|
Post by m@ster k@frer on Dec 28, 2011 0:04:44 GMT 2
Ας βγώ κι εγώ από το καβούκι μου λοιπόν... Πρώτη απόπειρα παρουσίασης δουλειάς και σε θέμα ασυνήθιστο για πολλούς, παρ' όλα αυτά, όσες συμβουλές και παρατηρήσεις έχετε φυσικά ευπρόσδεκτες, έως απαραίτητες... Το κίτ είναι το παρακάτω: Βρίσκεται στα χέρια μου εδώ και 3 χρόνια περίπου, όπου και το είχα ξεκινήσει βάφοντας την μηχανή, το σασί, αναρτήσεις κτλ συναρμολογόντας τα και συναρμολογόντας και βάφοντας την μπανιέρα...Φυσικά όλα με πινέλο και χωρίς πολλά πολλά.... και κάπου εκεί είχε μείνει το κίτ πριν 2 χρόνια όπου και είχα μια μεγάλη αποχή από τα μοντέλα μέχρι τώρα... Με τις τότε γνώσεις και το όποιο μυαλό (όχι ότι τώρα βάλαμε και πολύ αλλά λέμε ) είχα κάνει αρκετές "στραβές". Μερικές εικόνες της προόδου: (οι σίτες των ηχείων έγιναν πρόσφατα) Οι ζάντες όπως τις κατάντησα Το σασί με τη μηχανή Και ανοίγοντας το κουτί σε πρόσφατη μετακόμιση με έπιασε πάλι η κάψα και για τα καλά αυτή τη φορά... Διαβάζοντας διάφορα στο διαδίκτυο και μιλώντας με κάποια παιδιά πήρα θάρρος για διάφορα mods, καθώς και να ασχοληθώ με βερνίκια, γυαλίσματα, κερώματα... Πράγματα που στα παλιά μου μοντέλα δεν είχα κάνει ποτέ... Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την προσπάθεια να φανεί ελαφρώς φθαρμένο το εσωτερικό (με χρήση wash και drybrush για πρώτη φορά) Και μια προσπάθεια απόδοσης μοκέτας.... Πέρα απο αυτά έχουν γίνει αρκετά ακόμα αλλά πρέπει να οργανώσω τις φωτογραφίες οπότε αυτά προς το παρόν και περισσότερα από την κουλαμάρα μου σε επόμενη απάντηση... ;D περιμένω τις γνώμες και τις συμβουλές όλων... Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by alex78 on Dec 28, 2011 0:39:18 GMT 2
Αγάπιε καλώς μας ήρθες στο ''SW'' και καλή περιήγηση να έχεις... Τα είπαμε και απο κοντά και πιστεύω καλά κάναμε και σε παροτρύναμε να ανοίξεις Threads με τις δουλειές σου, να είσαι σίγουρος οτι θα βοηθηθείς αφάνταστα εδώ μέσα απο όλα τα παιδιά... Η δουλειά σου μου αρέσει πολύ, πόσο μάλλον που είναι πινελάτη + ότι ''αμερικανιές'' δεν βλέπεις κάθε μέρα σε forrum... Υ.Γ.1. ''Δούλεψε'' περισσότερο της φωτό σου με σωστά φόντο, για να αναδυκνείεται η δουλειά σου... Υ.Γ.2. Το Σ/Κ γνωρίστηκες με τούς περισσότερους απο Αθήνα, ευκαιρία να γνωριστείς και με τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο αύριο στην συνάντηση, αν βέβαια πραγματοποιηθεί για να διαπιστώσεις τι καλά παιδιά ήμαστε όλοι μας... ;D ;D : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 28, 2011 0:52:25 GMT 2
Γεια σου Άλεξ, Ευχαριστώ για την παρατήρηση με το φόντο... Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, καθώς είχα στο μυαλό μου να κάνω καθαρά και μόνο καταγραφή των εργασιών αλλά θα το χω κατα νου απο δω και πέρα... Επίσης ευχαριστώ για το χρόνο σου..το πινελάτο της υπόθεσης έχει αρχίσει να αποβάλλεται σαν πλάνο για πολλά κομμάτια από το άλλο κιτ που δουλεύω... Θα δούμε πως θα πάει... Για τη συνάντηση καλά που το πες...Δεν το χα δεί... Καλό βράδυ να χεις και σε περιμένει ένα Peugeot εσένα... έλα να μην καθόμαστε ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alex78 on Dec 28, 2011 1:08:13 GMT 2
...και σε περιμένει ένα Peugeot εσένα... έλα να μην καθόμαστε ;D ;D Μα δεν κάθομαι, απλά δουλεύω το δεύτερο P της παρέας (Porsche) αυτές τις μέρες θα ποστάρω κιόλας... ;D : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 28, 2011 7:04:45 GMT 2
Καλωσήρθες στη παρέα φίλτατε.
Είναι εύκολο να ποστάρεις τις φωτό αναφοράς που χρησιμοποιείς για να φτιάξεις το κιτ?
