|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 10, 2012 1:12:54 GMT 2
Χρήστο οτι και να σου πούμε έιναι λίγο....Μπράβο κ πάλι Μπράβο!!!!!!!!! Χρήστο η μεθοδικότητα σου μοναδική, τα βαψίματα σου καταπληκτικά και ευφιέστατη η ιδέα αναπαράστασης του carbon look. Καλή συνέχεια φίλε..... Γιωργο κ Αλεξη σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια
|
|
|
Post by jvolume on Mar 10, 2012 9:23:33 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Όλοι οι προηγούμενοι με καλύψανε πλήρως και δε θέλω να γίνω κουραστικός. Απλά τρομερή η δουλειά σου. : : : : : : Μια απορία και μία παρατήρηση: - Με πόσες στροφές στο dremel έκοψες το τζάμι? - Είσαι σίγουρος ότι τα παράθυρα στα αυτοκίνητα dtm στα 90s ανοίγανε? καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by jvolume on Mar 10, 2012 9:33:13 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 10, 2012 12:24:36 GMT 2
Χρήστο καλημέρα Όλοι οι προηγούμενοι με καλύψανε πλήρως και δε θέλω να γίνω κουραστικός. Απλά τρομερή η δουλειά σου. Μια απορία και μία παρατήρηση: - Με πόσες στροφές στο dremel έκοψες το τζάμι? καλημέρα Γιάννης Γιαννη καλημερα Σ'ευχαριστω πολυ!! -Δεν ξερω στοφες καθως δεν εχω ροοστατη αλλα σκαλες...επελεξα την πρωτη σκαλα κ το εφαρμοσα με ελαφρα επαναλλαμβανομενα περασματα. (Η διαδικασια εχει βιντεοσκοπηθει κ στις επομενες μερες θα ανεβει στο αντιστοιχο θεμα του Forum ) Το ειχα ελεγξει διεξοδικα κ αφου λειτουργουσαν κανονικα, δεν υπηρχε περιπτωση να μεινουν κλειστα! Το μονο που δεν εκανα ειναι να χειρουργησω τα πομολακια που βρισκονται στο εσωτερικο κ να τα κατεβασω εφ'οσων το τζαμι θα ειναι κατεβασμενο...αλλα δεν τρελαθηκα ακομα ;D Δυο φωτογραφιες απο αυτες τις εχω αλλα σε χαμηλοτερη αναλυση. Εχει αρκετες διαφορες σε σχεση με αυτο του '94 αλλα ειναι χορταστικες!! Ευχαριστω
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 12, 2012 14:46:24 GMT 2
Μπράβο ρε φίλε.... Πολύ όμορφα τα βαψίματα και το carbon για μένα μια χαρά... χαρά στο κουράγιο σου με τις σίτες και τα τούλια... ;D ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 14, 2012 17:32:18 GMT 2
Μπράβο ρε φίλε.... Πολύ όμορφα τα βαψίματα και το carbon για μένα μια χαρά... χαρά στο κουράγιο σου με τις σίτες και τα τούλια... ;D ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος Αγαπιε σ'ευχαριστω!! Λιγο επιπονη η διαδικασια με τα carbon αλλα θα επενδυσω σε αυτη γιατι θα μου αποφερει περισσοτερα οταν τελειοποιηθει Θελει αρκετη εξασκηση κ σωστα pattern για το αναλογο αποτελεσμα : : Σκεψου μονο την οικονομια χρηματος & αγχους σε σχεση με την εφαρμογη carbon χαλκομανιας
