vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 3, 2012 23:03:42 GMT 2
Χρησταρα πολυ καλο φιλε!! Καλη συνεχεια! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 4, 2012 9:39:59 GMT 2
Αφού αποφάσισες να γίνεις νονός μου μικρέ τώρα θα πρέπει να μου πάρεις και δώρο για το Πάσχα,δε νομίζεις...;'Εχω κάτι βελτιωτικά στο νου μου... ;D ;D Η δουλειά σου όπως πάντα είναι άρτια οργανωμένη και το αποτέλεσμα φοβερό μέχρι στιγμής!Οι χαλκομανίες καταλαβαίνω τί pain in the ass είναι πίστεψέ με.Να δεις εγώ τί τραβάω... Το carbon ομολογώ ότι σε μερικά κομμάτια όπως το ταμπλώ φαίνεται πολύ καλό! Τι βελτιωτικα κ βλακιες μου λες?? Παπουτσια θα σου παρω ;D ;D Θανο σ'ευχαριστω για τα σχολια σου! Οι χαλκομανιες με προδωσαν τελικα στα σημεια (αναλυτικα στο επομενο post) αλλα δεν τους περασε. Ομολογω βεβαια πως το επιπεδο της δουλειας μου ειναι χαμηλοτερο απο αυτο του impreza Χρησταρα αψογος μεχρι στιγμης! Η δουλεια στα σηματα ειναι φοβερη! Η μονη μου διαφωνια ειναι αυτο το πορτοκαλι ματσουκι που ενω κατασκευαστικα ειναι σουπερ και κλασεις ανωτερο απο το κομματι του κιτ, κατι δεν μου καθεται στο στεγνο πινελο με ασημι. Ισως στεγνο πινελο με πιο ανοιχτο πορτοκαλι να το φωτιζε καλυτερα. Βεβαια αν ειναι ετσι το πραγματικο ειμαι μαζι σου Καλη συνεχεια, παει για πολυ δυνατο τελειωμα! Δημητρη σ'ευχαριστω!! Το πορτοκαλι ματσουκι ειναι πανω-κατω ιδια αποχρωση με το original! Η μονη διαφορα τους ειναι οτι το ζωντανο ειχει μικροτερο βημα στο ελατηριο ενω το δικο μου μεγαλυτερο ;D Χρησταρα πολυ καλο φιλε!! Καλη συνεχεια! Βαγγελη σ'ευχαριστω πολυ!! Χαθηκες φιλε μου
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 4, 2012 10:45:25 GMT 2
Καλημερα Φτασαμε λοιπον κ στο τελικο update της MERCEDES Πατωμα-Εσωτερικο:Με ολα τα κομματια ετοιμα, ξεκινησε η συναρμολογηση του σασι αλλα κ του εσωτερικου. Δημιουργηθηκαν οι ζωνες χρησιμοποιωντας πορπες κ αγκραφες απο το σετ της Scale Production. Πιο ευχρηστο απο το αντιστοιχο της Hobby Design περαστηκε Gloss Varnish η πλατη του καθισματος. Οι ζαντες βαφτηκαν με το H28 Metal Black της Gunze. Αμαξωμα:Αφου αφεθηκαν 8 μερες να στεγνωσουν τα σηματα, ψεκαστηκε 2Κ βερνικι το οποιο αφεθηκε επισης να στεγνωσει 5 μερες. Επειτα ξεκινησε το γυαλισμα ξεκινωντας απο 3600 κ καταληγοντας σε 12000 micromesh. Ακολουθησαν οι αλοιφες της ΤΑΜΙΥΑ. Αφοι πλυθηκε, αρχισε το παρτυ...Ενω στο τριψιμο δεν αντιμετωπισα κανενα απολυτως θεμα, μετα το μασκαρισμα για το βαψιμο των πλαισιων, καποια σηματα ξεκολουσαν μαζι με την ταινια Οπλιστηκα με ψυχραιμια κ αφαιρεσα προσεκτικα τις ταινιες. Επειτα αραιωσα σε νερο λευκη κολα κ με ενα πινελο περασα τα εν λογω κομματια. Ευτυχως τελος καλο, ολα καλα Δεν μπορω να σχολιασω κατι Οπως κ να 'χει, εκλεισα το αμαξωμα με το πατωμα κ εγινε η τοποθετηση των λοιπων εξαρτηματων (κεραιες, καθρεπτες, φαναρια, υαλοκαθαριστηρας κλπ) κ περαστηκε WAX. upload images ΥΓ: Το αποτελεσμα της κατασκευης δεν ειναι αυτο που θα ηθελα...ειναι σαφως κατωτερο του impreza αλλα δεν πειραζει ΥΓ2: Ευχαριστω ολους σας για το σχολιασμο κ τις παρατηρησεις καθ' ολη τη διαρκεια της κατασκευης. Ενα μεγαλο μπραβο στη διαχειρηση για τη διεξαγωγη του 1ου GB του forum μας!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 4, 2012 17:56:41 GMT 2
