|
Post by kyriakos on May 27, 2024 19:39:16 GMT 2
Πολύ ωραίες εργασίες φιλε μου όπως παντα διδακτικές να μαθαίνουμε κ τίποτα!καλη συνέχεια Γιώργη!
|
|
|
Post by gtziaf on May 28, 2024 8:21:51 GMT 2
Πολύ ωραίες εργασίες φιλε μου όπως παντα διδακτικές να μαθαίνουμε κ τίποτα!καλη συνέχεια Γιώργη! Να είσαι καλά, Κυριάκο. Χαίρομαι αν βοηθάει η ανάλυση της προετοιμασίας αυτών των κιτ. Να αναμένουμε καμιά Λάμπο, σύντομα;
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on May 28, 2024 13:46:57 GMT 2
Γιώργο έχεις περάσει σε αλλο επιπεδο φιλε! Καλή συνέχεια με το θηρίο.
|
|
|
Post by gtziaf on May 29, 2024 8:09:40 GMT 2
Γιώργο έχεις περάσει σε αλλο επιπεδο φιλε! Καλή συνέχεια με το θηρίο. Ευχαριστώ, Βαγγέλη. Θα επανέλθω σε ένα μήνα περίπου μετά το le mans GB. Καλημέρα
|
|
|
Post by kyriakos on Jun 2, 2024 19:22:52 GMT 2
Πολύ ωραίες εργασίες φιλε μου όπως παντα διδακτικές να μαθαίνουμε κ τίποτα!καλη συνέχεια Γιώργη! Να είσαι καλά, Κυριάκο. Χαίρομαι αν βοηθάει η ανάλυση της προετοιμασίας αυτών των κιτ. Να αναμένουμε καμιά Λάμπο, σύντομα; Ξεκινησα δειλά δειλα να φτιαχνω μια f40 lm που ειχα στο στοκ μου αλλα σταμάτησα και φτιαχνω ενα διοραμα δεινοσαύρων που θέλει ο γιος μου χαχαχαχα οποτε αργούμε ακόμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 16, 2024 21:02:11 GMT 2
Αγαπητοί, καλησπέρα. Όπως είχα προγραμματίσει, η έναρξη του φθινοπώρου συνέπεσε με την επανέναρξη των εργασιών στη Stradale. Λόγω του φόρτου εργασίας, του βεβαρημένου προγράμματος, τις πολλές δραστηριότητες του Βασίλη, τις παραγγελίες κ.α., οι ενημερώσεις δεν μπορεί να είναι εβδομαδιαίες. Αν καταφέρω ένα ρυθμό ανά δεκαπενθήμερο, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όπως και να έχει θα το προσπαθήσω. Έτσι ξεκίνησα τις εργασίες στο εμπρός πλαίσιο του αυτοκινήτου. Μετά τα βαψίματα ακολούθησε η συναρμολόγηση των αναρτήσεων, των αμορτισέρ, της κρεμαγιέρας και σε δεύτερο χρόνο των master cylinder και των δοχείων υγρών. Στις αναρτήσεις τα ανάγλυφα παξιμάδια αντικαταστάθηκαν ενώ στις αρθρώσεις οι βίδες του κιτ αναβαθμίστηκαν με αντίστοιχες brass αφτερμάρκετ. Στη συνέχεια προστέθηκε η απαραίτητη καλωδίωση και οι σωληνώσεις των υποσυστημάτων. Αυτά για σήμερα. Το επόμενο ΣΚ έχω να μεταβώ στην Καβάλα για την τοπική έκθεση, οπότε δε νθα δουλέψω καθόλου την 33. Ελπίζω την μεθεπόμενη Δευτέρα, να έχω κάτι νέο να σας δείξω. Καλό βράδυ
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 16, 2024 22:19:22 GMT 2
Πανέμορφο αυτοκίνητο Γιώργο και η δουλειά μέχρι στιγμής εξαιρετική! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 17, 2024 17:48:27 GMT 2
Welcome back αρχηγέ! Για άλλη μια φορά μένω ενεός μπρος στην καθαριότητα της δουλειάς... Τι να πω; Chapeau!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 18, 2024 9:05:28 GMT 2
Βαγγέλη και Κωνσταντίνε, ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Sept 18, 2024 15:43:12 GMT 2
Καλώς επέστρεψες στην 33 Γιώργο!Καιρός ήταν!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 19, 2024 8:15:32 GMT 2
Καλώς επέστρεψες στην 33 Γιώργο!Καιρός ήταν! Όντως καιρός ήταν, το θέμα είναι να βρω τρόπο να την προχωρήσω με σχετικά αποδεκτούς ρυθμούς. Καλημέρα
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Sept 21, 2024 18:45:33 GMT 2
Πολύ ωραίο Γιώργο, περιμένουμε τη συνέχεια! Καλή δύναμη στο να τα προλάβεις όλα!
|
|
|
Post by alex78 on Sept 23, 2024 0:21:35 GMT 2
Τα σεμινάρια επέστρεψαν, οι εγγραφές ξεκίνησαν, πάμε γερά αντμίν.....!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 24, 2024 8:03:57 GMT 2
Χρήστο - Αλέξη, ευχαριστώ για την ενθάρυνση. Προς το παρόν δεν δείχνει να τα προλαβαίνω. Ελπίζω το ΣΚ, να προχωρήσω λίγο για να έχω να σας δείξω κάτι τη Δευτέρα. Καλημέρα
|
|
|
Post by alex78 on Sept 24, 2024 11:49:25 GMT 2
Αλέξη, ευχαριστώ για την ενθάρυνση. Τουλάχιστον εσύ φίλε μου δεν μας αφήνεις στο.....''διαβάστηκε'' και δεν απαντάς επιλεκτικά στα σχόλια.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 25, 2024 11:42:59 GMT 2
Αλέξη, ευχαριστώ για την ενθάρυνση. Τουλάχιστον εσύ φίλε μου δεν μας αφήνεις στο.....''διαβάστηκε'' και δεν απαντάς επιλεκτικά στα σχόλια. Είμαι σίγουρος ότι έγινε εκ παραδρομής, Άλεξ.
|
|