|
Post by konstantinf on Aug 22, 2021 15:37:26 GMT 2
Να ΄σαι καλά Αλέξη, ευχαριστώ πολύ!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Aug 23, 2021 11:40:23 GMT 2
Εντυπωσιακο βαψιμο, καλα τελειωματα
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 23, 2021 12:01:50 GMT 2
Πολύ όμορφο το βάψιμο Κωνσταντίνε! Καλή επιτυχία με το γυαλισμα!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 23, 2021 16:40:33 GMT 2
Παναγιώτη και Φάνη ευχαριστώ πολύ! Ομολογουμένως 'φχαριστήθηκα που κουμαντάρησα αυτό το θηρίο χωρίς να μου τρέξει χρώμα από καμιά μεριά. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με το βερνίκι. Μέχρι στιγμής όλα καλά, να μην το ματιάσω...
|
|
|
Post by nektarios on Aug 27, 2021 22:59:00 GMT 2
Πολύ όμορφο μέχρι στιγμής, εύχομαι ανάλογη συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 28, 2021 17:13:58 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε, ελπίζω κι εγώ να μην γίνει καμιά στραβή τώρα στα τελευταία...
|
|
|
Post by kyriakos on Aug 30, 2021 19:58:57 GMT 2
Ώραια βαψιματα φίλε Κωνσταντίνε κ γενικά η εργασίες όπως πάντα είναι εξαιρετικες καλή συνέχεια εύχομαι!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 30, 2021 21:46:15 GMT 2
Να 'σαι καλά Κυριάκο, ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 12, 2021 8:00:39 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Εβδομάδα γυαλίσματος η περασμένη. Έτσι γυαλίστηκαν με τη σειρά τα μπροστινά φτερά... ... οι πόρτες...
... η μάσκα...
... η πίσω ποδιά...
... το καπό του κινητήρα...
... και τέλος το υπόλοιπο αμάξωμα:
Θα ακολουθήσει το μοντάρισμα φώτων φρένων, φλας και υαλοκαθαριστήρων και η τελική συναρμολόγηση. Να έχετε μια καλή Κυριακή!
|
|
faethonas
Kart Driver
Κυριάκος Παπαδέας
|
Post by faethonas on Sept 12, 2021 10:35:02 GMT 2
Του πάει πολύ το χρώμα αυτο, θα έλεγα μαζί και με το γαλάζιο/σιελ....
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 12, 2021 11:33:28 GMT 2
Να 'σαι καλά Κυριάκο, ευχαριστώ για την επιβεβαίωση της επιλογής μου!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 14, 2021 21:46:59 GMT 2
Δεν ξέρω πόσος χρόνος και κόπος απαιτήθηκαν, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο! Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 14, 2021 23:15:39 GMT 2
Μια βδομάδα βάψιμο, 2 βδομάδες στέγνωμα, 1 βδομάδα γυάλισμα... Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 16, 2021 8:03:33 GMT 2
Καλημέρα Κώστα. Σίγουρα απαιτητικό το βάψιμο ενός τόσο μεγάλου αμαξώματος. Πολύ καθαρό το αποτέλεσμα, πράγμα αρκετά δύσκολο. Σίγουρα ήθελε και άλλο, ιδίως στις επίπεδες επιφάνειες, αλλά δείχνει όμορφο και πειστικό. Μπράβο λοιπόν
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 16, 2021 17:57:42 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, ο λόγος σου επί του θέματος μετράει πολύ! Τις ατέλειες στις επίπεδες επιφάνειες τις βλέπω και 'γω, αλλά τι να γίνει; Τουλάχιστον μου βγήκε ομοιογενές το χρώμα...
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 19, 2021 12:01:24 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Με την ανάρτηση αυτή φτάνουμε στο τέλος μιας ακόμα κατασκευής - σημαδιακής, μιας και είναι η τελευταία μου Pocher, προς το παρόν τουλάχιστον. Με την ολοκλήρωση της Porsche έχω κατασκευάσει - σε διάφορους βαθμούς ποιότητας και σε διάστημα 7,5 χρόνων - όλα τα μοντέλα που παρήγαγε η εταιρεία υπό διάφορες ονομασίες (Pocher, Rivarossi, Hornby) σε τουλάχιστον μια εκδοχή τους με εξαίρεση την F40, που δεν νομίζω ότι θα έρθει ποτέ στον πάγκο μου. Περιμένω βέβαια την Lotus JPS, αλλά ένας θεός ξέρει πότε θα κυκλοφορήσει... Επί του θέματος τώρα: Στην τελευταία φάση προστέθηκαν στο κύριο σώμα του αμαξώματος κατ' αρχήν τα διαφανή και συναρμολογήθηκε το καπό του κινητήρα: Κατόπιν συναρμολογήθηκαν οι πόρτες...
... τα φτερά...
... και η μπροστινή ποδιά...
... όπου μετά την συναρμολόγηση προστέθηκαν τα φώτα θέσεως και τα φλας. Στο σημείο αυτό το αμάξωμα είναι σχεδόν πλήρες:
Στη συνέχεια το αμάξωμα φορέθηκε προσεκτικά πάνω στο πλαίσιο, το σύνολο (βάρους 5 κιλών και κάτι) τοποθετήθηκε ανάσκελα πάνω σε απαλότατο υπόστρωμα και προστέθηκαν οι πλαϊνές ποδιές που συγκρατούν το αμάξωμα πάνω στο σασί:
Κατόπιν προστέθηκαν οι εξατμίσεις και το κάλυμμά τους και τέλος προστέθηκε η πίσω ποδιά με τα πίσω φώτα και βιδώθηκαν οι ρόδες:
η κατασκευή ολοκληρώθηκε με την προσθήκη των μπρος και πίσω υαλοκαθαριστήρων :
Περισσότερες φωτογραφίες και η αξιολόγηση του κιτ στα τελειωμένα. Να έχετε μια καλή Κυριακή!
|
|