Χρηστάρα εμένα μου αρέσει και μάλιστα πολύ... Οπότε, έχεις τα συγχαρητήρια μου... : : : : Κάποιες μικρές λεπτομέρειες, νομίζω ότι είναι θέμα βιασύνης και νεανικού ενθουσιασμού, αλλά δεν αλλοιώνουν την άψογη, τελική εικόνα. Τώρα για το 2Κ και το μασκάρισμα, το έχω πάθει κι εγώ (στο είχα επισημάνει να το προσέξεις και στο Impreza). Μάλλον έχει να κάνει με ότι το wet χέρι σου, ήταν πιο ελαφρύ (οπότε δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος, γιατί δεν χρειάζεται το βερνίκι να "χτίζει" πάνω στο μοντέλο). Θα κάνεις και δεύτερο DTM? Την Άλφα? Μακάρι... : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 4, 2012 18:07:55 GMT 2
Χρηστάρα εμένα μου αρέσει και μάλιστα πολύ... Οπότε, έχεις τα συγχαρητήρια μου... Κάποιες μικρές λεπτομέρειες, νομίζω ότι είναι θέμα βιασύνης και νεανικού ενθουσιασμού, αλλά δεν αλλοιώνουν την άψογη, τελική εικόνα. Τώρα για το 2Κ και το μασκάρισμα, το έχω πάθει κι εγώ (στο είχα επισημάνει να το προσέξεις και στο Impreza). Μάλλον έχει να κάνει με ότι το wet χέρι σου, ήταν πιο ελαφρύ (οπότε δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος, γιατί δεν χρειάζεται το βερνίκι να "χτίζει" πάνω στο μοντέλο). Θα κάνεις και δεύτερο DTM? Την Άλφα? Μακάρι... Γιωργο σ'ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου Το 2Κ απαιτει αρκετη εξοικειωση αλλα θα το δαμασω ;D Δυστυχως δεν υπαρχει κουραγιο στην παρουσα φαση για κιτ με χαλκομανιες....παμε σε express πολιτικο θεμα απο Japan μερια για μετα το Πασχα Αναμεινατε : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 4, 2012 19:18:39 GMT 2
Χρηστάρα πανέμορφο βγήκε τελικά φίλε! Το εσωτερικό απίστευτο!!! Καλή αρχή στο επόμενο : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 4, 2012 19:32:56 GMT 2
Χρηστάρα πανέμορφο βγήκε τελικά φίλε! Το εσωτερικό απίστευτο!!! Καλή αρχή στο επόμενο Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!! Ηδη ξερεις τι ακολουθει
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2012 22:15:30 GMT 2
Χρήστο καλησπέρα Φίλε μου η δουλειά σου είναι πραγματικά άψογη απο κάθε άποψη, κυρίως βέβαια λόγω των ατελείωτων ''σεντονιών'' που μόνο στήν θέα τους προκαλούν....ίλιγγο.... Ενδιαφέρουσα απόχρωση το Η-28 της Gunze για τις ζάντες ... Τα συγχαρητήρια μου!! Αλέξης : : : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 5, 2012 9:52:45 GMT 2
Χρήστο δεν έχεις δίκιο για την κατσκευή σου...Απλά ΑΨΟΓΟ!!!!! Φοβερά βαψίματα, προσεγμένο με έμφαση στις φοβερές λεπτομέριες.... : : : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Apr 5, 2012 18:51:24 GMT 2
Μπραβο Χρηστο!!! Εμενα παντως,χωρις να θελω να σε κολακευσω μου φαινεται εξαιρετικο πραγματικα!! Συγχαρητηρια! : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 6, 2012 10:51:52 GMT 2
