|
Post by ViL27 on Feb 17, 2024 2:28:12 GMT 2
Υπέροχη Γιώργο!Φτάνεις στο τέλος του δρόμου,με το καλό!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2024 9:35:04 GMT 2
Αντώνη και Σπύρο καλημέρα και ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Αντώνη, τις έδινε το κιτ αλά βάφτηκαν με 5-6 χρώματα για την απόδοση της υφής τους και φυσικά βελτιώθηκαν με τις προσθήκη 3D rivets και του σύρματος για τον μεντεσέ. Σπύρο, ναι με το καλό που λες κι εσύ. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 17, 2024 12:10:57 GMT 2
Νευροχειρουργός έπρεπε να 'χεις γίνει... Τόσο μικρά και τόσο καθαρά! Υποκλίνομαι κι εύχομαι απρόσκοπτο κι απροβλημάτιστο τελείωμα!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 17, 2024 16:30:22 GMT 2
νταξ μωρε, καααλο ειναι !
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 18, 2024 11:26:26 GMT 2
Να είστε καλά, καλημέρα. Ευχαριστώ
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 19, 2024 19:46:55 GMT 2
Αριστούργημα φίλε! Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 20, 2024 8:46:35 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, Φάνη. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 23, 2024 21:06:53 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 23, 2024 21:16:32 GMT 2
Στο επόμενο βήμα, ασχολήθηκα με το εμπρός καπό, κύριο και δευτερεύον. Όπως έγινε και για το πίσω, προστέθηκαν αρκετά ρίβετ στις σήτες, ετοιμάστηκαν τα φώτα και συνδέθηκε η καλωδίωση τους. Όταν όλα ήταν έτοιμα, το εμπρός καπό ήρθε να συμπληρώσει την εικόνα του αυτοκινήτου, με την εφαρμογή του στο αμάξωμα. Και κάπως έτσι, σχεδόν 1 χρόνο μετά την έναρξη του παρόντος θέματος και 8 μήνες εργασιών, η 037 έχει πλέον παρόμοια εικόνα με το wallpaper του PC μου. Η εικόνα αυτή αποτέλεσε έμπνευση για την κατασκευή και πλέον ήρθε η ώρα να αλλάξει . Σας ευχαριστώ για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα. Όταν ολοκληρωθεί η φωτογράφηση, ελπίζω μέσα στο ΣΚ, θα ανέβει και στα ολοκληρωμένα. Καλό βράδυ
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Feb 24, 2024 2:10:07 GMT 2
Αριστούργημα. Εξαιρετική δουλειά, προσεκτικές εργασίες και ένα αποτέλεσμα που δεν χορταίνεις να το χαζεύεις. Μπράβο σου Γιώργο!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 24, 2024 7:22:57 GMT 2
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Εδώ, για άλλη μια φορά καθόρισες τον απαραίτητο χρόνο για το αριστούργημα... Συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 24, 2024 10:10:25 GMT 2
Αντώνη και Κώστα ευχαριστώ για τα υπερθετικά σχόλια σας. Να είστε καλά. Αντώνη σίγουρα έχει λάθη, όπως οτιδήποτε χειροποίητο, σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα ή και διαφορετικά, ακόμη και κατασκευαστικά, κάποιες διαδικασίες που ακολούθησα θα τις άλλαζα αν το έφτιαχνα ξανά. Το σημαντικό είναι ότι το κατασκεύασα όπως το οραματιζόμουν από την αρχή του πρότζεκτ κι έχω ένα μοντέλο στη βιτρίνα μου, για ένα αυτοκίνητο που ονειρευόμουν από παιδί. Κώστα, ναι την γλέντησα την κατασκευή, είναι αλήθεια, εξερεύνησα μηχανολογικά το αυτοκίνητο όσο μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου και οι περιορισμοί της κλίμακας. Εν τέλει, το ολοκλήρωσα λίγο πριν η διάρκεια της κατασκευής αρχίζει να με εκνευρίζει και να με οδηγεί σε λάθη. Εκ του αποτελέσματος, το ταξίδι μου στην Ιταλία πέρσι και η τετράμηνη αποχή από την κατασκευή της, σίγουρα επηρέασε τις διαδικασίες (κάποια πράγματα ήταν σαν να τα άρχιζα πάλι από την αρχή, με την επανέναρξη) και τη συνοχή των εργασιών, αλλά εν τέλει δεν είχε σοβαρή επίπτωση στο αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ και πάλι. Καλημέρα.
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 24, 2024 14:14:19 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Feb 26, 2024 12:59:56 GMT 2
Φανταστικη δουλεια!!!
|
|
|