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 27, 2012 18:10:50 GMT 2
Καλησπερα Αισιως φτασαμε στο τριτο update!! Αμαξωμα:Κοληθηκαν τα σηματα επειτα απο μια κουραστικη διαδικασια που κρατησε 4 μερες! Για καλη μου τυχη, μου φερθηκαν πολυ τιμια χωρις να μου προκαλεσουν προβλημα, παρα την ηλικια τους Η δυσκολια ηταν οτι επρεπε να καλυφθει ολοκληρο το αμαξωμα με τα "σεντονια" που εδινε η ΤΑΜΙΥΑ...Ετσι, κοπηκε αρκετο περισσιο φιλμ κ σε καποια κομματια το pattern εκατσε με το ματι γιατι η σχεδιαση ηταν λιγο αλλου Δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το φινιρισμα μου (Ο Γιαννης το ειδε απο κοντα) αλλα τι να κανουμε Πατωμα-Εσωτερικο:Κοληθηκε αλουμινοταινια της 3Μ στις περιοχες οπου περνα η εξατμιση, δυστυχως ομως δεν θα φαινονται καθολου οταν μπουν οι ποδιες κ ο λογος που εγινε ηταν καθαρα για εξασκηση... Ξεκινησαν οι εργασιες τοποθετησης στο εσωτερικο με τους εγκεφαλους, τον αεραγωγο, τα πενταλ, το πατωμα κ τους λεβγιεδες να εχουν ηδη παρει τις τελικες τους θεσεις. Κοληθηκαν οι χαλκομανιες στο καθισμα καθως κ στο ταμπλω. Παραθυρα:Βαφτηκαν τα πλαισια τους με Semi Gloss Black κ αναμενεται η κατασκευη των κατεβασμενων τμηματων. Φαναρια:Βαφτηκαν απο μεσα τα πισω φαναρια με το 1321 της Humbrol αραιωμενο με Lacquer Thinner! με πολυ καλο αποτελεσμα!! Τα εμπρος βαφτηκαν με μαρκαδορο. Αναμενεται το βαψιμο του εσωτερικου των εμπρος φαναριων στο αμαξωμα, καθως λογω λαθους στον προγραμματισμο των εργασιων ξεχαστηκαν ;D Κινητηρας:Αρχικα βαφτηκε με το Aluminium της Alclad κ στη συνεχεια με Black, Red, Blue, Gold στα αντιστοιχα τμηματα. Αντικατασταθηκε ο αναγλυφος ιμαντας με ταινια μασκαρισματος κ κοληθηκαν οι χαλκομανιες τοσο στα καπακια των εκκεντροφορων οσο κ στο κουτι-φιλτρο της εισαγωγης. Αναρτησεις:Βαφτηκαν τα ελατηρια με μαρκαδορο κ κοληθηκαν τα τμηματα μεταξυ τους. Κρικοι Ρυμουλκισης:Οι κρικοι που δινει το κιτ θα αντικατασταθουν με τους παρακατω PE απο το σετ της Scale Production. Ευχαριστω για το χρονο σας
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 27, 2012 19:33:01 GMT 2
Χρηστάρα απολαυστικότατο και μεγαλοπρεπές το update σου φίλε! Οι χαλκομανίες έκατσαν μια χαρά από ότι βλέπω φίλε!! Γίνετε διαμάντι δουλειά!!! Καλά τελειώματε : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 27, 2012 19:40:14 GMT 2
Άψογος : : ΥΓ. Πέρασε ένα βερνίκι μόνο κάθισμα και είσαι jet...
