|
Post by m@ster k@frer on Feb 3, 2012 20:13:33 GMT 2
Μπράβο Γιώργο. Πολύ όμορφο γίνεται και μου αρέσουν πάρα πολύ οι λεπτομέρειες στον κινητήρα... Καλή συνέχεια να έχεις... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 6, 2012 10:08:07 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφη δουλιεά και γεμάτη λεπτομέρεια! Καλή συνέχεια, και όσον αφορά τις εφαρμογές...συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες (βλέπε Tamiya.) : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 7, 2012 23:16:59 GMT 2
Γιώργο, εξαιρετική κατασκευή!! : : : : Ο κινητήρας είναι λεπτομερέστατος και άψογος, ενώ μού άρεσαν πολύ και οι ιδιοκατασκευασμένες αναρτήσεις! Καλή συνέχεια!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 9, 2012 23:39:12 GMT 2
Φοβερο το μοτερ Γιωργο!!!!!! : : : : : : : : : : Καλη συνεχεια!! : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 12, 2012 20:47:47 GMT 2
Πολύ μερακλίδικη δουλειά!!! Καλή συνέχεια. Απόστολος : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 13, 2012 1:31:32 GMT 2
Αγάπιε,Αλέχανδρε,Νεκτάριε,Βαγγέλη,Απόστολε σας ευχαριστώ πολύ!! πλέον τελείωσα και με το εσωτερικό της,αστάρωσα το αμάξωμα και περιμένει να βαφτεί! φωτο από το εσωτερικό σύντομα!! : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Feb 13, 2012 11:36:30 GMT 2
Έτσι, έτσι να βλέπω μοτέρια να γεμίζει το μάτι μου.
Δηλαδή τελειώσαμε με κινητήρα Γιώργο? Κιόλας? Τώρα που με έφτιαξες? ;D
Κούκλα βγήκε ο Colombo πάντως.
Σε επόμενο κιτ να μιλήσουμε για την εξάλειψη των σημαδιών του καλουπιού.
Καλή συνέχεια.
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 16, 2012 1:38:27 GMT 2
Σταύρο και εγώ στεναχωρέθηκα μόλις τελείωσε αλλά τι να κάνουμε?? σήμερα λοιπόν βάφτηκε το αμάξωμα με το TS-8 italian red της tamiya σε σπρευ. το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε πλήρως αλλά τι να κάνουμε?! το ήθελα λίγο πιο φωτινό αλλά ίσως να φταίει το γκρυ αστάρι που είχε για υπόστρομα.επίσης το ήθελα και με λιγότερο orange peel. για να ξεφορτωθώ το orange peel να περάσω βερνίκι και να αρχίσω διαδικασια γυαλίσματος ή να τρύψω ελαφρώς με 2000 ντουκόχαρτο, να βερνικώσω μετά και μετά να γυαλισω?
|
|
|
Post by alex78 on Feb 17, 2012 0:46:16 GMT 2
.....σήμερα λοιπόν βάφτηκε το αμάξωμα με το TS-8 italian red της tamiya σε σπρευ. το αποτέλεσμα δεν με ικανοποίησε πλήρως αλλά τι να κάνουμε?! το ήθελα λίγο πιο φωτινό αλλά ίσως να φταίει το γκρυ αστάρι που είχε για υπόστρομα. Γιώργο πέρα απο το γκρί αστάρι που είναι ''σοβαρή'' αιτιολογία περιέγραψε μας τον τρόπο βαψίματός σου (πόσα ''χέρια'', mist, wet......) το πέρασες?? ......για να ξεφορτωθώ το orange peel να περάσω βερνίκι και να αρχίσω διαδικασια γυαλίσματος ή να τρύψω ελαφρώς με 2000 ντουκόχαρτο, να βερνικώσω μετά και μετά να γυαλισω? Προσωπικά θα ξεκίναγα με βρεγμένα Micromesh, (άρχισε με 3600 και ''ανέβαινε'' σε βαθμούς γιατί διακρίνω αρκετά έντονο Orangepeel) και εν συνεχεία Compound.... : : : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 17, 2012 3:55:30 GMT 2
στα happy color με τα οποια εβαφα τοσο καιρο δεν τα επιρρεαζε το γκρι ασταρι ακομα και οταν εβαφα με ασπρο!!!αλλα εδω μου την εκανε! οσο για τα χερια περασα ενα mist, μετα απο 5' αλλο ενα, μετα απο 20' ενα wet και μετα απο 3 ωρες αλλο ενα wet. δηλαδη μου προτεινεις να γυαλισω και μετα να βερνικωσω?
