|
Post by gtziaf on Feb 16, 2023 20:31:37 GMT 2
Τα δίνουν τμηματικά, για να μην έχουν πρόβλημα με τις άδειες. Όπως και να έχει η ποιότητα των χαλκομανιών είναι εξαιρετική κάτι που τιμάει την Beemax. Ευχαριστώ για το σχόλιο, Κωστή
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 4, 2023 20:52:33 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Mar 5, 2023 0:13:01 GMT 2
Πολύ ωραίο, φίλε! Όμως κάπου εδώ, που αρχίζουν οι καλωδιώσεις και οι σωληνώσεις, τα rivets και οι διακόπτες, εγώ σταματάω να σε ακολουθώ και συνεχίζεις μόνος σου... (Το footrest από αλουμινόφυλλο όμως θα το φτιάξω, αν βέβαια το θυμηθώ...) Καλή συνέχεια! Υ.Γ. 1: Το "μασκάρισμα του τεμπέλη" κατακυρώνεται και θα αρχίσει να εφαρμόζεται άμεσα! (με αναφορά τής πηγής...) Υ.Γ. 2: Το cage πώς και το άφησες εντελώς λευκό; Ούτε wash, ούτε σκιάσεις, ούτε καν μαξιλαράκια...
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 5, 2023 12:17:38 GMT 2
Να είσαι καλά, Νεκ. Ευχαριστώ για το σχολιασμό. Το cage έχει σκιαστεί και σκονιστεί, όπως φαίνεται στις φώτο, με βάση πάντα την λογική ότι όσο ανεβαίνεις προς τα πάνω οι φθορές μειώνονται. Wash δεν κάνουμε παντού, αλλά εκεί που δίνει βάθος και αισθητική αρτιότητα. Μαξιλαράκια θα μπουν αφού βρω από που κρεμιούνται οι φακοί του συνοδηγού, και μπει ένα καλώδιο που θα συνδεθεί με την κεραία στον ουρανό. Καλημέρα
|
|
|
Post by alex78 on Mar 7, 2023 16:50:43 GMT 2
Η ιδέα του καλαμακιού πρακτικότατη και το λέρωμα φανταστικό πραγματικά.
Στις προσθήκες/βελτιώσεις συγκρατήθηκες οριακά βλέπω στα ''στεγανά'' του πρότζεκτ , ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως καθηλωτικό, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 8, 2023 9:33:13 GMT 2
Καλημέρα, Άλεξ. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Παρέμεινα στοχοπροσηλωμένος και δεν ξέφυγα με κόψε ράψε εδώ κι εκεί.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 9, 2023 9:02:15 GMT 2
Audi Quattro S1 E2 SAN REMO 1985 - Beemax 1/24 #5 FinishedTo καλό το Quattro, το S1 ολοκληρώθηκε μετά την προσθήκη αυθεντικής ιταλικής σκόνης και υπολειμμάτων υπαίθρου... Εδώ μαζί με το προκάτοχο, που αποδεικνύει τη φρενήρη εξέλιξη των Group B μέσα σε μόλις 3 χρόνια. Περισσότερα στα ολοκληρωμένα. scalewheels-gr.com/thread/3428/group-audi-quattro-s1e2-beemaxΚαλημέρα
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 10, 2023 19:46:15 GMT 2
Ωραίο αποτέλεσμα φιλε μου μπράβο σου καλη συνέχεια στην δυσκολη αποστολή!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 11, 2023 8:41:52 GMT 2
Καλημέρα, Κυριάκο. Να είσαι καλά
|
|
|
Post by nektarios on Mar 11, 2023 10:58:26 GMT 2
Πραγματικά, καμία σχέση ανάμεσα στα 2 οχήματα... Το παλιό δείχνει σαν ένα απλό όχημα παραγωγής, με έξτρα αυτοκόλλητα... 😀
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 11, 2023 18:09:21 GMT 2
Πραγματικά, καμία σχέση ανάμεσα στα 2 οχήματα... Το παλιό δείχνει σαν ένα απλό όχημα παραγωγής, με έξτρα αυτοκόλλητα... 😀 Ακριβώς, Νεκ. Νομίζω ότι η ουσία όλου αυτού του αφιερώματος, αποκαλύπτεται σε μια φωτογραφία. Μέσα σε 3 χρόνια φρενήρους εξέλιξης, φτάσαμε τα καλά αγωνιστικά ράλλυ του group B, να μετατραπούν σε απόκοσμα θηρία, που δεν "χωρούσαν" πλέον στις ειδικές. Ακολούθησαν οι τραγωδίες και νομοτελειακά η κατάργηση.
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 16, 2023 7:48:57 GMT 2
Μπράβο! Ωραιότατο! Και η σύγκριση με τον πρόγονο αποκαλυπτική... Προσωπικά προτιμώ τη Lady Gaga όπως εμφανίστηκε στα Όσκαρ.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 16, 2023 8:44:10 GMT 2
Να είσαι καλά, Κωνσταντίνε. Εύστοχη η σύγκριση αλλά όχι απολύτως ανάλογη, αφού στο τετράτροχο σκέλος η επικίνδυνη εξέλιξη είναι κυρίως κάτω από τις φούστες και τα σπόιλερ. Στην περσόνα των Όσκαρ, άπλα είναι εμφανισιακή. Το περιεχόμενο παραμένει ίδιο. Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on Apr 5, 2023 20:31:26 GMT 2
Στο συγκεκριμενο βλεπω πιο πολυ αγαπη! Το μασκαρισμα φανταστικη ιδεα θα τη βαλω αμεσα μπροστα στα δικα μου προτζεκτ. Το αποτελεσμα πολυ ωραιο και αυτο το βαψιμο με το καλσον θελω να το κανω αλλα δεν μου δοθηκε το καλσον αλλα και η ευκαιρια. Υγ. Αρθηκε ο νομος για τα πλαστικα ποτηρια συντομα ξανα πλαστικά καλαμακια πιρούνια κουτάλια! Plastic is fantastic
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 6, 2023 7:40:22 GMT 2
Θα σε φέρω εγώ, καλτσόν, από τα δικά μου... ... Ευχαριστώ για τον σχολιασμό, Κωστή
|
|