλά λέω τη σκέψη μου. Εσείς κρίνετε καλύτερα! Εύχομαι ένα ξεκούραστο τελείωμα και προσοχή στο γυάλισμα!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 24, 2013 6:36:06 GMT 2
Καλησπέρα μεσιέ! Πάντα οργανωμένος και κατατοπιστικός στις δουλειές σας. Καθαρή και άρτια (απ'όσο διακρίνω στις φωτό) η κατασκευή ψαλιδιών, κινητήρα και λοιπών με το κάθισμα να μου αρέσει ιδιαίτερα! Φυσικά και δηλώνω ξανά άσχετος ιστορικά με τη θεματολογία ώστε να σχολιάσω αυτό το κομμάτι, πιστεύω όμως ότι είναι όπως πρέπει. Σας εμπιστεύομαι σε τέτοια άλλωστε! Ίσως αρκετά πεντακάθαρος για τα γούστα μου ο κινητήρας αλλά εγώ είμαι εγώ και δεν είναι δικό μου το μοντέλο, απλά λέω τη σκέψη μου. Εσείς κρίνετε καλύτερα! Εύχομαι ένα ξεκούραστο τελείωμα και προσοχή στο γυάλισμα! Θάνο σε ευχαριστώ.
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on May 24, 2013 12:06:24 GMT 2
Μεγάλε μας τσακισες Θελω μια εβδομάδα να μελετήσω τις ομορφιές που εχεις κανει. Με μια πρώτη ματιά που εριξα, ειναι όλα καθαρα και μελετημένα : : Θα τα πουμε και απο κοντα, καλά τελειώματα : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 25, 2013 7:27:49 GMT 2
Μεγάλε μας τσακισες Θελω μια εβδομάδα να μελετήσω τις ομορφιές που εχεις κανει. Με μια πρώτη ματιά που εριξα, ειναι όλα καθαρα και μελετημένα Θα τα πουμε και απο κοντα, καλά τελειώματα Ψηλέ που χάθηκες? Σε ευχαριστώ υπερβολικέ τύπε! : : : :
|
|
|
Post by rous74 on May 25, 2013 16:43:29 GMT 2
Σταύρο καλησπέρα,
Πολύ καθαρή και μελετημένη δουλειά , μπράβο !!!
Το κίτ γνωρίζω ότι σ΄έχει κουράσει απίστευτα αλλά υπομονή...η γραμμή του τερματισμού είναι πλέον κοντά !!!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on May 26, 2013 11:43:36 GMT 2
Σταύρο καλησπέρα, Πολύ καθαρή και μελετημένη δουλειά , μπράβο !!! Το κίτ γνωρίζω ότι σ΄έχει κουράσει απίστευτα αλλά υπομονή...η γραμμή του τερματισμού είναι πλέον κοντά !!! Ανδρέα σε ευχαριστώ πολύ. Όντως με κούρασε το κιτ στη κατασκευή του και προς τα τελειώματα με κούρασε και να το βλέπω
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 4, 2013 10:44:23 GMT 2
Και μονο οτι κλεισατε το πανω μερος του κοκπιτ με το κατω μερος του κοκπιτ, τα οποια κομματια ειχαν κενο μεταξυ συρμου και αποβαθρας αναλογο του σταθμου Μοναστηρακιου, :respect: Μια χαρα βγαινει!!! Καλα τελειωματα! : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 5, 2013 8:22:48 GMT 2
Και μονο οτι κλεισατε το πανω μερος του κοκπιτ με το κατω μερος του κοκπιτ, τα οποια κομματια ειχαν κενο μεταξυ συρμου και αποβαθρας αναλογο του σταθμου Μοναστηρακιου, Μια χαρα βγαινει!!! Καλα τελειωματα! Και να ήταν μόνο αυτό!! Σε αυτό το κιτ παίχτηκε το έργο "ο Τιραμολα σε νέες περιπέτεις".
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 21, 2013 12:00:24 GMT 2
Καλημέρα σε όλη τη κοινότητα. Τελευταίο στάδιο της κατασκευής. Στη μύτη κολλήθηκε το 3D emblem της Ferrari (ευγενική προσφορά του rous74, ευχαριστώ Ανδρέα). Σαν τελευταίες εργασίες αναφέρω τη συναρμολόγηση της αεροτομής και η χρονοβόρα τοποθέτησή της (μόνο για τους έχοντες μεγάλη υπομονή στις μετρήσεις στο οριζόντιο επίπεδο και τον διαμήκη άξονα!), τη τοποθέτηση του εμπρός τζαμιού στο κόκπιτ και των καθρεπτών. Το σύνολο της κατασκευής υπάρχει στο Completed Cars. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είχαν την υπομονή και το κουράγιο να παρακολουθήσουν αυτό το φλύαρο WIP και όσους είχαν σίγουρα την περιέργεια να δουν που θα καταλήξει αυτή η βασανιστική κατασκευή. Θέλω να πιστεύω ότι δεν τους απογοήτευσα (...πλήρως!). Προσωπικά δεν ευχαριστήθηκα όλες τις φάσεις της κατασκευής και το τελικό αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί όπως έγινε με προηγούμενες δουλειές μου. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς Σταύρος #9
|
|