|
Post by ViL27 on Jan 26, 2021 2:07:28 GMT 2
Νεκταριε σου εχω μια ενδιαφερουσα πληροφορια που αφορα αυτο το αυτοκινητο και την Honda! Οταν η Μακλαρεν εψαχνε να βρει τι κινητηρα θα φορεσει στην F1,απευθυνθηκε πρωτα στην Honda και εισεπραξε αρνητικη απαντηση!Μετα απευθυνθηκε στην BMW και τα υπολοιπα αποτελουν ιστορια!
|
|
|
Post by czt on Jan 26, 2021 10:58:53 GMT 2
Καλο ξεικινημα Γιωργο σε ενα ακρος απαιτιτικο προτζεκτ οπως ολοι καταλαβαμε και θα ειμαστε καθε κυριακη σε αναμονη των ενημερωσεων σου για το πως παει. Σαν θεμα ακρως ενδιαφερον και κοσμουσε σαν αφισα πολλα δωματια παιδιων, εφηβων αλλα και συνεργειων της εποχης. Θα σταθω σε 2 σημεια. Το πρωτο εχει να κανει γιατι εχει πολλα αφτερ μαρκετ και σε βαζει σε διαδικασια εξτρα εξοδων ενω ειναι μια κατηγορια ιδιαιτερη ως προς το κιτ εταιρεια κλιμακα κλπ. Δεν θα εμπρεπε να εμπεριέχονται?
Το δευτερο σημειο ειναι στην αναφορα του φυλλου χρυσου που το περιμενα να το δω πως και πως να υπαρχει μεσα στη συσκευασια γιατι ηταν κατι το οποιο προβληθηκε παρα πολυ τοτε οταν πρωτοκυκλοφορησε και το ελεγαν με μπολτ γραμματα..... και πιστευω οπως εσυ αλλα και ολοι μας θα θελαμε να το βαλουμε (εκτος αν υπαρχει σαν αφτερ μαρκετ ) πιστευεις η ξερεις οτι υπαρχει σαν αφτερ μαρκετ και θα το προσθεσεις στη κατασκευη?
|
|
|
Post by nektarios on Jan 26, 2021 11:40:08 GMT 2
Σπύρο, θα ήταν πολύ καλό να κυκλοφορούσε με κινητήρα της Honda (προς τιμήν τής Ιστορίας), αλλά φαντάζομαι οτι η Honda δεν διέθετε καν τόσο ισχυρό κινητήρα... Επίσης, θα ήταν πολύ καλό κίνητρο και για μένα για να το προσθέσω στη συλλογή μου. Δεν σου κρύβω οτι ειδικά η έκδοση "Senna" που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε κιτ μού αρέσει πολύ, αλλά επειδή προς το παρόν βρίσκεται εκτός των μοντελιστικών μου δυνατοτήτων, κάνω οτι δεν τη βλέπω...
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 26, 2021 12:08:03 GMT 2
Το δευτερο σημειο ειναι στην αναφορα του φυλλου χρυσου που το περιμενα να το δω πως και πως να υπαρχει μεσα στη συσκευασια γιατι ηταν κατι το οποιο προβληθηκε παρα πολυ τοτε οταν πρωτοκυκλοφορησε και το ελεγαν με μπολτ γραμματα..... και πιστευω οπως εσυ αλλα και ολοι μας θα θελαμε να το βαλουμε (εκτος αν υπαρχει σαν αφτερ μαρκετ ) πιστευεις η ξερεις οτι υπαρχει σαν αφτερ μαρκετ και θα το προσθεσεις στη κατασκευη? Διαλέχτε και πάρτε: www.skroutz.gr/c/2340/Diafora-eidi-chirotexnias/f/953867/fylla-chrysou.html!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 26, 2021 12:35:30 GMT 2
Σπύρο, θα ήταν πολύ καλό να κυκλοφορούσε με κινητήρα της Honda (προς τιμήν τής Ιστορίας), αλλά φαντάζομαι οτι η Honda δεν διέθετε καν τόσο ισχυρό κινητήρα... Επίσης, θα ήταν πολύ καλό κίνητρο και για μένα για να το προσθέσω στη συλλογή μου. Δεν σου κρύβω οτι ειδικά η έκδοση "Senna" που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε κιτ μού αρέσει πολύ, αλλά επειδή προς το παρόν βρίσκεται εκτός των μοντελιστικών μου δυνατοτήτων, κάνω οτι δεν τη βλέπω... Ο Murray ταξιδεψε στο Research center της Honda στην Ιαπωνια οπου και συναντηθηκε και με τον Ayrton και οδηγησε το NSX.Κατενθουσιαστηκε με την οδηγικη ποιοτητα του NSX αλλα προφανως ηθελε πολυ πιο δυνατο κινητηρα για το δικο του πονημα(V10 η V12).Η Honda αρνηθηκε να του τον κατασκευασει απο το μηδεν και ετσι ο Murray αναγκαστικα στραφηκε σε αλλες λυσεις! Αυτα και admin συγγνωμη για το σπαμ!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 26, 2021 14:57:17 GMT 2
Οι Κυριακές μας αποκτούν άλλο νόημα από εδώ και πέρα, τρομερό θέμα Γιώργο, εύχομαι να έχεις μια καλή κατασκευή!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 27, 2021 10:29:06 GMT 2
Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια σας. θα παίζουμε σήμα αθλητικής Κυριακής πριν τα update και θα σας έχω Βαρούχα για τις επίμαχες φάσεις (κενά στην εφαρμογή). Συμπαρουσιάστρια δικαιούμαι όμως, εεεε; @Μιχάλη, αν εξαιρέσεις ότι υπάρχει ένας πολύ βασικός (σχεδόν άχρηστος) οδηγός χρωμάτων, ότι η αρίθμηση των κομματιών δεν φαίνεται πουθενά και τα ψάχνεις από το σχήμα τους και ότι σε κάθε βήμα μπορεί να έχει και 10-15 κολλημένα κομμάτια πάνω στο σχέδιο, χωρίς να σου λέει πως και γιατί, μια χαρά είναι Όπως και να έχει, μικρή σημασία έχει. Ακολουθώντας τις οδηγίες αυτά τα κιτ, δεν μπορούν να φτιαχτούν. @Κωστή, φύλλο χρυσού έχω. Ίσως αξιοποιήσω και την ιδέα του Κωνσταντίνου (ευχαριστούμε!) για δοκιμή. Cf δεν βάζει σχεδόν κανένας μέσα, το ίδιο και η χίρο. Η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική και επαφίεται στις ορέξεις του μοντελιστή. Εξάλλου και οι αφτερμαρκετάδες κλέφτες θα γίνουν Αλλά ναι, αν ζούσαμε σε ένα ιδανικό κόσμο θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τόσα που να καλύπτουν τις μάσκες που δίνουν. @Σπύρο - Νεκτάριε, αν θυμάμαι σωστά οι διαπραγματεύσεις αυτές έγιναν εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης της Ιαπωνία στα 90's, που οδήγησαν στην αποχώρηση τη Honda από την F1. Το πιο περίεργο είναι ότι όταν τελικά κυκλοφόρησε η F1, η Mclaren έτρεχε με κινητήρες Mercedes στην F1 Το ακόμη πιο περίεργο είναι η Mercedes πήρε μια F1 GTR longtail και την χρησιμοποίησε (ουσιαστικά αντέγραψε) για να φτιάξει το δικό της GT1, την CLK GTR. Καλημέρα
|
|
|
Post by mikys2019 on Jan 27, 2021 11:02:26 GMT 2
Καλημερα ....μια μικρη ιδεα ...για κοιτα τα χαρτακια σε διαφορα χρωματα (χρυσο ασημι )που χρησιμοποιουν τα ζαχαροπλαστεια να τυλιξουν τα μικρα παστακια γλυκα καριοκες κ ολα αυτα .. Μου φαινονται πολυ χρησιμα ...κ φτηνα
|
|
|
Post by Sakis on Jan 27, 2021 11:03:35 GMT 2
Τα οποία δεν έχουν κολλητική επιφάνεια από πίσω, άρα έξτρα κόπος να βάζεις και κολλητικό παράγοντα.......
|
|
|
Post by mikys2019 on Jan 27, 2021 11:06:05 GMT 2
Σακη καλημερα ....πιστευω οταν δεν εχει στρωνει πολυ καλυτερα απο αυτο που εχει κολλα απο πισω ...
|
|
|
Post by czt on Jan 27, 2021 12:19:49 GMT 2
Γιώργο παρουσιάστρια ονειρεύεσαι ε!!!!!;;;!!!!
Δώσε πρόταση και θα μιλήσω με το πρόεδρο αν συμφωνεί με την επιλογή σου.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jan 27, 2021 19:07:53 GMT 2
Παρακαλω πολυ να ειναι βεληνεκους Τζιαφα ....κ οχι κανενα μαθητουδι ...απο Μενεγακη κ πανω ..απλος σε ποιο βρεφικη ηλικια .
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2021 18:52:11 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jan 28, 2021 19:06:54 GMT 2
Πάρε και τίποτα ρε συ Γιώργο, βαρεθήκαμε να βλέπουμε oob κατασκευές...
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2021 19:42:31 GMT 2
Πάρε και τίποτα ρε συ Γιώργο, βαρεθήκαμε να βλέπουμε oob κατασκευές... Ε ναι, ρε συ Άλεξ, πέστα... Ποτέ έκανε τελευταία φορά OOB ο Τζιαφάς; Και αν μας πει για τα summer, αυτά δεν μετράνε γιατί είναι GB. Άλεξ, στα σοβαρά τώρα το κιτ γίνεται μια χαρά ΟΟB, αφού περιέχει τα πάντα μέσα. Αλλά, για ρεαλιστικότερο αποτέλεσμα που αυξάνει τον χρόνο ερευνάς και τη δυσκολία κατασκευής απαιτούνται κάποια έξτρα πράγματα. Στο φόρουμ μπορείς να βρεις 30-40 ΟΟΒ κατασκευές μου ολοκληρωμένες, αλλά προφανώς η F1 GTR δεν θα είναι μια από αυτές. Το βασικό πρότζεκτ για το '21, και επετειακό για 10 τα χρόνια του φόρουμ, δεν θα μπορούσε να είναι τέτοιο. Θα φτιαχτεί με γνώμονα πως θα το ευχαριστηθώ περισσότερο προσπαθώντας να γίνει όσο το δυνατό πιο πιστό αντίγραφο του πραγματικού.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jan 28, 2021 19:56:46 GMT 2
Γιωργο μου να εισαι καλα να χαιρεσαι κ να απογειωνεις ολα τα εξτρα που κυκλοφορουν στην αγορα για να μπορουμε κ εμεις πρωτα να μαθαινουμε τι κυκλοφορει κ δευτερο να θαυμαζουμε ποσο ομορφα μπορεις να κανεις ενα τελειο hiro
|
|