|
Post by Φάνης on Oct 28, 2024 18:59:02 GMT 2
Ευχαριστώ, Φάνη για τον σχολιασμό. Θα χρησιμοποιήσω αυτό που μου είχες στείλει, αντί το σουέτ της MFH. Όποτε χρειαστείς άλλα, πες μου να σου στείλω!
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 28, 2024 20:12:03 GMT 2
Φοβερός ο Αρχηγός όπως πάντα θα είχε κάποια λογική να ζητήσω οπότε αναφέρεσαι στο 1/1 να βάζεις την ανάλογη φώτο δίπλα; Ή είναι μεγάλος μπελάς;
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2024 9:19:09 GMT 2
Φάνη, αν χρειαστώ θα μιλήσουμε. Ευχαριστώ και πάλι, μου έχουν φανεί απίστευτα χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις. Νίκο, ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Πότε απολύεσαι, φιλαράκο; Άντε με το καλό και η μοντελοεπιστροφή. θα είχε κάποια λογική να ζητήσω οπότε αναφέρεσαι στο 1/1 να βάζεις την ανάλογη φώτο δίπλα; Ή είναι μεγάλος μπελάς; Όχι δεν είναι μεγάλος μπελάς, Νίκο. Στη 1η και 2η σελίδα του παρόντος, όπου κι έκανα τις δομικές μετατροπές, τις συμπεριέλαβα, οπότε θεώρησα περιττή την επανάληψη. Όπως και να έχει επισυνάπτω 2 από αυτές για να έχετε εικόνα του πως είναι το εσωτερικό που προσπαθώ να αναπαραστήσω. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Oct 30, 2024 9:37:56 GMT 2
Λεπτομερέστατη εργασία όπως πάντα, με τη χρήση πολλών υλικών και τεχνικών, και με άψογο αποτέλεσμα! Μου άρεσε πολύ ο πίνακας οργάνων, ενώ από το προηγούμενο update η κεντρική κονσόλα, και από το προπροηγούμενο τα δισκόφρενα! Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 30, 2024 22:27:06 GMT 2
Λεπτομερέστατη εργασία όπως πάντα, με τη χρήση πολλών υλικών και τεχνικών, και με άψογο αποτέλεσμα! Μου άρεσε πολύ ο πίνακας οργάνων, ενώ από το προηγούμενο update η κεντρική κονσόλα, και από το προπροηγούμενο τα δισκόφρενα! Καλή συνέχεια φίλε! Και στο πρώτο update δεν σου άρεσε κάτι... Να είσαι καλά Νεκ, Καλό βράδυ
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 2, 2024 11:06:06 GMT 2
Η αναπαράσταση για τα "σαμαράκια" στα πλαϊνά τούνελ, εξαιρετική! Αποθηκεύεται στις ιδέες για σκρατσιές! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2024 11:41:40 GMT 2
Η αναπαράσταση για τα "σαμαράκια" στα πλαϊνά τούνελ, εξαιρετική! Αποθηκεύεται στις ιδέες για σκρατσιές! Καλή συνέχεια! Μου πήρε καιρό να αποφασίσω πως θα το υλοποιήσω. Προφανώς δεν είναι τέλειο αλλά στα πλαίσια της κλίμακας είναι ΟΚ. Σε περίπτωση που τελικά δεν έβγαινε θα έπρεπε φτιάξω το αυτοκίνητο με τον αριθμό σασί που μπορεί να φτιαχτεί από το κιτ της Hiro (πουν δεν μου αρέσει) και να απορρίψω κάποιες μετατροπές που είχα κάνει ήδη. Τέλος καλό, όλα καλά και προχωράμε. Τα πραγματικά δύσκολα έρχονται. Να είσαι καλά, Κωνσταντίνε.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 4, 2024 11:03:43 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 4, 2024 13:15:20 GMT 2
Στον καλύτερο και εμπειρότερο ταπετσέρη να πήγαινες τέτοια δουλειά δεν θα σου έκανε, τρομερός Γιώργο.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 4, 2024 17:49:53 GMT 2
Στον καλύτερο και εμπειρότερο ταπετσέρη να πήγαινες τέτοια δουλειά δεν θα σου έκανε, τρομερός Γιώργο. Να είσαι καλά, ρε Άλεξ. Προτιμώ τα βαψίματα και τα λαδάκια μου, αλλά εδώ δεν είχα άλλη επιλογή. Καλό απόγευμα
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 7, 2024 21:45:56 GMT 2
Στον καλύτερο και εμπειρότερο ταπετσέρη να πήγαινες τέτοια δουλειά δεν θα σου έκανε, τρομερός Γιώργο. Γιωργο συμφωνώ απόλυτα με τον Αλέξη! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 8, 2024 8:51:27 GMT 2
Ευχαριστώ, Βαγγέλη. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 8, 2024 14:59:04 GMT 2
Πραγματικά άψογο το εσωτερικό Γιώργο,μπράβο φίλε μου
|
|