|
Post by alex78 on Jan 30, 2024 17:05:15 GMT 2
Η προετοιμασία και η εφαρμογή του παμπριζ στην θέση του πραγματικά και μόνο που διάβασα την διαδικασία αγχώθηκα. Καλή επιτυχία για την συνέχεια Γιώργο που όπως περιγράφεις αναμένεται απαιτητική, όλα θα πάνε κατ' ευχήν φίλε.
|
|
|
Post by nikostheo on Jan 30, 2024 20:35:26 GMT 2
Εγώ θα πω απλά καλό κουράγιο, και ότι για άλλη μια φορά ακόμα και χωρίς εικόνες φαίνεται το χάος στα επίπεδα που μας χωρίζουν σαν μοντελιστες και δεν το λέω για να σου χαϊδεύω τα αυτιά αλλά γιατί εγώ σπάνια μπαίνω σε αυτού του είδους σκέψεις περί ρεαλιστικότητας κλπ
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 31, 2024 9:08:17 GMT 2
Άλεξ και Νίκο, ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Άλεξ, κι εμένα με άγχωνε, αλλά το συνήθισα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτεί απόλυτη προσοχή και συγκέντρωση, γιατί η στραβή είναι εύκολο να γίνει σε αυτά τα διαφανή. Και μια και ευχαριστούμε γενικά την Big T, να δώσω κι εγώ τα cerdits μου στο ψαλίδι τους, που είχα πάρει από το modelworld και είναι πραγματικά φοβερό, απλοποιώντας τη διαδικασία. Καλά ρε Νικολή, εγώ είμαι μοντελιστής 38 χρόνια και πάλι δεν τα ασχολούμαι με τέτοιες λεπτομέρειες σε όλα αυτά που φτιάχνω, ούτε τα κάνω όλα σωστά, ούτε βγαίνουν όλα. Μην το βλέπεις έτσι, προσπάθησε να βελτιώνεσαι σε κάθε μοντέλο που φτιάχνεις, να κατανοείς τι κάνεις και γιατί, να κάνεις καθαρή δουλειά και αν αγαπάς το χόμπι, θα κάνεις αυτά που ονειρεύεσαι. Καλή θητεία παρεμπίπτοντος. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 2, 2024 9:34:14 GMT 2
Γιώργο μοιάζει σαν μεγάλη πρόκληση το σημείο που βρίσκεσαι.That said,άμα κάποιος μπορεί να τα καταφέρει,αυτός είσαι εσύ.Οποτε είμαι σίγουρος ότι με τον ένα τρόπο η τον άλλο θα τα καταφέρεις!Περιμένουμε τα νεοτερα
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2024 12:34:29 GMT 2
Γιώργο μοιάζει σαν μεγάλη πρόκληση το σημείο που βρίσκεσαι.That said,άμα κάποιος μπορεί να τα καταφέρει,αυτός είσαι εσύ.Οποτε είμαι σίγουρος ότι με τον ένα τρόπο η τον άλλο θα τα καταφέρεις!Περιμένουμε τα νεοτερα Κάτι κάναμε... Το βράδυ τα νεώτερα. Ευχαριστώ για τη στήριξη
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2024 20:50:28 GMT 2
Την εβδομάδα που μας πέρασε αντιμετώπισα την πιο δύσκολη φάση της κατασκευής, μέχρι την επόμενη. Η διαδικασία ένωσης των υποπλασιών στο κεντρικό αμάξωμα εξελίχτηκε σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, για τους λόγους που περιέγραψα στην απάντηση μου στον Κωνσταντίνο. Το πρόβλημα εντοπιζόταν στο πίσω μέρος, το οποίο το έφερνα από τη μία, έφευγε από την άλλη. Τοποθετούσα τις αριστερές και δεξιές δοκούς και "κρεμούσε" στο κέντρο. Μετά από πολύ μελέτη για την σωστή ακολουθία των κινήσεων που έπρεπε να κάνω, τη βοήθεια της συζύγου στο βίδωμα μιας ατίθασης βίδας (δυστυχώς δεν έχω 4 χέρια) και την αυθυποβολή ενός αφιερώματος για το πρωτάθλημα WRC του 1983 που έπαιζε στην οθόνη του ΗΥ, τελικά τα κατάφερα. Στη συνέχεια συνδέθηκαν οι καλωδιώσεις στο εμπρός και πίσω μέρος (φρένα, τροφοδοσία, ηλεκτρικά κλπ), βελτιώθηκαν και τοποθετήθηκαν ο μηχανισμός των υαλοκαθαριστήρων και τα διάφορα δοχεία υγρών. Επίσης, τοποθετήθηκε η τιμονιέρα και οργανώθηκαν οι καλωδιώσεις του εσωτερικού. Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες... Οι λεπτομέρειες πρώτα :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 2, 2024 20:57:02 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 2, 2024 23:29:48 GMT 2
Δεν μας αρέσει ιδιαίτερα😆😆😆 Μπράβο ρε Γιώργο,άψογος!παίρνει μορφή το αριστούργημα. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 3, 2024 10:13:06 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 4, 2024 17:40:17 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Feb 5, 2024 1:58:14 GMT 2
Χωρίς Πίστη, Ελπίδα, Αγάπη και.....Σοφία δεν πάς πουθενά φίλε....!!!
Οικογενειακή υπόθεση η επιτυχία !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2024 9:20:06 GMT 2
Καλημέρα κύριοι και ευχαριστώ για τα σχόλια σας... Φάνη, λίγο ακόμη έμεινε. Ελπίζω να μην κάνω καμιά στραβοπινελιά τώρα στο τέλος. Άλεξ, επικός. Γελάω ακόμη...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2024 20:06:04 GMT 2
Αγαπητοί καλησπέρα, παρόλο που οι εργασίες στην 037 προχωράνε κανονικά, σήμερα δεν θα παρουσιάσω την καθιερωμένη ενημέρωση, με δεδομένο ότι τα κομμάτια που έχω βερνικώσει πρέπει να στεγνώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο για να τα δουλέψω με μεγαλύτερη ασφάλεια. Οπότε οι δύο ενημερώσεις που θεωρώ ότι απομένουν θα διανεμηθούν στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Αντί αυτού σας έχω θεματάκι έκπληξη, επετειακό, στα ολοκληρωμένα πολιτικά σε λίγο. Να έχετε ένα όμορφο ΣΚ. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 16, 2024 20:26:00 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 16, 2024 20:29:05 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Feb 16, 2024 22:51:24 GMT 2
Απίστευτη λεπτομέρεια, ένα πραγματικό αριστούργημα. Χίλια μπράβο Γιώργο.
Οι επένδυση στις πόρτες δίνεται στο κιτ ή είναι ιδιοκατασκευή;
|
|