|
Post by m@ster k@frer on Dec 30, 2011 17:24:06 GMT 2
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το χρόνο σου και τα καλά σου λόγια. Θα ξανακανονιστεί κάποιος καφές σίγουρα πριν φύγει ο Γιώργος. (ΑΚΟΫΕΙ ΚΑΝΕΙΣ : : : : ) και θα τα πούμε και από κοντά... Έχεις κάποια συμβουλή για το wash που σκεφτόμουν για τις ζάντες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Sakis on Dec 30, 2011 17:29:46 GMT 2
Το μόνο που σηκώνει τώρα είναι φωτοσκίαση με αερογράφο αλλά είναι λίγο τραβηγμένο για την κλίμακα.Συνήθως τη χρησιμοποιούν για άρματα και αεροσκάφη (όχι ότι δε γίνεται και σε 1/24 σε αυτοκίνητο).
Το έχω δοκιμάσει σε σαλόνι (φωτό σύντομα) και πιάνει αλλά δε θα το πρότεινα προς το παρόν,εξάλλου όπως το βλέπω δε χρειάζεται κιόλας!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 30, 2011 21:05:55 GMT 2
Χαιρετώ την παρέα, Ένα ακόμα μικρό update με νέες εργασίες αλλά και κάποιες παλιές που δεν είχαν αναφερθεί. Αρχικά, βάφτηκε μαύρο το κέντρο των ζαντών, με ασημί τα μπουλόνια και δοκίμασα ένα wash τελικά με γκρί (Δεν άντεξα Θάνο τελικά να κάτσω σα αυγά μου, ξέρεις πως είναι όταν κάτι δε σου κάθεται καλά... ) και τελικά μου άρεσαν πολύ όπως έγιναν... Δυστυχώς στη μία έκανα μ@@@@ στο τελευταίο μπουλόνι και περιμένω να στεγνώσει το ασημί για να το διορθώσω. Επίσης, βάφτηκε με ασημί η τάπα του ψυγείου Πριν μερικές μέρες είχαν περαστεί με ντουκόχαρτο τα λάστιχα (τα 2 πιο πολύ για να μπούν πίσω) και επίσης είχαν αποχρωμιωθεί οι προφυλακτήρες και οι καθρέφτες για να βαφτούν κάποια στιγμή με alclad. Και τέλος μπήκε το decal στο φίλτρο αέρος που περιμένει πλέον να συναντήσει το καρμπυρατέρ... Ελπίζω να σας αρέσουν και να μη σας κουράζω με τα συνεχή μικρά updates. καλό βράδυ! Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Sakis on Dec 30, 2011 21:11:53 GMT 2
Κανέναν δεν κουράζεις και καλά κάνεις και ποστάρεις την πρόοδό σου διαρκώς.Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του forum στο κάτω κάτω! Ξέρω πως είναι όταν σε τρώει κάτι και δε σου βγαίνει από το μυαλό ο Θεός ο ίδιος να κατέβει οπότε καλά έκανες και έπραξες όπως νομίζεις σωστό! Αναμένουμε τη συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 30, 2011 23:44:01 GMT 2
Πριν μερικές μέρες είχαν περαστεί με ντουκόχαρτο τα λάστιχα (τα 2 πιο πολύ για να μπούν πίσω) και επίσης είχαν αποχρωμιωθεί οι προφυλακτήρες και οι καθρέφτες για να βαφτούν κάποια στιγμή με alclad.Αγάπιε, μου φαίνεται θα αλλάζουμε χρόνο ψεκάζοντας παρέα τα αγαπημένα μας Alclad...εντάξει μας χωρίζουν 500+ Km βέβαια... ;D ;D Καλή δουλειά και εννοείται δεν κουράζεις κανένα...συνέχισε έτσι... : : : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 31, 2011 0:11:31 GMT 2
Αγαπιε καλως ηρθες και απο μενα.Η δουλεια σου ειναι πολυ ωραια. Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 17, 2012 17:51:08 GMT 2
Αγαπιε καλως ηρθες και απο μενα.Η δουλεια σου ειναι πολυ ωραια. Καλη συνεχεια! Βαγγέλη, σ΄ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και ελπίζω να είναι όντως καλή η συνέχεια... Προς το παρόν ένα σφηνάκι-update καθώς βάφτηκαν σήμερα οι προφυλακτήρες με την μαύρη βάση της alclad μαζί με άλλα κομμάτια που ήθελαν βάψιμο και θα περαστούν σε κάποια φάση(ελπίζω σύντομα ) με το Chrome Silver... Εδώ μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια από το Impala και από έναν κινητήρα Cadillac Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 17, 2012 19:09:27 GMT 2
