|
Post by Chris Fragkoulis on May 14, 2012 21:23:19 GMT 2
Γιωργο εγινε πολυ ομορφη!! Καλη συνεχεια!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on May 14, 2012 21:32:30 GMT 2
Τζιάφ,
πολύ σέξυ το πορτοκαλοκόκκινο φίλε... Και πολύ όμορφη γενικώς μέχρι εδώ....
Άντε καλά τελειώματα να πιάσεις τη μπέμπα...
Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on May 15, 2012 10:13:32 GMT 2
Όλα πολύ όμορφα, αλλά ειδικά η εφαρμογή της χρυσής διαχωριστικής γραμμής είναι πραγματικά για πολλά : : : : : : : : !! Όσο για τη "στραβή" στην αεροτομή, επειδή είναι μαθηματικά βέβαιο οτι τελικά δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό, προτείνω τουλάχιστον να την ξεβάψεις το συντομότερο!... Καλή συνέχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 15, 2012 17:53:04 GMT 2
Μην του λες τέτοια!!!!!!! Πολλοί θα το δούν λίγοι θα το καταλάβουν... Αστην όπως είναι, μια χαρά δείχνει και κανένας δεν καταλαβαίνει αν δεν του το πείς...
|
|
|
Post by gtziaf on May 15, 2012 18:11:54 GMT 2
Χρήστο, Αγάπιε, Νεκτάριε και Γιώργο σας ευχαριστώ για τα σχόλια και την υποστήριξη... Γενικά, το κιτ δεν με θέλει από την αρχή... Ότι μπορεί να πάει στραβά, έχει πάει... Ούτε εγώ το πάω και φαίνεται από τα επιπόλαια λάθη που κάνω... Στόχος πλέον να τελειώσει, έχοντας ένα ανεκτό επίπεδο ποιότητας... Τώρα για την πίσω αεροτομή, δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω... Θα δείξει... : : : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 15, 2012 19:02:14 GMT 2
Γενικά, το κιτ δεν με θέλει από την αρχή... Ότι μπορεί να πάει στραβά, έχει πάει... Ούτε εγώ το πάω και φαίνεται από τα επιπόλαια λάθη που κάνω... Στόχος πλέον να τελειώσει, έχοντας ένα ανεκτό επίπεδο ποιότητας... Τώρα για την πίσω αεροτομή, δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω... Θα δείξει... Καλησπέρα φίλε, Υπομονή, και επιμονή! Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, και πιστεύω πως με τα όποια εμπόδια θα πετύχεις κέντρο. Έχει συμβεί πολλές φορές να πέσω πάνω σε κάποιο κιτ που δεν θέλει να προχωρήσει... Μα με την καμία λέμε... : : Απόστολος : :
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on May 16, 2012 22:16:15 GMT 2
...εγω πιστευω οτι θα την ισιοσεις αυτη την αεροτομη...(μαλλον θα σε στοιχειωσει αμα την αφησεις ετσι)
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on May 17, 2012 10:22:48 GMT 2
Τώρα για την πίσω αεροτομή, δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω... Θα δείξει... Θα την ξαναφτιάξεις δηλ.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on May 17, 2012 13:52:19 GMT 2
Θα την ξαναφτιαξει !!!!!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑ !!!!!!
