|
Post by nektarios on Feb 27, 2012 21:27:47 GMT 2
Φίλε Γιώργο, παιδεύτηκες, αλλά στο τέλος έγινε πολύ καλή! : : Τελικά, φαίνεται οτι το μοντέλο ήθελε το οικείο του χρώμα, και όχι κάποιο άγνωστο! Μόλις λοιπόν χρησιμοποίησες την εταιρία που γνώριζε, ανταποκρίθηκε άψογα! Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 28, 2012 0:17:24 GMT 2
Φίλε πολύ ωραίο το χρώμα... Μια χαρά είσαι... Τελικά πως το ξέβαψες?? Αγάπιος : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 28, 2012 12:04:58 GMT 2
νεκτάριε μαλλον δε θα καταφερει κανένα μοντέλο μου να είναι βαμμένο με tamiya(εχω μόνο ενα με humbrol)!!! πραγματικά ομως τα happy color είναι το κάτι άλλο τα προτείνω ανεπιφύλακτα!!και ακόμα περισσότερο το βερνίκι!!!400ml με τιμή 3,7 και τέλειο αποτέλεσμα!!! αγάπιε έβαψα με ενα χέρι mist και ένα wet γιατι αν πέρναγα και άλλο χερι μπορεί να έχανα τις γραμμώσεις τελείως!!ήδη είχαν αρχίσει να χάνονται στο καπώ και τις πάτησα με το μαχαίρι πριν στεγνώσει τελείως το χρώμα και στρώσανε!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 28, 2012 12:27:53 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο, βασικά η ερώτηση μου αφορούσε την ανάστροφη διαδικασία... ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 28, 2012 17:59:03 GMT 2
Πολύ - πολύ καλύτερα Γιώργο, τώρα .... Τα happy color τα έχεις... Άντε καλή συνέχεια... : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 28, 2012 20:42:51 GMT 2
αγάπιε ξέρω ότι καταβάθος πώς έβαψα ήθελες να ρωτήσεις!!!! ;D ;D αφου πέρασε 3 μέρες και 3 νύχτες στη χλωρίνη χωρίς να ξεβάψει την πέρασα με ντουκόχαρτο 1200 και το πράσινο σφουγκαράκι της scotch brite το σκληρο(κάνει φοβερή δουλειά και είναι ιδανικό για εσωχές που δεν μπορεί να μπει τι χέρι με το νπουκόχαρτο) και μετά την ξανάβαψα με τη διαδικασία που ανέφερα πριν! τα happy color είναι υπέροχα!!!στρώνουν πολύ καλύτερα από τα μοντελιστικά, έχουν αρκετές αποχρώσεις, είναι πιο οικονομικά, τρομερή καλυπτηκότητα ακόμα και χωρίς αστάρι..... με τόσα που έχω πει για αυτά τα σπρεύ... Το παρόν δεν αποτελεί διαφήμιση... Είναι ενημέρωση προς τους χρήστες του forum... ;D ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 28, 2012 23:14:32 GMT 2
Γιωργο το εσωσες, πολυ καλο αποτελεσμα!! : : Μαλλον τα Happy Color σε "ξερουν" πια κ σου κανουν τα χατηρια ή τα "ξερει" το χερι σου κ παει αυτοματα ;D ;D
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 29, 2012 19:22:43 GMT 2
Γιώργο ωραίο το σώσιμο φίλε : : : : : : Η γυαλάδα είναι φοβερή
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 1, 2012 16:47:25 GMT 2
Χρήστο και ’λεξ σας ευχαριστώ! ήδη γυαλίστικε και περάστηκαν τα σήματα.
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 7, 2012 10:44:18 GMT 2
Μια χαρά βγήκε!!!!!!!! Χαρας την υπομονή σου... Το χρώμα όμως κάνει λίγο ροζ ή μου φαίνεται?
Δυστυχώς αν δεν πετύχει το βάψιμο, μόνο με τρίψιμο διορθώνεται...
|
|