|
Post by gtziaf on Nov 30, 2020 17:14:23 GMT 2
Απόλυτα σωστά, Φάνη. Για αυτό, όπως βλέπεις και στις φώτο από τα τοποθετημένα, πλέον, πλαϊνά, το εφέ ομαλοποιήθηκε και "σβήστηκε" για να μην είναι έντονο, αφού τα συγκεκριμένα μέρη δεν καταπονούνται τόσο. Λάδια, θα δεις στα καθίσματα, αλλά να μην σποιλεριάσω το επόμενο update.
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 30, 2020 17:36:00 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Γιώργο, όπερ εξ άλλου και ανεμένετο... Στην δικιά μου κατασκευή, ακριβώς το "φλοκάτο" της ταπετσαρίας με είχε γοητεύσει, αλλά καλά έκανες και το απέφυγες, διότι έχει προβλήματα στην εφαρμογή (το άνοιγμα του λεβιέ δεν έρχεται στη θέση που πρέπει...). Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 30, 2020 17:47:24 GMT 2
Είπαμε, γούστα είναι αυτά, αντίθετα εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν θυμόμουν για το πρόβλημα ευθυγράμμισης της μαμίσιας φλοκάτης. Καλό απόγευμα, Κωνσταντίνε
|
|
|
Post by mikys2019 on Nov 30, 2020 19:51:21 GMT 2
Καλησπερα ....γιατι οι δυο σας που μιλατε για μοκετα δεν αναφερεται την σκονη τις scaleproduction ... δεν αξιζει πια η την χρησιμοποιουμαι αλλου ... Ρωταω γιατι εχω παρει 5 αποχρωσεις κ ακομα δεν χρησιμοποιησα καμμια .
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 30, 2020 20:54:33 GMT 2
Καλησπερα ....γιατι οι δυο σας που μιλατε για μοκετα δεν αναφερεται την σκονη τις scaleproduction ... δεν αξιζει πια η την χρησιμοποιουμαι αλλου ... Ρωταω γιατι εχω παρει 5 αποχρωσεις κ ακομα δεν χρησιμοποιησα καμμια . Εγώ τη χρησιμοποιώ για την αναπαράσταση της μοκέτας, στο πάτωμα της μπανιέρας των εσωτερικών κυρίως στα πολιτικά 24άρια. Με λίγη εξάσκηση, μπορείς να βγάλεις ένα σχετικά on scale αποτέλεσμα. Εδώ ήθελα κάτι πιο ομοιογενές.
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 30, 2020 23:39:08 GMT 2
Πολύ ωραίες οι εργασίες ως συνηθως, και συμφωνώ απολυτα και με την επιλογή της μοκέτας της Hiro. Καλο μήνα!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2020 9:46:47 GMT 2
Πολύ ωραίες οι εργασίες ως συνηθως, και συμφωνώ απολυτα και με την επιλογή της μοκέτας της Hiro. Καλο μήνα! Εεεε 'ναι... Χαοτική διαφορά, ιδίως από κοντά. Καλό μήνα, Σπύρο
|
|
|
Post by nektarios on Dec 1, 2020 14:41:41 GMT 2
Καλό μήνα! Όσο ολοκληρώνεται το σύνολο, δείχνει όλο και πιο όμορφο, ο δε χρωματικός συνδυασμός είναι εξαιρετικός! Γενικά η συγκεκριμένη κατασκευή δίνει πολλές ιδέες για όσους θα ήθελαν να φτιάξουν αυτό το πολύ ιδιαίτερο όχημα, το θέμα είναι πόσοι μπορούν να υλοποιήσουν αυτές τις ιδέες... Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2020 10:05:21 GMT 2
Με λίγο εξάσκηση, Νεκ όλα γίνονται. Με την εξάσκηση έρχεται η βελτίωση και αυτή φέρνει τις νέες ιδέες. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 7, 2020 9:52:15 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 7, 2020 10:04:33 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 7, 2020 10:36:53 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο, Τα καθίσματα με τα λάδια πανέμορφα! Μου αρέσουν πολύ! Σχετικά με το δοχείο λαδιού, το διαφανές σωληνάκι του πρέπει να είναι έτσι σχετικά καθαρό; Δεν θα έδειχνε πιο ρεαλιστικό αν το «κιτρίνιζες» λίγο; Καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by Sakis on Dec 7, 2020 11:54:35 GMT 2
Έρωτας τα καθίσματα Γιώργο!
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 7, 2020 13:25:25 GMT 2
Καλημερα Γιωργο .....νομιζω οτι ηρθε ο καιρος να αποκτησει το φορουμ ειδικη σελιδα για βιντεο κατασκευης . Τα καθισματα φυσικα θα ηταν το πρωτο .
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 7, 2020 13:47:09 GMT 2
Εξαιρετικά τα καθίσματα Γιώργο, καθώς και το δοχείο λαδιού και η μπαταρία. Αλήθεια, γιατί φεύγουν δύο καλώδια από κάθε πόλο (ή σωστότερα: γιατί διακλαδίζονται τόσο νωρίς); Αυτό που μου χτυπάει λίγο άγαρμπο είναι οι μαύρες φάσες στην μπροστινή άκρη της μοκέτας του τούνελ. Έτσι θα μείνουν; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 7, 2020 18:39:33 GMT 2
Ευχαριστώ για τον σχολιασμό, κύριοι. Σχετικά με το δοχείο λαδιού, το διαφανές σωληνάκι του πρέπει να είναι έτσι σχετικά καθαρό; Δεν θα έδειχνε πιο ρεαλιστικό αν το «κιτρίνιζες» λίγο; Φάνη, αποφάσισα να μην χρησιμοποιήσω τα αγαπημένα μου κίτρινα σωληνάκια αφενός γιατί κάπου έπρεπε να βάλουμε και ένα διαφανές, έτσι για το καλό και αφετέρου γιατί καμία φώτο αναφοράς από αυτές που βρήκα δεν τα υποστήριζε. #Μιχάλη, η διαδικασία που ακολουθήθηκε στα καθίσματα, είναι εμφανής νομίζω από τις φώτο. Δεν χρειαζόμαστε video Αλήθεια, γιατί φεύγουν δύο καλώδια από κάθε πόλο (ή σωστότερα: γιατί διακλαδίζονται τόσο νωρίς); Ακολουθήθηκε το manual της caterham και φωτογραφίες του πραγματικού με γνώμονα πάντα τι βολεύει κατασκευαστικά. Όταν θα πρέπει να συνδεθούν στα δυναμό κλπ, ή να γειωθούν, ο χώρος δράσης θα είναι περιορισμένος. Αυτό που μου χτυπάει λίγο άγαρμπο είναι οι μαύρες φάσες στην μπροστινή άκρη της μοκέτας του τούνελ. Έτσι θα μείνουν; Φυσικά δεν θα μείνουν, το είχα αναφέρει, νομίζω. Τοποθετήθηκαν για καθαρά λόγους προστασίας του προφίλ της μοκέτας από τις δοκιμαστικές εφαρμογές του firewall και τα βάλε - βγάλε κινητήρα και περιφερειακών κλπ. Καλό απόγευμα
|
|