|
Post by nektarios on Apr 22, 2024 12:04:31 GMT 2
Κι εγώ αυτό έκανα φίλε, πέτυχα να δουλεύουν μερικοί μεντεσέδες. Απλώς είναι αρκετοί μαζεμένοι σε έναν σχετικά μικρό χώρο. 😉 😃 Η ανάρτηση των τελευταίων λεπτομερειών (που πρακτικά έχουν ολοκληρωθεί) είναι θέμα λίγων ημερών! 😉 Τώρα γίνονται και οι φωτογραφήσεις, ενώ έχει παραγγελθεί -και παραληφθεί- και το "σπίτι του", ένα plexiglass 60x20x30!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 27, 2024 7:16:31 GMT 2
Καλωσόρισες στον κόσμο των μεγάλων πλεξιγκλάς!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 27, 2024 10:50:00 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 28, 2024 7:14:06 GMT 2
Πόσο βαρύ είναι το θηρίο Νεκτάριε; Για τα δικά μου των 7-8 κιλών ο πλεξιγκλασάς μου χρησιμοποιεί βάση πάχους 1 εκ. και είναι μια χαρά...
|
|
|
Post by nektarios on Apr 28, 2024 9:43:33 GMT 2
Καλημέρα! Δεν το ζύγισα, αλλά πάνω από 2 κιλά δεν είναι σε καμία περίπτωση. Η βάση είναι οπωσδήποτε υπερβολική για τον σκοπό της, αλλά φαντάζομαι οτι την έκαναν έτσι επειδή δεν ήξεραν τίποτα για το βάρος του μοντέλου. Ίσως στο παρελθόν να είχαν φτιάξει κουτί για κάτι σαν τα δικά σου! 😆
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 28, 2024 13:41:30 GMT 2
Πολύ όμορφο φίλε. Πολύ εντυπωσιακό και ογκώδες και το πίσω τμήμα. Δώσε λεπτομέρειες για το buggy, αν δεν έχεις δώσει ήδη. (εταιρεία κομμάτια κτλ). Ίσως οι φτερωτές πίσω εάν ήταν πχ ένα μαύρο γυαλιστερό να έσπαγαν την μονόχρωμη εικόνα. Όπως και να χει είναι πανέμορφο. Καλό απόγευμα.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 28, 2024 16:54:44 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Apr 29, 2024 21:13:01 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Apr 29, 2024 21:34:43 GMT 2
Μέσα στον χώρο μεταφοράς τού buggy τοποθετήθηκε σετ εργαλείων (φτυάρι και τσεκούρι, κλίμακα μάλλον 1/35), προερχόμενα από το spare box του αρχηγού. Και στη συνέχεια οι τελευταίες λεπτομέρειες… Τοποθετήθηκαν οι εξατμίσεις, προερχόμενες από το spare box, αλλά σημαντικά τροποποιημένες… Τοποθετήθηκαν οι καθρέπτες (και αυτοί από το spare box). Τοποθετήθηκαν διάφορα περιμετρικά εξαρτήματα και προειδοποιητικά, μεταξύ των οποίων και η πινακίδα “Long Vehicle” (χαλκομανία, ευγενική χορηγία του Αντώνη). Μετά από όλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα είναι… εν συντομία αυτό: Φυσικά θα ακολουθήσει εκτεταμένη φωτογραφική παρουσίαση στα Ολοκληρωμένα, μόλις καταφέρω να βγάλω τις κατάλληλες φωτογραφίες, με ένα μοντέλο μήκους περίπου 60 εκατοστών… Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο, την υπομονή, την προσοχή, τις προτάσεις και την συνεχή στήριξή σας! Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται στον Γιώργο, τον Αγάπιο και τον Αντώνη (και σε όποιον άλλον τυχόν ξεχνάω…), για την πολύ σημαντική υλική - πέρα φυσικά από την ψυχολογική - συνδρομή τους! Καλή και ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 29, 2024 22:27:50 GMT 2
Δεν έχω λόγια Νεκτάριε,απλά καταπληκτική προσπάθεια!Περεταιρω σχολιασμός με το καλό όταν ανεβάσεις στα finished!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 29, 2024 22:39:29 GMT 2
Ωωωωωωω!!!!!!
Τρομερή δουλειά. Πολύ χαίρομαι που ολοκληρώθηκε το θηρίο. Είμαι δίπλα χαρούμενος που βοήθησα με τα αξεσουάρ.
Ίσως να του πηγαίνει ένα όμορφο αυτοκόλλητο τύπου αερογραφία στο δεξί μέρος του οχήματος κάτω από την εξάτμιση για να σπάσει την μεγάλη μονόχρωμη επιφάνεια.
Πολλά συγχαρητήρια φίλε Νεκτάριε.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 29, 2024 23:50:47 GMT 2
Νομίζω ένα από τα μεγαλύτερα χρονικής διάρκειας και μεγέθους πρότζεκτ, συνεχούς και ''ενεργής'' εργασίας, έφτασε στο τέλος του. Εξωπραγματικά εντυπωσιακό και μεγαλοπρεπές, είσαι άξιος πολλών συγχαρητηρίων Νεκτάριε.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 30, 2024 6:45:41 GMT 2
Σπύρο, ευχαριστώ πολύ φίλε για τα λόγια που δεν έχεις! 🤣 Αλλά και για τη συνεχή παρακολούθηση και στήριξη της όλης προσπάθειας! Η τελική παρουσίαση στα Ολοκληρωμένα θα καθυστερήσει λίγες μέρες, γιατί πρέπει να γίνουν αρκετές φωτογραφήσεις αλλά και τακτοποίηση των φωτογραφιών...
|
|
|
Post by nektarios on Apr 30, 2024 6:48:51 GMT 2
Φίλε Αντώνη, σε ευχαριστώ πολύ, και για την πάντα πρόθυμη και πολύτιμη υλική συνδρομή! Κι εγώ χαίρομαι που ολοκληρώθηκε, γιατί με είχε κουράσει... Για χαλκομανία το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει...
|
|
|
Post by nektarios on Apr 30, 2024 7:02:36 GMT 2
Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ, τόσο για το διθυραμβικό σχόλιο όσο και για την αδιάλλειπτη παρακολούθηση! Είναι όπως ακριβώς τα περιγράφεις. Η κατασκευή απαίτησε τέσσερις χειμώνες (συν κάτι μήνες από τις υπόλοιπες εποχές...)
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 30, 2024 21:01:25 GMT 2
Πολλά συγχαρητήρια Νεκ, τα είπαμε και από κοντά. ΥΓ. Μην τυχόν ξεκινήσεις να βάζεις χαλκομανίες και σηματάκια.
|
|