Χρήστο καλησπέρα Φίλε μου η δουλειά σου είναι πραγματικά άψογη απο κάθε άποψη, κυρίως βέβαια λόγω των ατελείωτων ''σεντονιών'' που μόνο στήν θέα τους προκαλούν....ίλιγγο.... Ενδιαφέρουσα απόχρωση το Η-28 της Gunze για τις ζάντες ... Τα συγχαρητήρια μου!! Αλέξης Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ Το χρωμα στις ζαντες ειναι κατι σαν το Gun Metal. Μ'αυτο ειχα βαψει τους δισκους στα φρενα του impreza Χρήστο δεν έχεις δίκιο για την κατσκευή σου...Απλά ΑΨΟΓΟ!!!!! Φοβερά βαψίματα, προσεγμένο με έμφαση στις φοβερές λεπτομέριες.... Γιωργο σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Μπραβο Χρηστο!!! Εμενα παντως,χωρις να θελω να σε κολακευσω μου φαινεται εξαιρετικο πραγματικα!! Συγχαρητηρια! Βαγγελη σ'ευχαριστω!! Η γνωμη σου μετραει πολυ για 'μενα Ποτε θα δουμε κανα πεζουδακι απ' τα χερια σου, σαν τις παλιες καλες μερες
|
|
|
Post by nektarios on Apr 6, 2012 11:11:15 GMT 2
Φίλε Χρήστο, δεν έχω να προσθέσω κάτι σε όσα έχω ήδη σχολιάσει, παρά μόνο να ξαναπώ οτι η κατασκευή σου είναι πραγματικά εξαιρετική!!! Θερμότατα συγχαρητήρια!!! : : : : : : Με το καλό και στο επόμενο!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 6, 2012 13:36:06 GMT 2
Φίλε Χρήστο, δεν έχω να προσθέσω κάτι σε όσα έχω ήδη σχολιάσει, παρά μόνο να ξαναπώ οτι η κατασκευή σου είναι πραγματικά εξαιρετική!!! Θερμότατα συγχαρητήρια!!! Με το καλό και στο επόμενο! Νεκταριε σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια
|
|
|
Post by jvolume on Apr 7, 2012 9:34:21 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Συγχαρητήρια για την κατασκευή σου. Πραγματικά εξαιρετική φίλε μου. : : : : : : : : : : Μικροατέλειες λόγω νεανικού ενθουσιασμού τις δικαιούσαι και σαφώς δεν μειώνουν σε τίποτα το τελικό αποτέλεσμα που προβλέπω ότι θα σου φέρει και άλλα μετάλλια από διαγωνισμούς στην συλλογή σου. καλά να περνάς και να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις. Καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by Sakis on Apr 14, 2012 13:14:44 GMT 2
Χρηστάρα ήταν μία πρόκληση ένα κιτ με τόσες χαλκομανίες και για μία ακόμα φορά τα κατάφερες περίφημα! (φτου μη σε ματιάσω! ) Έκανες πολύ πετυχημένες παρεμβάσεις στο εσωτερικό,έχεις μάθει να χειρίζεσαι εξαιρετικά το Alclad και κάνεις φινιρίσματα πολύ πάνω από το μέσο όρο και μάλιστα συνεχόμενα χωρίς αποτυχίες. (ξανά φτου μη σε ματιάσω!) Έχεις κερδίσει το σεβασμό μου,αν και μικρότερος,με την εξέλιξη που έχεις μα πάνω από όλα με το ήθος σου και το γεγονός ότι ανοίγεις μάτια και αυτιά για να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς και να γίνεις καλύτερος για σένα και παράλληλα ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ για να μπορέσεις να γίνεις ακόμα καλύτερος.Δεν κάνεις εξυπναδίστικα σχόλια,δεν το ''παίζεις'' απολύτως τίποτα και η εν γένει συμπεριφορά σου αρκεί για έχεις την απεριόριστη εκτίμησή μου. Έτσι θα πας μπροστά και σαν άνθρωπος εκτός από μοντελιστής. Έλπίζω να βρεθούμε από κοντά για να δω τη Mercedes καλύτερα και να έχω τελειώσει το δικό μου κιτ ώστε να τα βγάλουμε φωτό μαζί... Καλή Ανάσταση boy!
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 16, 2012 0:11:29 GMT 2
"Κούκλα" και μάλιστα ενα δύσκολο κιτ με πολλά "σεντόνια" (χαλκομανιες) που τόσο δυσκολεύουν όλους μας : : : : : :
|
|