billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Mar 2, 2012 22:41:12 GMT 2
Καλησπέρα.Πολύ ωραίες παρεμβάσεις-επεμβάσεις και με εκπληκτική επιτυχία.Τον αεραγωγό σε τί κυλινδρική επιφάνεια τον έφτιαξες? Περιμένουμε την συνέχεια που σίγουρα θα έχει εξίσου καλό αποτέλεσμα
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 2, 2012 22:51:13 GMT 2
Καλησπέρα.Πολύ ωραίες παρεμβάσεις-επεμβάσεις και με εκπληκτική επιτυχία.Τον αεραγωγό σε τί κυλινδρική επιφάνεια τον έφτιαξες? Περιμένουμε την συνέχεια που σίγουρα θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα Βασιλη σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Ο αεραγωγος τυλιχτηκε σε μηκος πλαστικου της Evergreen Ø 2.5mm το οποιο φαινεται στην φωτογραφια με τα υλικα
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Mar 2, 2012 23:06:57 GMT 2
Χορταστική πρώτη ανανέωση!!! ;D ;D
|
|
|
Post by nektarios on Mar 2, 2012 23:13:32 GMT 2
Χρήστο, όλα πολύ όμορφα! Ο σωλήνας είναι εξαιρετικά ρεαλιστικός! : : Και οι αναρτήσεις πολύ καλές, αλλά για αυτές ήμασταν ήδη ψυλλιασμένοι από το Subaru και φαντάζομαι οτι κανείς δεν περίμενε κάτι λιγότερο! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by Sakis on Mar 3, 2012 0:36:28 GMT 2
Χρηστάκο έχεις μερακλώσει με το αυτοκίνητο και φαίνεται.Πολύ σωστές και όμορφες οι παρεμβάσεις σου!Μπράβο! Αυτό που μου αρέσει όμως περισσότερο απ'όλα είναι η άψογη οργάνωση στη δουλειά αλλά και στον τρόπο που ποστάρεις και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα μιας και το ίδιο προσπαθώ πάντα να κάνω κι εγώ.
Καλή συνέχεια boy!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2012 9:07:02 GMT 2
Χρήστο πολύ οργανωμένη δουλειά... Άντε, την επόμενη φορά ξεκίνα να πειράζεις και τα υπόλοιπα στοιχεία της ανάρτησης, και να βάζεις κανονικά παξιμάδια... Ο αεραγωγός καταπληκτικός αλλά το πάτωμά στη θέση του οδηγού νομίζω αδικεί το εσωτερικό... Δεν έχει σχέση με το πραγματικό, ρε συ... Το κάνει πολύ φλαταδούρα... Ίσως να φταίει η θέση των πεντάλ (βλέπω λάθος tamiya - είναι μάλλον πολύ ψηλά τοποθετημένα)... Δες αν μπορείς να το βελτιώσεις λίγο... ΥΓ. Το αρνητικό σχόλιο, στο έκανα για γούρι... Σου είχα κάνει ένα στο σούμπου, και το πήγες ρολόι μετά ;D Καλή συνέχεια, φιλαράκι : : : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Mar 3, 2012 10:38:26 GMT 2
Χρηστάρα τελείωσε η εξεταστική και έπεσες με τα μούτρα ε; Πολύ όμορφο και μεθοδικό ξεκίνημα. Ο αεραγωγός στην κυριολεξία φυσάει! Καλή συνέχεια φίλε! : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Mar 4, 2012 8:47:38 GMT 2