|
|
|
Post by rawshooter on May 18, 2012 14:03:32 GMT 2
Καταπληκτικό μασκάρισμα-βάψιμο Κε Admin μας Αν και προσωπικά πιστεύω οτι είναι λίγο "πορτοκαλίζον" παραπάνω απο το κλασσικό κοκκινο-Marlboro Οσο για το logo στην αεροτομή, πιστεύω πολλοί θα το δούν - λίγοι θα το καταλάβουν Βέβαια τώρα εξαρτάται απο τους "διαβόλους" που κουβαλάμε μέσα μας ;D ;D ξέρεις εκείνους που "έρχονται" σε στιγμές χαλάρωσης και μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ξέροντας το λαθάκι και κατευθείαν το μάτι μας "πάει" εκεί ;D ;D - Σοβαρά τώρα πάντως, στο e-bay υπάρχει ενα τυπάκος που τυπώνει πολλά πολλά logos, ανάμεσα σ' αυτά και τα marlboro, οπότε αμα θέλεις και τ' αποφασίσεις, μασκάρεις λίγο παραπάνω και ξαναβάφεις το λευκό βάζοντας νέα 'Marlbo-υριά"
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2012 17:59:48 GMT 2
Καλά - καλά με πείσατε ;D ;D ;D Έχει μπει ήδη στο φορνέτ ;D Σας ευχαριστώ για τα σχόλια και τη υποστήριξη... Παναγιώτη, για logo θα ψάξω πρώτα τα spare... Σαν καλός μ@λ@κ@ς δεν σκάναρα την καρτέλα με τα M@lboro Μετά βλέπουμε... Απόστολε, ναι όλα στραβά συμβαίνουν , αλλά προχωράει, αργά, όχι σταθερά, αλλά προχωράει... Ελπίζω, σύντομα να υπάρξει και update... Να είστε όλοι καλά : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 20, 2012 11:50:39 GMT 2
Καλά - καλά με πείσατε ;D ;D ;D Έχει μπει ήδη στο φορνέτ ;D Σας ευχαριστώ για τα σχόλια και τη υποστήριξη... Παναγιώτη, για logo θα ψάξω πρώτα τα spare... Σαν καλός μ@λ@κ@ς δεν σκάναρα την καρτέλα με τα M@lboro Μετά βλέπουμε... Απόστολε, ναι όλα στραβά συμβαίνουν , αλλά προχωράει, αργά, όχι σταθερά, αλλά προχωράει... Ελπίζω, σύντομα να υπάρξει και update... Να είστε όλοι καλά Καλημέρα Γιώργο, Εκανές πολύ καλά και μηδένισες την αεροτομή. Δώσε μου διαστάσεις για το λογότυπο, και θα δω τι έχω διαθέσιμο. Καλή συνέχεια. Απόστολος : :
|
|
|
Post by gtziaf on May 20, 2012 11:55:57 GMT 2
Εκανές πολύ καλά και μηδένισες την αεροτομή. Δώσε μου διαστάσεις για το λογότυπο, και θα δω τι έχω διαθέσιμο. Απόστολε έβαψα ήδη το άσπρο... Σε ευχαριστώ για την προσφορά... θα δω μήπως έχω κάποιο λογότυπο και αν δεν βρω, θα το μάθεις πρώτος Ευχαριστώ και πάλι : :
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on May 20, 2012 12:10:54 GMT 2
Μπραβο Γιωργο, το αποθεωσες κι αυτο το κιτ αψογα ολα ! Ωραιο το πορτοκαλοκοκκινο αλλα και τελεια τα μασκαρισματα σου (ξυραφενια που ειπε και ο Χρηστος)..Καλη συνεχεια !