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 28, 2011 10:19:52 GMT 2
Καλωσόρισες (και μέσω δημοσίευσης wip ) στην τροχοπαρέα μας... Έχοντας ξεχάσει πως βάφεις με πινέλο, πρέπει να σου δώσω τα εύσημα για αυτό... Μου αρέσει επίσης, η διάθεση σου να προσθέσεις λεπτομέρειες (μοκέτα, ηχεία, θήκες στα καθίσματα κ.α.)... Σιγά- Σιγά με την εξάσκηση θα φτιάχνεις άψογα μοντέλα... Όπως ο συνομήλικος σου Χρηστάκης που από άβαφα μέσα σε ένα χρόνο φτιάχνει αριστουργήματα! Διάθεση και αγάπη για το αντικείμενο να υπάρχει... Για το αμάξωμα και για μεγάλα μέρη, υπάρχει η λύση των σπρέι, αν δεν έχεις αερογράφο ή και αν έχει φυσικά... Επίσης υπάρχει και η λύση των σπρέι αυτοκινήτων, αλλά θέλουν προσοχή και καλό αστάρωμα (π.χ. scalewheels-gr.com/index.cgi?board=ref5&action=display&thread=291&page=2)Επίσης φρόντισε να δουλεύεις σε καθαρό χώρο και να πλένεις τα κομμάτια σου, πριν τα βάψεις. Η καθαρότητα είναι το Α και το Ω στα πολιτικά θέματα... Καλή συνέχεια και εδώ είμαστε : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 28, 2011 11:07:58 GMT 2
Καλωσήρθες στη παρέα φίλτατε. Είναι εύκολο να ποστάρεις τις φωτό αναφοράς που χρησιμοποιείς για να φτιάξεις το κιτ? Καλησπέρα φίλε μου, σαν αναφορά χρησιμοποιήθηκε από την εκκίνηση του το φύλλο οδηγιών του κιτ και ακόμα και τώρα που το ξαναέπιασα προς τα εκεί οδεύω... Απλά δίνει 2 επιλογές στις ζάντες όπου η μία είναι αυτή του εξωφύλλου μαζί με κάποια έξτρα για να γίνει παλιό περιπολικό και η άλλη είναι αυτή που φωτογράφισα. Περισσότερα όταν οδεύσω προς το σώμα... Να έχεις ομορφη και δημιουργική μέρα : : Καλωσόρισες (και μέσω δημοσίευσης wip ) στην τροχοπαρέα μας... Έχοντας ξεχάσει πως βάφεις με πινέλο, πρέπει να σου δώσω τα εύσημα για αυτό... Μου αρέσει επίσης, η διάθεση σου να προσθέσεις λεπτομέρειες (μοκέτα, ηχεία, θήκες στα καθίσματα κ.α.)... Σιγά- Σιγά με την εξάσκηση θα φτιάχνεις άψογα μοντέλα... Όπως ο συνομήλικος σου Χρηστάκης που από άβαφα μέσα σε ένα χρόνο φτιάχνει αριστουργήματα! Διάθεση και αγάπη για το αντικείμενο να υπάρχει... Για το αμάξωμα και για μεγάλα μέρη, υπάρχει η λύση των σπρέι, αν δεν έχεις αερογράφο ή και αν έχει φυσικά... Επίσης υπάρχει και η λύση των σπρέι αυτοκινήτων, αλλά θέλουν προσοχή και καλό αστάρωμα (π.χ. scalewheels-gr.com/index.cgi?board=ref5&action=display&thread=291&page=2)Επίσης φρόντισε να δουλεύεις σε καθαρό χώρο και να πλένεις τα κομμάτια σου, πριν τα βάψεις. Η καθαρότητα είναι το Α και το Ω στα πολιτικά θέματα... Καλή συνέχεια και εδώ είμαστε Αρχικά ευχαριστώ για το χρόνο σου Γιώργο. Όπως μπορεί να σε διαβεβαιώσει και κάποιος άλλος συνήθης ύποπτος, ;D ;D ειδικά για τα αμερικάνικα αυτοκίνητα εποχής υπάρχει αφθονη αγάπη και φυσικά για τον μοντελισμό σε σύνολο...Θα τα πούμε και απο κοντά αυτά... Όσο για το πλύσιμο των κομματιών εφαρμόζεται τον τελευταίο μήνα που ξαναέπιασα μοντέλο στα χέρια μου...Περισσότερα μάλλον σήμερα το μεσημέρι που θα μαζέψω τα κομμάτια για φωτογράφιση Καλή μέρα να έχεις. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 28, 2011 16:13:45 GMT 2
Αγαπιε καλως μας ηρθες!! Συστασεις δεν χρειαζονται, τα ειπαμε απο κοντα τη Δευτερα! Καλη συνεχεια με την Αμερικανιλα σου!!! ΥΓ: Γιωργο ο Αγαπιος τρεφει αισθηματα για κλασσικα Αμερικανικα αλλα κ Ευρωπαικα αυτοκινητα (συμπεριλαμβανονται κ Ferrari )
|
|
|
Post by nektarios on Dec 28, 2011 16:30:01 GMT 2
