RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 17, 2012 23:46:54 GMT 2
Καλησπέρα Χρήστο, Έδωσες ρέστα τζούνιορ!!! Μου αρέσει υπερβολικά... Χαίρομαι πολύ φίλε με τη διαρκή σου πρόοδο. Απόστολος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 19, 2012 10:47:55 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Συγχαρητήρια για την κατασκευή σου. Πραγματικά εξαιρετική φίλε μου. Μικροατέλειες λόγω νεανικού ενθουσιασμού τις δικαιούσαι και σαφώς δεν μειώνουν σε τίποτα το τελικό αποτέλεσμα που προβλέπω ότι θα σου φέρει και άλλα μετάλλια από διαγωνισμούς στην συλλογή σου. καλά να περνάς και να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Καλημέρα Γιάννης Γιαννη σ'ευχαριστω πολυ! Ειχες κ το "προνομιο" να δεις τις εργασιες απο κοντα σε προηγουμενο σταδιο Χρηστάρα ήταν μία πρόκληση ένα κιτ με τόσες χαλκομανίες και για μία ακόμα φορά τα κατάφερες περίφημα! (φτου μη σε ματιάσω! ) Έκανες πολύ πετυχημένες παρεμβάσεις στο εσωτερικό,έχεις μάθει να χειρίζεσαι εξαιρετικά το Alclad και κάνεις φινιρίσματα πολύ πάνω από το μέσο όρο και μάλιστα συνεχόμενα χωρίς αποτυχίες. (ξανά φτου μη σε ματιάσω!) Έχεις κερδίσει το σεβασμό μου,αν και μικρότερος,με την εξέλιξη που έχεις μα πάνω από όλα με το ήθος σου και το γεγονός ότι ανοίγεις μάτια και αυτιά για να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς και να γίνεις καλύτερος για σένα και παράλληλα ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ για να μπορέσεις να γίνεις ακόμα καλύτερος.Δεν κάνεις εξυπναδίστικα σχόλια,δεν το ''παίζεις'' απολύτως τίποτα και η εν γένει συμπεριφορά σου αρκεί για έχεις την απεριόριστη εκτίμησή μου. Έτσι θα πας μπροστά και σαν άνθρωπος εκτός από μοντελιστής. Έλπίζω να βρεθούμε από κοντά για να δω τη Mercedes καλύτερα και να έχω τελειώσει το δικό μου κιτ ώστε να τα βγάλουμε φωτό μαζί... Καλή Ανάσταση boy! Θανο καλημερα, Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!! Ειμαι ο μικροτερος της παρεας κ πρεπει να με εχετε στα οπα οπα ;D ;D!! Περα απο την πλακα, οτι κανω, το κανω γιατι ετσι νοιωθω κ ποτε εις βαρος των φιλων μου. Α κ που 'σαι, περιμενω τη Mercedes σου για κοντρα στα 402m!! "Κούκλα" και μάλιστα ενα δύσκολο κιτ με πολλά "σεντόνια" (χαλκομανιες) που τόσο δυσκολεύουν όλους μας Παναγιωτη σ'ευχαριστω!! Με παιδεψε η ατιμη αλλα οταν τη χαζευω στη βιτρινα δεν το σκεφτομαι!! Καλησπέρα Χρήστο, Έδωσες ρέστα τζούνιορ!!! Μου αρέσει υπερβολικά... Χαίρομαι πολύ φίλε με τη διαρκή σου πρόοδο. Απόστολος Αποστολε χαιρομαι ιδιεταιρα που σου αρεσει!! Ειναι σημαντικο να λαμβανεις θετικο σχολιασμο απο μοντελιστες υψηλου επιπεδου, ποσο μαλλον εσυ που εκτος απο το επιπεδο που εχεις, μου "εμπιστευτηκες" κ το κιτ!!
|
|