Και μετά κατηγορείς εμένα για .....μεθοδικότητα. Τα γόνατα της ανάρτησης είναι θαύμα, προπάντων τώρα που βελτίωσες τη τεχνική σου με δυο διατομές σωλήνων. Άψογη δουλειά : : Η ιδέα σου για ανακατασκευά του εύκαμπτού σωλήνα με έστειλε!! Απόρία: Με τι υλικό θα βάψεις το τεφλόν? Για τα πεντάλ θα πρότεινα να κοντύνεις το ύψος τους και να απομακρύνεις αυτό του συμπλέκτη πιο αριστερά. Με το καρμπόν γύρω από το ταμπλώ, το τιμόνι και το τούνελ υποθέτω ότι θα έχεις σκεφτεί κάποια λύση για αποφυγή νευρικού κλονισμού ;D ;D : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 4, 2012 14:03:16 GMT 2
Χορταστική πρώτη ανανέωση!!! ;D ;D Δημητρη σ'ευχαριστω!! Χρήστο, όλα πολύ όμορφα! Ο σωλήνας είναι εξαιρετικά ρεαλιστικός! Και οι αναρτήσεις πολύ καλές, αλλά για αυτές ήμασταν ήδη ψυλλιασμένοι από το Subaru και φαντάζομαι οτι κανείς δεν περίμενε κάτι λιγότερο! Καλή συνέχεια! Νεκταριε σ'ευχαριστω πολυ!! Εχω καταντησει "γραφικος" με τις αναρτησεις ;D ;D Χρηστάκο έχεις μερακλώσει με το αυτοκίνητο και φαίνεται.Πολύ σωστές και όμορφες οι παρεμβάσεις σου!Μπράβο! Αυτό που μου αρέσει όμως περισσότερο απ'όλα είναι η άψογη οργάνωση στη δουλειά αλλά και στον τρόπο που ποστάρεις και αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα μιας και το ίδιο προσπαθώ πάντα να κάνω κι εγώ. Καλή συνέχεια boy! Θανο σ'ευχαριστω πολυ!! Η οργανωση ειναι "θεμα" γενικοτερα στη ζωη μου, τα εχουμε συζητησει κατ' ιδιαν Χρήστο πολύ οργανωμένη δουλειά... Άντε, την επόμενη φορά ξεκίνα να πειράζεις και τα υπόλοιπα στοιχεία της ανάρτησης, και να βάζεις κανονικά παξιμάδια... Ο αεραγωγός καταπληκτικός αλλά το πάτωμά στη θέση του οδηγού νομίζω αδικεί το εσωτερικό... Δεν έχει σχέση με το πραγματικό, ρε συ... Το κάνει πολύ φλαταδούρα... Ίσως να φταίει η θέση των πεντάλ (βλέπω λάθος tamiya - είναι μάλλον πολύ ψηλά τοποθετημένα)... Δες αν μπορείς να το βελτιώσεις λίγο... ΥΓ. Το αρνητικό σχόλιο, στο έκανα για γούρι... Σου είχα κάνει ένα στο σούμπου, και το πήγες ρολόι μετά ;D Καλή συνέχεια, φιλαράκι Σ'ευχαριστω πολυ Γιωργο!! Αν αρχισω να βαζω παξιμαδια στην αναρτηση...με χασατε...στο Δαφνι θα με βρειτε ;D Το πατωμα αλλαξε οψη! Φαγωθηκε η βαση στο πατωμα αλλα κ η βαση των πεταλ οποτε κ χαμηλωσε το συνολο. Επισης δημιουργηθηκαν τα γυρισματα περιμμετρικα σε μια δοση ρεαλισμου. Για δες κ πες μου αν δειχνει καλυτερα : Χρηστάρα τελείωσε η εξεταστική και έπεσες με τα μούτρα ε; Πολύ όμορφο και μεθοδικό ξεκίνημα. Ο αεραγωγός στην κυριολεξία φυσάει! Καλή συνέχεια φίλε! Νακη σ'ευχαριστω!! Και μετά κατηγορείς εμένα για .....