geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 18, 2012 13:30:01 GMT 2
πριν λιγο καιρο χαζευοντας το στοκ μου αποφασισα να ασχοληθω με το εν λογω κιτ.με μια πρωτη ματια το κιτ φαινεται απλο (καθως εχει λιγα κομματια) ωστοσο η λεπτομερια του φαινεται αρκετα ικανοποιητικη και εχει και φουλ κινητηρα(οχι σαν τον "open floor" της 430 scuderia fujimi) μερικες φωτο απο το κιτ ωστοσο ομως μονο ευκολη δεν ειναι η κατασκευη κα8ως ακομα και το μικροτερο κομματι του κιτ εχει σημαδια απο το καλουπι επισης δεν υπαρχει κανενα κυλινδρικο κομματι!!οι σωληνωσεις εισαγωγης-εξαγωγης ειναι καπως ετσι ο κινητηρας που αποτελειται απο 10 κομματια εκανε 3 μερες να συναρμολογηθει!!!τιποτα δεν εφαπτεται ακριβως!!!! συντομα φωτο απο την προοδο
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 18, 2012 13:40:34 GMT 2
Καλή αρχή Γιώργο... Το κιτ έχει αρκετά θέματα εφαρμογής οπότε κάνε πολλές δοκιμαστικές εφαρμογές... Επίσης κάνε δοκιμές για το πως ενώνονται πάτωμα και αμάξωμα. Θέλει λίγο δουλίτσα το συγκεκριμένο... Για περισσότερα δες στο θέμα μου στο AF : www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=948319&highlight=testarossaΌτι χρειαστείς μην διστάσεις... Όταν τελειώσει θα έχεις ένα πολύ όμορφο μοντέλο στη συλλογή σου... Trust me : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 18, 2012 13:46:31 GMT 2
Καλή αρχή Γιώργο και καλό κουράγιο.... Αναμένουμε τη συνέχεια... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 18, 2012 14:49:29 GMT 2
Γιωργο καλη αρχη με το αλογακι σου!! Περιεργο για TAMIYA να εχει θεματα εφαρμογης...καλο κουραγιο!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 19, 2012 11:17:16 GMT 2
Καλή αρχή Γιώργο! Αγαπημένο αυτοκίνητο που θυμίζει ωραίες εποχές! Καλή συνέχεια φίλε
|
|
|
Post by alex78 on Jan 20, 2012 12:45:11 GMT 2
Γιώργο καλή αρχή σου εύχομαι και γω με την σειρά μου και μην ανυσηχείς δεν σε ''φοβάμαι'' εσένα, εξαλλου απο τα χέρια σου βγαίνουν όλα ''τούμπανο''... ;D : : : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 20, 2012 13:19:19 GMT 2
λοιπον οι εργασιες για πρωτη αλλα μαλλον οχι τελευταια φορα δεν ξεκινησαν απο τον κινητηρα αλλα απο τις αναρτησεις καθως ηθελα να δοκιμασω μια νεα,για εμενα, τεχνικη.ηθελα να αντικαταστησω αυτες του κιτ με δικες μου ιδιοκατασκευη και η αρχικη σκεψη ηταν ειναι και λειτουργικες (γιαυτο ειναι και μεταλλικες) αλλα δεν καταφερα να βρω αρκετα ελλατηρια οποτε θα ειναι στατικες εδω ειναι η στοκ εδω ειναι η custom σε parts και εδω ενα assembly μετα ασχοληθηκα με το εσωτερικο προσπαθωντας να αναπαραστησω τη μοκετα με τη μεθοδο του αλευρωματος!! μενει να κανω ενα στεγνω πινελο για να δειξει καλυτερα τελος ασχοληθηκα με τον κινητηρα και τον περιβαλλοντα χωρο
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 20, 2012 13:30:14 GMT 2
Πάρα πολύ ωραία δουλειά Γιώργο σε όλα.... Η ανάρτηση έδειξε με την μετατροπή σου... Πολύ όμορφα όλα μέχρι εδώ... Καλή συνέχεια να έχεις. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 20, 2012 14:29:38 GMT 2
Γιωργο η αναρτηση ειναι πολυ ομορφη!! Το αλευρι στο καθισμα της GT-ONE μου ειχε βγει λιγο αγριο...παντως τριβεται κιολας αν στεγνωσει Ο κινητηρας της ειναι τουμπανο!! Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 20, 2012 15:04:52 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφη η δουλειά σου φίλε! Η ανάρτηση βγήκε πολύ όμορφη όπως και ο κινητήρας. Σου εύχομαι καλή δύναμη γιατί θα πρέπει να κάνεις άλλες 3... Το αλεύρωμα βγήκε καλό από ότι φαίνεται από τις φωτό : : Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 20, 2012 17:28:07 GMT 2
Πολύ ωραία Γιώργο... Οι αναρτήσεις θαυμάσιες και το ζυμάρι.. εεε η μοκέτα ήθελα να πω πολύ καλό... Τι σύρμα χρησιμοποιήσεις για τα μπουζοκαλώδια? Καλή συνέχεια : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 20, 2012 19:01:59 GMT 2
m@ster,chris,alex,gtziaf σας ευχαριστω ολους ειμαι γ@μ@τος αλλωστε!!! λοιπον στα σοβαρα τωρα: οι αναρτησεις ειναι 4 πισω και 2 μπροστα συνολο 6 οι οποιες εχουν ετοιμαστει λειπει μονο μια πατουρα( σαν "ροδελα") στην πανω μερια του ελλατηριου. το.... "ζυμαρι" νομιζω οτι το θελει ενα στεγνο εσεις τι λετε?? τα μπουζοκαλωδια ειναι μπετονια 0,4 mm βαμενη μετα την τοποθετηση της (μηπως πρεπει να κανω και εδω ενα στεγνο πινελο??)
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 20, 2012 19:41:54 GMT 2
Φοβερο θεμα Γιωργο! Καλη συνεχεια! : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 22, 2012 19:22:43 GMT 2
Φοβερο θεμα Γιωργο! Καλη συνεχεια! σε ευχαριστω vag!! καθως ομως προχωρουν οι εργασειες 8α ηθελα να μου πειτε τι ειναι αυτα στους 2 κυκλους τα οποια υπαρχουν και στις δυο πλευρες
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 23, 2012 20:18:34 GMT 2
Φοβερο θεμα Γιωργο! Καλη συνεχεια! σε ευχαριστω vag!! καθως ομως προχωρουν οι εργασειες 8α ηθελα να μου πειτε τι ειναι αυτα στους 2 κυκλους τα οποια υπαρχουν και στις δυο πλευρες Γιώργο σε μια επικοινωνία με το Σταύρο, που είναι ειδικός στα μηχανολογικά, μου είπε ότι είναι αντλίες βενζίνης και αντλίες πίεσης βενζίνης. Έχει από 2 σε κάθε μεριά του V. Την θέση τους την ήξερα. αλλά πως λέγονται το αγνοούσα . Για ότι παραπάνω, θα μας πει φαντάζομαι ο Σταύρος... : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 23, 2012 20:23:28 GMT 2
σε ευχαριστω Γιωργο κριμα που ο κυριος Σταυρος εχει καιρο να μας ποσταρει! αρα αυτα τα δυο επικοινονουν μεταξυ τους.και μετα το σωλινακι που βλεπουμε να πηγαινει κατω απο το ψυγειο που παει?οεο?
|
|