|
|
|
Post by gtziaf on May 28, 2012 18:59:30 GMT 2
Μπραβο Γιωργο, το αποθεωσες κι αυτο το κιτ αψογα ολα ! Ωραιο το πορτοκαλοκοκκινο αλλα και τελεια τα μασκαρισματα σου (ξυραφενια που ειπε και ο Χρηστος)..Καλη συνεχεια ! Σε ευχαριστώ Γιάννη... Η μόνη απογείωση που έχει να κάνει με το κιτ, είναι ότι θα το απογειώσω από το μπαλκόνι... ;D ;D Θα δεις γιατί... Μετά από καιρό, έχω να σας δείξω ένα update στη Mclaren... Γενικά δεν περνώ την καλύτερη μοντελιστική μου φάση..., αλλά μπόρα είναι θα περάσει. Εξάλλου δεν ήταν λογικό να έχω ακόμη μια απροβλημάτιστη μοντελιστική χρονιά (στη περσινή ότι έκανα μου έβγαινε και τελείωσα καμιά 10άρια μοντέλα). Κάτι θα έσκαγε... και αυτό έμελε να είναι στη Mclaren. Πριν αναφέρω τα δυσάρεστα, επικεντρώνομαι σε κάποιες βελτιώσεις που έκανα σε διάφορα περιφερειακά κομμάτια του κιτ. Αρχικά ασχολήθηκα με κάποια τμήματα του κόκπιτ. Τροποποιήθηκε ο πίνακας οργάνων και το ρολ μπαρ στο οποίο στηρίζεται, προστέθηκε ο ομφαλός του τιμονιού και βελτιώθηκε ο λεβιές των ταχυτήτων. Περισσότερα θα σας πουν οι ακόλουθες φώτο : Στη συνέχεια έγιναν ανάλογες βελτιώσεις στα τμήματα που βρίσκονται στο χώρο του ρολ μπαρ του οδηγού, πάνω από το ντεπόζιτο. Τα κομμάτια αφού πλύθηκαν τοποθετήθηκαν σε κασετίνα, χωρισμένη σε θεματικές ενότητες... τρομάρα μου.. : : Τελευταίες βελτιώσεις αφορούν τα αμορτισερ (τα γνωστά) και τις εξατμίσεις (αντικατάσταση του τελικού και του τρόπου συγκράτησης τους). Στο τέλος τα κομμάτια οργανώθηκαν για να βάφουν με διάφορες μεταλλικές αποχρώσεις. Και τώρα τα δράματα... Δυστυχώς το alclad του κόκπιτ αντέδρασε με το 2Κ, με συνέπεια να κάνει τα μπιμπίκια που διακρίνονται στις φώτο, παρόλο που στο μοντέλο δοκιμών, με τα ίδια ακριβώς χρώματα, δεν συνέβη τίποτα. Άγνωστες οι βουλές... Στη αρχή σκέφτηκα να το παραβλέψω (για αυτό το κάλυψα με bare meta foil ώστε να δω τι γίνεται) και μετά μα τα παρατήσω (ιδίως μετά από ένα σπασιματάκι του χρώματος, στο χώρο της εμπρός ανάρτησης)... Μετά από πού σκέψη αποφάσισα, να το ξεβάψω, να διορθώσω τις αβαρίες και να συνεχιστεί. Αυτό βέβαια απαιτεί χρόνο και ψυχική υγειά. Οπότε θα τη αφήσω για λίγο στην άκρη ή τέλος πάντων θα το πάω πιο αργά. Για το λόγω αυτό άρχισα να καταπιάνομαι με τη BMW, ώστε να αλλάξω παραστάσεις. Συγνώμη για την πολυλογία και σας ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα υποστήριξη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και σχετικά σύντομα να υπάρξει κάποιο update. Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς : :
|
|
|
Post by Sakis on May 29, 2012 20:18:26 GMT 2
Δεν πειράζει ρε συ Γιώργο,καλά κάνεις και το αφήνεις για λίγο στην άκρη ώστε να ηρεμήσεις .Όπου δυστυχώς πέφτουν πολλά μασκαρίσματα και αλληλοκαλυπτόμενα χρώματα διαφορετικών συστάσεων θέλει και την εύνοια της τύχης για να σου κάτσουν.Και σου μιλάει ο Νο 1 στις αποτυχίες,έχω να τελειώσω κιτ από το Νοέμβριο....του 2011.... Πάντως δε θα πρότεινα να πιάσεις το enthusiast τώρα,καλύτερα να αράξεις λίγες μέρες πριν καταπιαστούμε με Le Mans GB.Κάτι μου λέει ότι όλοι θα χαλαρώσουμε και θα περάσουμε καλά εκεί συν το γεγονός ότι θα βγουν πολλά έτοιμα μοντελάκια!
|
|