μεθοδικότητα. Τα γόνατα της ανάρτησης είναι θαύμα, προπάντων τώρα που βελτίωσες τη τεχνική σου με δυο διατομές σωλήνων. Άψογη δουλειά Η ιδέα σου για ανακατασκευά του εύκαμπτού σωλήνα με έστειλε!! Απόρία: Με τι υλικό θα βάψεις το τεφλόν? Για τα πεντάλ θα πρότεινα να κοντύνεις το ύψος τους και να απομακρύνεις αυτό του συμπλέκτη πιο αριστερά. Με το καρμπόν γύρω από το ταμπλώ, το τιμόνι και το τούνελ υποθέτω ότι θα έχεις σκεφτεί κάποια λύση για αποφυγή νευρικού κλονισμού ;D ;D Σταυρο σ'ευχαριστω πολυ!! Χαιρομαι που σου αρεσουν οι προσθηκες μου!! Ο σωληνας εχει ηδη ασταρωθει με το γκρι της Alclad κ δεν ειχα κανενα θεμα, οποτε θα βαφτει με Ταμιγιο-χρωμα! Οσο αναφορα τα πενταλ, σε παραπεμπω στην απαντηση που εδωσα στο Γιωργο. Ο συμπλεκτης εχει περιθωριο να μετακινηθει, θα το κοιταξω : : Τωρα για τα carbon....θα δοκιμασω κατι σημερα κ θα πραξω αναλογα
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 4, 2012 14:12:36 GMT 2
Xρηστάρα πήρες φόρα τώρα που τέλειωσε η εξεταστική... Αναμένω εκπληκτικό αποτέλεσμα... Καλή συνέχεια!! Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 4, 2012 19:41:56 GMT 2
Xρηστάρα πήρες φόρα τώρα που τέλειωσε η εξεταστική... Αναμένω εκπληκτικό αποτέλεσμα... Καλή συνέχεια!! Αγάπιος Αγαπιε σ'ευχαριστω!! Γενικα εχω μια ταση τον τελευταιο καιρο να ομαδοποιω τις δουλειες σε ενα κιτ ωστε να τελειωνει γρηγοροτερα κ να μπορω να φτιαχνω περισσοτερα μοντελα
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 4, 2012 19:45:43 GMT 2
Σ'ευχαριστω πολυ Γιωργο!! Αν αρχισω να βαζω παξιμαδια στην αναρτηση...με χασατε...στο Δαφνι θα με βρειτε Το πατωμα αλλαξε οψη! Φαγωθηκε η βαση στο πατωμα αλλα κ η βαση των πεταλ οποτε κ χαμηλωσε το συνολο. Επισης δημιουργηθηκαν τα γυρισματα περιμμετρικα σε μια δοση ρεαλισμου. Για δες κ πες μου αν δειχνει καλυτερα : Το ξέρω ότι "το έχεις" για αυτό σε πιέζω... Φοβερό έγινε... Μπράβο ρε συ Χρήστο : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 4, 2012 20:00:06 GMT 2
Χρηστάρα άψογη η κατασκευή σου μέχρι τώρα φίλε! : : : : : : Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 4, 2012 21:01:43 GMT 2
Το ξέρω ότι "το έχεις" για αυτό σε πιέζω... Φοβερό έγινε... Μπράβο ρε συ Χρήστο ;D ;D Thank you Χρηστάρα άψογη η κατασκευή σου μέχρι τώρα φίλε! Καλή συνέχεια Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ!!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 5, 2012 1:28:09 GMT 2
Χρήστο κάτι μου λέει ότι το ''Μερσεντικό'' θα είναι η καλύτερή σου κατασκευή μέχρι τώρα....όχι βέβαια οτι οι άλλες υστερούν, αλλά λέμε τώρα... ;D Καλή συνέχεια φίλε : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 5, 2012 13:34:48 GMT 2
Χρήστο κάτι μου λέει ότι το ''Μερσεντικό'' θα είναι η καλύτερή σου κατασκευή μέχρι τώρα....όχι βέβαια οτι οι άλλες υστερούν, αλλά λέμε τώρα... ;D Καλή συνέχεια φίλε Alex σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
|
|