|
|
|
Post by rawshooter on Mar 27, 2012 22:24:50 GMT 2
Ωραία πράγματα βλέπω φίλε μου!!!! ΜΠΡΑΒΟ : : : : Προσωπικά λάτρεψα τα πίσω φώτα, εκπληκτικό αποτέλεσμα
|
|
|
Post by nektarios on Mar 28, 2012 9:00:14 GMT 2
Φίλε Χρήστο, θερμότατα συγχαρητήρια! : : : : : : Για την τοποθέτηση των χαλκομανιών, τη λεπτομέρεια του εσωτερικού, τις αναρτήσεις, τα φώτα, τον κινητήρα, αλλά και για το υποδειγματικό update!!! Καλή ολοκλήρωση! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 28, 2012 13:15:01 GMT 2
Χρήστο....ζηλεύω την δουλειά σου!!!!!!!! Μπράβο ρε φίλε.... : : : : : : : : : : Τα φανάρια τέλεια!!! Και οι χαλκομανίες άψογες!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 28, 2012 18:43:43 GMT 2
Μπράβο Χρηστάρα... Ανυπομονώ να τη δώ και από κοντά.... Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 29, 2012 16:27:43 GMT 2
Χρηστάρα απολαυστικότατο και μεγαλοπρεπές το update σου φίλε! Οι χαλκομανίες έκατσαν μια χαρά από ότι βλέπω φίλε!! Γίνετε διαμάντι δουλειά!!! Καλά τελειώματε Αλεξανδρε σ'ευχαριστω!! Η αληθεια ειναι οτι με παιδεψαν αρκετα κ φαινεται σε ορισμενα σημεια Άψογος ΥΓ. Πέρασε ένα βερνίκι μόνο κάθισμα και είσαι jet... Ευχαριστω σεβαστε admin!! Περασηκε ηδη βερνικι στο καθισμα, thnx Ωραία πράγματα βλέπω φίλε μου!!!! ΜΠΡΑΒΟ Προσωπικά λάτρεψα τα πίσω φώτα, εκπληκτικό αποτέλεσμα Παναγιωτη σ'ευχαριστω!! Τα πισω φωτα τα εβαψα με τον iwata απο μεσα αραιωνοντας enamel με lacquer thinner!! Φίλε Χρήστο, θερμότατα συγχαρητήρια! Για την τοποθέτηση των χαλκομανιών, τη λεπτομέρεια του εσωτερικού, τις αναρτήσεις, τα φώτα, τον κινητήρα, αλλά και για το υποδειγματικό update!!! Καλή ολοκλήρωση! Νεκταριε σ'ευχαριστω παρα πολυ!! Χρήστο....ζηλεύω την δουλειά σου!!!!!!!! Μπράβο ρε φίλε.... Τα φανάρια τέλεια!!! Και οι χαλκομανίες άψογες!!! Γιωργο σ'ευχαριστω!! Μπράβο Χρηστάρα... Ανυπομονώ να τη δώ και από κοντά.... Αγάπιος Thanks Αγαπιε Οποτε αποφασισετε με τον Mr. Scriber, ελατε
|
|
|
Post by Sakis on Mar 31, 2012 13:39:34 GMT 2
Αφού αποφάσισες να γίνεις νονός μου μικρέ τώρα θα πρέπει να μου πάρεις και δώρο για το Πάσχα,δε νομίζεις...;'Εχω κάτι βελτιωτικά στο νου μου... ;D ;D Η δουλειά σου όπως πάντα είναι άρτια οργανωμένη και το αποτέλεσμα φοβερό μέχρι στιγμής!Οι χαλκομανίες καταλαβαίνω τί pain in the ass είναι πίστεψέ με.Να δεις εγώ τί τραβάω... Το carbon ομολογώ ότι σε μερικά κομμάτια όπως το ταμπλώ φαίνεται πολύ καλό! : : : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 21:52:38 GMT 2
Χρησταρα αψογος μεχρι στιγμης! Η δουλεια στα σηματα ειναι φοβερη! Η μονη μου διαφωνια ειναι αυτο το πορτοκαλι ματσουκι που ενω κατασκευαστικα ειναι σουπερ και κλασεις ανωτερο απο το κομματι του κιτ, κατι δεν μου καθεται στο στεγνο πινελο με ασημι. Ισως στεγνο πινελο με πιο ανοιχτο πορτοκαλι να το φωτιζε καλυτερα. Βεβαια αν ειναι ετσι το πραγματικο ειμαι μαζι σου Καλη συνεχεια, παει για πολυ δυνατο τελειωμα!
|
|