Πολυ καλο στρωσιμο Αγαπιε!! Αντε κ στα Αλκλαντονια τωρα!!!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 18, 2012 13:02:52 GMT 2
Αγαπιε τωρα το ειδα αυτο θεματακι σου!!!!θα σε μαλωσω φιλε!!!γιατι το ειχες παρατησει
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 19, 2012 0:45:26 GMT 2
Αγαπιε τωρα το ειδα αυτο θεματακι σου!!!!θα σε μαλωσω φιλε!!!γιατι το ειχες παρατησει Γιώργο γενικά είχα παρατήσει τον μοντελισμό και δεν ξέρω να σου πώ γιατί... Δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος... Αλλά νομίζω επανήρθα δυναμικά... Σήμερα περάστηκε κανα 2 χερια το αμάξωμα και το καπώ αλλά θέλει ακόμα για να γυαλίσει... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 27, 2012 15:59:03 GMT 2
Καλησπέρα και σε αυτό το θέμα. Και η plymouth προχώρησε αυτές τις μέρες και είπα να σας τη δείξω... (την πρόοδο ντε ;D) Λοιπόν, έγινε λίγο ακόμα detailing στο κάτω μέρος του σασί σε βίδες κτλ και λίγο βρώμισμα με wash: Επίσης βρωμίστηκε δεόντως με διάφορα wash το brake booster: Το αμάξωμα και το καπώ περάστηκαν 2 χέρια ακόμα καθώς υπολόγισα λάθος το χρώμα μου και δεν μου έφτασε εκείνο που χρησιμοποίησα αρχικά: Τέλος, όπως έγραψα και στην impala χρωμιώθηκαν οι προφυλακτήρες. Εδώ μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και αναμένω τις παρατηρήσεις σας. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 27, 2012 16:17:58 GMT 2
Αγαπιε πρεπει να εισαι ερωτευμενος με το wash, ε? Καλα κανεις, δινει βαθος κ ρεαλιστικοτητα Το αμαξωμα πιστευω πως θελει ενα ελαφρυ compound κ θα γινει τζιτζι Καλη συνεχεια : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 27, 2012 16:24:28 GMT 2
Ωραίο χρώμα... Θα σου πρότεινα να κάνεις τα καθίσματα διχρωμία, για να δείξει πιο classic...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 27, 2012 16:37:59 GMT 2
Αγαπιε πρεπει να εισαι ερωτευμενος με το wash, ε? Καλα κανεις, δινει βαθος κ ρεαλιστικοτητα Το αμαξωμα πιστευω πως θελει ενα ελαφρυ compound κ θα γινει τζιτζι Καλη συνεχεια Ναι η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει το αποτέλεσμα που δίνει.. Το αμάξωμα θέλει τρίψιμο γιατί έχουν κάτσει κάποιες σκονίτσες κτλ...Αλλά όπως και να χει θα γίνει και το pinstriping μπροστά οπότε έχει ακόμα μέχρι το τρίψιμο... Ευχαριστώ για το χρόνο σου Χρηστάρα. Ωραίο χρώμα... Θα σου πρότεινα να κάνεις τα καθίσματα διχρωμία, για να δείξει πιο classic... Γειά σου Γιώργο, Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά καθώς πήγαινα για look εποχής στο συγκεκριμένο, η plymouth roadrunner του '70 είχε από το εργοστάσιο μονόχρωμο εσωτερικό. Μόνο ένα λευκό συρίτι είχε (όχι πάντα) το οποίο επέλεξα (μάλλον κακώς) να παραλείψω όταν έκανα το εσωτερικό... Πάντως σε ευχαριστώ για το χρόνο σου... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 27, 2012 19:06:19 GMT 2
Αγαπιε πολυ ωραια δουλεια μεχρι εδω. : : : : : : Ειδικα το αμαξωμα και τα χρωμια!!! Καλη συνεχεια φιλε! : :
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2012 21:08:45 GMT 2
Αγάπιε κάθε μέρα και καλύτερος φίλε, συνέχισε έτσι... Το πορτοκαλί που χρησιμοποίσες είναι χρώμα αυτοκινήτου ή μοντελιστικό?? Όπως και ναχει (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) έχει στρώσει καταπληκτικά... : : : :
|
|