|
Post by nektarios on Apr 9, 2024 11:22:40 GMT 2
Γειά σου ρε αρχηγέ με το γερακίσιο μάτι! 😉 Έχει ήδη τακτοποιηθεί, απλώς στη φωτογραφία το κομμάτι αυτό είναι μόνο ακουμπισμένο στο σκάφος. Ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο! Πραγματικά, έχει γίνει τέρας... Τώρα καταλαβαίνω τις συνθήκες με τις οποίες δουλεύει τα 8άρια του ο Κωνσταντίνος...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 9, 2024 18:03:05 GMT 2
Λεγε ποτε κανονιζω να παρω αδεια απο την δουλεια για βολτα τρελη σε μερη μαγικα και ονειρεμενα ,λεγε ποτε??( Κοριτσια κανονιζω εγω? 'η εχεις ετοιμα εσυ?)
|
|
|
Post by nektarios on Apr 9, 2024 19:32:07 GMT 2
Λοιπόν, μέχρι το Πάσχα υπολογίζω να έχουν τελειώσει και οι δοκιμές σε άμμο, λάσπη, υψηλές θερμοκρασίες κ.λπ., οπότε νομίζω για τέλη Μαΐου είναι μια χαρά, πριν πιάσουν οι τρελές ζέστες. Τις "τεχνικές λεπτομέρειες" θα τις τακτοποιήσω εγώ. 😄
|
|
|
Post by alex78 on Apr 9, 2024 19:39:53 GMT 2
Νεκτάριε με τόση και τέτοια δουλειά φίλε, προβλέπω να παίρνεις έγκριση μέχρι και από το υπουργείο....
|
|
|
Post by nektarios on Apr 9, 2024 20:35:59 GMT 2
Η αλήθεια είναι φίλε οτι ανησυχώ λιγάκι για το πώς αυτό το συνονθύλευμα πατεντών θα εξασφαλίσει άδεια κυκλοφορίας... 🤔😄
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 10, 2024 8:16:44 GMT 2
Μ'αρεσουν οι τεχνικές λεπτομέρειες αρα φερνω μονο το θεικο κορμι μου!!!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 11, 2024 6:02:02 GMT 2
Με το καλό να τελειώσει. Περιμένουμε το buggy. Καλημέρα.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 11, 2024 8:11:27 GMT 2
Καλημέρα φίλε! Το buggy είναι πιο κοντά από ποτέ! 😄 Θα σκάσει μύτη στο επόμενο update, μαζί με τον χώρο φιλοξενίας του! 😉
|
|
|
Post by nektarios on Apr 17, 2024 18:51:44 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Στο σημερινό update θα σας παρουσιάσω το κατασκευαστικά πιο περίπλοκο εξάρτημα τού όλου εγχειρήματος (λόγω των πολλαπλών λειτουργικών μηχανισμών), που είναι η ράμπα επί της οποίας μεταφέρεται το buggy και που συγχρόνως χρησιμεύει και ως ασανσέρ κατά την φορτοεκφόρτωσή του. Η κατασκευή ορισμένων εκ των εξαρτημάτων τής ράμπας είχε παρουσιαστεί παλιότερα, οπότε εδώ απλώς «συνοψίζω» το αποτέλεσμα εκείνων των εργασιών… Και ιδού η συναρμολόγηση των εξαρτημάτων… Αρχικά συναρμολογήθηκαν τα εξαρτήματα της κεντρικής ράμπας, στη συνέχεια - και προσαρτημένη επί αυτής - τοποθετήθηκε η πλαϊνή ράμπα (για την φορτοεκφόρτωση του buggy), που συγχρόνως αποτελεί και το αριστερό εξωτερικό τοίχωμα του χώρου, και, τέλος, κάτω από την κεντρική ράμπα τοποθετήθηκαν τραπεζοειδείς επεκτάσεις των εξωτερικών τοιχωμάτων του οχήματος, οι οποίες διπλώνουν προς το κέντρο του όταν πρόκειται να γίνει φορτοεκφόρτωση του buggy. Και τώρα, αυτό που όλοι περιμένατε με αγωνία: Μερικές φωτογραφίες από το buggy όπως ακριβώς θα είναι στις διάφορες φάσεις λειτουργίας τής ολοκληρωμένης ράμπας και των παρελκομένων της. Τέλος, στην πίσω πλευρά τού χώρου τοποθετήθηκε μεταλλικό πλεγμάτινο προστατευτικό κιγκλίδωμα εντός πλαστικού πλαισίου. Επίσης τοποθετήθηκαν τα πίσω κύρια φώτα. Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 18, 2024 12:58:50 GMT 2
Νεκτάριε σίγουρα ασχολήθηκες με την νομική και όχι με την αρχιτεκτονική....? Τι ''παπαδαριό'' έχεις φτιάξει ρε φίλε....γεια στα χέρια σου......!!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 18, 2024 15:13:18 GMT 2
😄😄 Να είσαι καλά φίλε, ευχαριστώ για το ενθουσιώδες σχόλιο! Η αλήθεια είναι οτι όταν ήμουν στο Δημοτικό ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, γιατί μου άρεσε πολύ (και ακόμη μου αρέσει!) το γραμμικό σχέδιο. Μόλις όμως πήγα στο Γυμνάσιο και έμαθα τι μαθήματα έπρεπε να δώσω για την Αρχιτεκτονική, το συννεφάκι διαλύθηκε και προσγειώθηκα στην πραγματικότητα... ☺️
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 20, 2024 9:24:13 GMT 2
Μπράβο ρε Νεκτάριε,άψογο και αυτό το κομμάτι της κατασκευής.Γενικα όλη η κατασκευή σου αποπνέει δημιουργικότητα και μεράκι!Ότι συνεχίζεις με συνέπεια σε μια τόσο μακράς διάρκειας κατασκευή είναι αξιοθαύμαστο
|
|
|
Post by nektarios on Apr 20, 2024 11:30:09 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε! Καλά πάει η κατασκευή, γενικά είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά με έχει κουράσει. Όλες αυτές οι (ιδιο)κατασκευές των τελευταίων 7-8 ετών (τα 2 Unimog, το τετραξονικό Scania και το Simba), όχι μόνο με έχουν καταπονήσει σωματικά και ψυχικά, αλλά και έχουν απαιτήσει χρόνο στον οποίο υπολογίζω οτι θα είχα ολοκληρώσει περίπου 10-15 επιπλέον "νορμάλ" μοντέλα... (Αυτό βέβαια είναι εντελώς θεωρητικό, αφού είναι σε όλους γνωστό οτι εγώ "νορμάλ" μοντέλα δεν φτιάχνω...) 😄 Το σίγουρο είναι οτι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ξανά με τόσο εκτεταμένες ιδιοκατασκευές. Ό,τι παλαβομάρες είδατε, είδατε... ☺️
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 20, 2024 12:22:05 GMT 2
Με "μια" λέξη: Φοβερός κατασκευαστής και φοβερό το κατασκεύασμα! Μένω ενεός και περιμένω την φωτογράφηση του συνόλου!!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 20, 2024 13:47:20 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε για το τιμητικό σχόλιο! Οι εργασίες έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί, απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες, και θα ακολουθήσει η "επίσημη" φωτογράφηση.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 22, 2024 8:37:43 GMT 2
Κι εμείς χαιρόμαστε όταν κάνουμε κανά μεντεσέ να δουλεύει. Τι να πεις Καλά τελειώματα, Νεκ.
|
|