|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 27, 2012 18:33:08 GMT 2
Αυτοκινητο:Η Mercedes-Benz ειναι γνωστη σε ολο τον κοσμο για τα υψηλης ποιοτητας αυτοκινητα τα οποια παραγει. Ειναι γνωστη επισης για τις επιδοσεις της σε αγωνες που απαιτουν υψηλων προδιαγραφων αγωνιστικα αυτοκινητα. Ετσι σε μια αξιοτιμη προσπαθεια με την AMG, εδώ και πολλά χρονια συμμετεχει στο Γερμανικο Πρωταθλημα Τουρισμου, γνωστο κ ως DTM στο οποιο ανταποκρινεται περιφημα. Κατα τη σεζον 1994, η Mercedes και η AMG, παρουσιασαν ενα νεο αγωνιστικο αυτοκινητο βσισμενο στο τελευταιο μοντελο παραγωγης του εργοστασιου, την C-Class. Ωστοσω η αγωνιστικη εκδοση δανειζοταν μονο την εξωτερικη εμφανιση του μοντελου παραγωγης καθως ηταν σε μεγαλο βαθμο τροποποιημενη. Εκτος των αεροδυναμικων βοηθηματων που ηταν τοποθετημενα στο αμαξωμα, το συστημα κινουσε ενας κινητηρας V6, 2.499cc, 24 βαλβιδων με αποδοση πανω από 400 ιππους που περνουσαν στους τροχους μεσω ενως σειριακου κιβωτιου 6 σχεσεων. Παρ’ολο που το αυτοκινητο ειχε κινηση μονο στους πισω τροχους, δεν ελειπαν τα ηλεκτρονικα βοηθηματα οπως ABS και Traction Control. Επισης η γεωμετρια της αναρτησης ηταν διαφορετικης φιλοσοφιας μιας κ μεγαλο μερος του πατωματος ηταν καλυμμενο ωστε να εξασφαλιζει την ομαλη ροη του αερα. Ως συγκομιδη της χρονιας ’94, η AMG-Mercedes, με οδηγους τους Klauss Ludwig κ Elen Lohr κερδισε το πρωταθλημα κατασκευαστων αλλα κ των οδηγων με τον Klaus Ludwig δειχνοντας τις υπεροχες οδηγηκες του ικανοτητες σ’ ενα πολυ απαιτητικο θεσμο. Η κατασκευη αφορα το αυτοκινητο το οποιο οδηγησε τον Ludwig στην κατακτηση του τιτλου! Οδηγιες: Κιτ:Ποιοτικοτατο με σωστη εφαρμογη κ αρκετη λεπτομερια!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 27, 2012 18:42:47 GMT 2
Καλή αρχή Χρήστο...
Θα του φερθείς όπως του πρέπει είμαι σίγουρος.... ;D ;D
Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2012 20:16:21 GMT 2
Καλή αρχή και απο μένα Χρήστο να έχεις με την ''πρησμένη'' Γερμανίδα σου.....και όπως είπαμε φιλαράκο....τηλεφωνάκι απο το προηγούμενο βράδυ του ποσταρίσματός σου για να παίρνουμέ τα υπογλώσσια μας..... ;D ;D
|
|
|
Post by Sakis on Jan 28, 2012 1:01:59 GMT 2
Έχεις φοβερό μοντέλο στα χέρια σου και είμαι σίγουρος ότι θα το προσέξεις. Να ξέρεις ότι το ζηλεύω πάντως...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2012 19:14:29 GMT 2
Χρήστο, καλή επιτυχία και από μένα! Δώσ' του να καταλάβει!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 6, 2012 13:46:43 GMT 2
Χρηστάρα καλή αρχή φίλε! Περιμένω να απολαύσω θέαμα
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 6, 2012 14:27:11 GMT 2
Πολύ ωραίο μοντέλο....Καλή αρχή!!!!!
Γιατί είμαι σίγουρος οτι θα βγεί αψόγο?
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 6, 2012 20:44:09 GMT 2
Φιλοι μου σας ευχαριστω ολους για τη σιγουρια που μου δειχνετε!! Οντως ειναι πολυ ομορφο μοντελο κ θα του φερθω αναλογως!! Θα κανετε λιγη υπομονη ακομη ομως διοτι ειμαι σε περιοδο εξεταστικης στη σχολη κ δεν προβλεπονται εργασιες αμεσα : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Feb 14, 2012 16:49:26 GMT 2
Χρηστάρα καλή αρχή και από μένα! Περιμένουμε όπως πάντα ένα ακόμα βήμα παραπέρα.. : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 14, 2012 18:34:15 GMT 2
Καλή αρχή Χρήστο... Νόμιζα ότι σου είχα ευχηθεί για την μερτσέντα... Και εσύ χαλκομανίες σεντόνι, ε? Άντε κάναμε την προίκα μας... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 14, 2012 21:21:04 GMT 2
Νακη σ'ευχαριστω!! Πλακα πλακα ψαχνω να δω τι καινουριο να δοκιμασω!
Γιωργο σ'ευχαριστω!! Ασε κ εχω ψιλοπροβληματιστει για το αν ολα θα πανε καλα...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 15, 2012 0:01:21 GMT 2
Καλή αρχή Χρηστάρα, Πολύ ωραίο κιτ, και είμαι σίγουρος ότι θα του εξηγήσεις το όνειρο... Καλή επιτυχία τόσο στην εξεταστική σου, όσο και στις κατασκευές σου!!! Απόστολος : :
|
|
|
Post by jvolume on Feb 20, 2012 13:07:30 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Καλή αρχή και από εμένα στο πολύ όμορφο κιτ σου. Οπως και ολοι οι προηγουμενοι έτσι και εγω προβλέπω μαγικά πραγματα απο τα χερια σου. Οπλίσου με πολύ υπομονή γιατί με το σεντόνι θα την χρειαστείς!! Καλή αρχή Γιάννης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 1, 2012 14:24:32 GMT 2
Αποστολε κ Γιαννη σας ευχαριστω πολυ!! Κ επειδη ισως αναρωτιεστε τι γινεται με τη Γερμανιδα, σας παραθετω μια φωτογραφια που δειχνει το σταδιο στο οποιο βρισκεται ολο το κιτ: Οπως θα διαπιστωσετε, ολα τα κομματια εχουν αφαιρεθει απο τα sprues κ περιμενουν να ασταρωθουν : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 1, 2012 15:41:22 GMT 2
Άντε με το καλό! Καλό ξεκίνημα : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 2, 2012 22:17:46 GMT 2
|
|