Αγαπητέ Αγάπιε καλώς ήρθες στην παρέα! Η δουλειά σου μου αρέσει πολύ, καθώς μάλιστα μεγάλο κομμάτι της έχει γίνει με πινέλο! (Κάτι μου θυμίζει αυτό απ' τα παλιά...) Η βελτίωσή σου είναι εντυπωσιακή! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 28, 2011 17:20:53 GMT 2
Αγαπιε καλως μας ηρθες!! Συστασεις δεν χρειαζονται, τα ειπαμε απο κοντα τη Δευτερα! Καλη συνεχεια με την Αμερικανιλα σου!!! ΥΓ: Γιωργο ο Αγαπιος τρεφει αισθηματα για κλασσικα Αμερικανικα αλλα κ Ευρωπαικα αυτοκινητα (συμπεριλαμβανονται κ Ferrari ) Χρήστο, Αρχικά ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τα σχόλια... Ελπίζω να πάρει ανοδική πορεία το project στη συνέχεια, με τη βοήθεια και τις συμβουλές όλων... Αγαπητέ Αγάπιε καλώς ήρθες στην παρέα! Η δουλειά σου μου αρέσει πολύ, καθώς μάλιστα μεγάλο κομμάτι της έχει γίνει με πινέλο! (Κάτι μου θυμίζει αυτό απ' τα παλιά...) Η βελτίωσή σου είναι εντυπωσιακή! Καλή συνέχεια! Γεια σου Νεκτάριε, Ευχαριστώ για τα σχόλια σου. Ελπίζω να σου αρέσει και η συνέχεια... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 28, 2011 17:42:58 GMT 2
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Dec 28, 2011 18:35:32 GMT 2
καλως ηρθες στην παρεα μας Αγαπιε!!!!γουσταρω αμερικανια!!πρωχορα ακαθεκτος!!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 28, 2011 19:14:11 GMT 2
καλως ηρθες στην παρεα μας Αγαπιε!!!!γουσταρω αμερικανια!!πρωχορα ακαθεκτος!!! Γειά σου φίλε μου, Καλώς σας βρήκα... Προχωρώ και με τη βοήθεια σας ελπίζω να γίνει αρκετά καλή η plymouth... Και θα ακολουθήσουν και άλλες αμερικανιές αφού, άρρωστος άνθρωπος είμαι... ;D ;D Καλό βράδυ, Αγάπιος : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Dec 28, 2011 21:53:36 GMT 2
Kακώς ήλθες Αγάπιε στη παρέα μας.
Ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Καλή αρχή
Σπύρος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 30, 2011 0:31:21 GMT 2
Kακώς ήλθες Αγάπιε στη παρέα μας. Ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις. Καλή αρχή Σπύρος Γεια σου Σπύρο, Καλώς σας βρήκα. Ευχαριστώ για τη διάθεση να βοηθήσεις... Ας πάμε και σε ένα ακόμα update. Στις ζάντες, όπως τις έιχα τέλος πάντων καταντήσει προτίμησα ,αυτή τη φορά τουλάχιστον, να μην ξεβάψω και πέρασα βαλβίδες από ζεσταμένο και τεντωμένο πλαστικό και πρέπει να γίνει ένα wash για βάθος... Σκεφτόμουν κάποιο σχετικά σκούρο γκρίζο, τί λέτε?? Επίσης λερώθηκε το ψυγείο(ήταν επίσης από παλιά βαμμένο). έγινε drybrush και wash στη σίτα τονίστικαν οι βίδες περιμετρικά του ψυγείου. (thanks για το tip Πάνο : : ) Θέλει ακόμα ένα συμμαζεματάκι και να βαφτεί το καπάκι του ψυγείου αλλά δεν το 'χω σήμερα. Και τέλος στη μπροστά μάσκα, καθώς εφυέστατα είχα κολλήσει τότε τα φώτα έβαψα τις χαμηλές περιοχές τουλάχιστον μαύρες ώστε να γίνει λίγο πιο αληθοφανής...(όσο μπόρεσα τέλος πάντων) Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Sakis on Dec 30, 2011 16:57:07 GMT 2
Αγάπιε καλησπέρα και καλώς ήρθες! Αυτές τις μέρες τρέχω γενικά και δεν έχω μπει ούτε στο φόρουμ αλλά ούτε κατάφερα και να έρθω στη συνάντηση. Ελπίζω ο πολυάσχολος κυρ Τζιαφάς να κανονίσει μια μίνι συνάντηση πριν φύγει για Καβάλα... (ε ε φανταστικέ adminιστράτορα... Φαίνεσαι ότι έχεις μεράκι και σου αρέσει αυτό που κάνεις οπότε πληρείς τη βασικότερη προυπόθεση.Τα υπόλοιπα έρχονται με το χρόνο όπως είπαν και πιό πάνω οπότε μη βιάζεσαι και απόλαυσέ το! Οτιδήποτε χρειαστείς να υπολογίζεις και σε μένα πλέον!
|
|