|
|
|
Post by alex78 on Feb 17, 2012 15:24:10 GMT 2
δηλαδη μου προτεινεις να γυαλισω και μετα να βερνικωσω? Ακριβώς αυτό.... : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 22, 2012 15:46:47 GMT 2
παιδια το μοντελο μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!αρχικα ξεκίνησα γυάλισμα αλλά χαλασαν οι γωνίες της και βγήκε το αστάρι!μετά ξανα έβαψα και ξεκίνησα να γυαλίζω με μικρομες αφού πρώτα είχα μασκάρει τις γωνίες αλλά και πάλι τα compound μου χάλασαν τις αιχμές της.έτσι αποφάσισα να το ξεβάψω και να το βάψω με τον "πατροπαράδοτο" για εμένα τρόπο που δεν είναι αλλος από τα happy color όπου βρικα μια καταπληκτική απόχρωση που ταιριάζει μπαμ. αλλά το πρόβλημα είναι στο ξέβαμα!!αρχικά πέρασε μισή μερα στο φορνέτ αλλά τίποτα!και τωρα είναι μιάμιση μέρα στη χλωρίνη αλλά και πάλι δεν έχει πάρει χαμπάρι!! μήπως να την ξαναβάψω πάνω απο το tamiyόχρωμα
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 22, 2012 16:05:06 GMT 2
Γιώργο νομίζω λόγω σύστασης, τα Tamiya δεν νιώθουν από χλωρίνη. ίσως αν δοκίμαζες ισοπροπυλική αλκοόλη (καθαρό οινόπνευμα 90 βαθμών) ?? Δεν είμαι και ο πιό έμπειρος βέβαια, οπότε περίμενε και τις απόψεις άλλων παιδιών. Πάντως μην το βάζεις κάτω...Και στην τελική βάψε το αμάξωμα, βερνίκωσε και γυάλισε στο τέλος...Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 22, 2012 16:14:40 GMT 2
Αγάπιε θα περιμένω λιγο ακόμα μήπως και αρχισει να γίνεται τίποτα και θα δοκιμάσω και με αζαχ (με διπλό αμονιαζόλ) 8α βρωμίσει και το διπλανό διαμέρισμα!!!!! ;D
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 22, 2012 16:19:27 GMT 2
Αγάπιε θα περιμένω λιγο ακόμα μήπως και αρχισει να γίνεται τίποτα και θα δοκιμάσω και με αζαχ (με διπλό αμονιαζόλ) 8α βρωμίσει και το διπλανό διαμέρισμα!!!!! ;D Επειδή τα χρώματα της tamiya είναι lαcquer και όχι ακρυλικά, λογικά ούτε το άζαξ θα κάνει τίποτα... Αλλά δοκίμασε δε χάνεις τίποτα...
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Feb 27, 2012 20:55:28 GMT 2
μεσα στο τετραημερο βρηκα λιγο καιρο αντι να πετάξω το κιτ το ψευτοξέβαψα και το ξαναέβαψα με αποτελέσματα πολύ πάνω από το αναμενόμενο!!!!!το χρωμα ειναι happy color όπως και το βερνίκι εδω φαίνεται το αμάξωμα όπως είναι μετα από ένα χερι βερνίκι και ΚΑΘΟΛΟΥ γυάλισμα!!! και εδώ είναι τα όπλα μου θα ακολουθήσει γυάλισμα μονο με compound μιας και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολυ καλό-γυαλιστερό!!
|
|