|
Post by ViL27 on Jun 5, 2020 18:18:49 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 5, 2020 18:33:29 GMT 2
Τα οπίσθια τέλεια Σπύρο! Στα εμπρόσθια όμως, τι θα γίνει με την μικρή γρατζουνιά (; ) στο επάνω αριστερά της μούρης; Ή είναι μόνο σκουπιδάκι; Καλό τελείωμα!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 5, 2020 18:37:51 GMT 2
Εκανα καποιες διορθωσεις αλλα στο πισω τζαμι ξεκολλησε λιγο χρωμα οποτε θα δω πως θα το χειριστω.
Δεν μας το έχεις δείξει και δεν μπορώ να ξέρω, ωστόσο ''ξύνοντας'' ελαφρά με την μύτη μιας οδοντογλυφίδας πολύ προσεκτικά και με πολλή υπομονή την δουλειά σου την κάνεις μια χαρά.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 5, 2020 21:10:59 GMT 2
Καθαροι ειμαστε Κωνσταντινε,απλο σκουπιδακι!Αλεξη καθαρισα με χαρτι και ισοπροπυλικη και ξαναψεβαψα,ολα καλα!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 5, 2020 21:25:15 GMT 2
Αλεξη καθαρισα με χαρτι και ισοπροπυλικη και ξαναψεβαψα,ολα καλα! Πρός στιγμήν νόμισα ότι θάμπωσαν τα σημεία που πέρασες IPA, αλλά τελικά είναι παιχνίδια του φακού... Γρήγορος & αποτελεσματικός, εύγε Σπύρο!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 5, 2020 21:56:32 GMT 2
Οχι δεν θαμπωσε αλεξ μια χαρα εγινε η δουλεια!Το τακτοποιησα νωρις και πηγα και δυο ωρες για τεννις😉
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 6, 2020 2:28:36 GMT 2
Σπυρο εαν μπορεις θα μας πεις τον τροπο που χρησιμοποιησες την ισοπροπυλικη ....Σευχαριστω Και που αλλου την χρησιμοποιεις ?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 6, 2020 6:09:32 GMT 2
Σπύρο, ωραία και προσεγμένη δουλειά στο εσωτερικό και τις λεπτομέρειες. Η υφή των καθισμάτων μου άρεσε, προσωπικά. Ίσως λίγο Highlighting, με στεγνό πινέλο να έδινε άλλον έναν τόνο. Η γυαλάδα τους θα μετριαστεί όταν η μπανιέρα θα μπει μέσα στο αμάξωμα και δεν θα την τονίζει, άμεσα τουλάχιστον, κάποια πηγή φωτός. Συνέχισε έτσι. Μπράβο
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 6, 2020 6:27:15 GMT 2
Ευχαριστω πολυ Γιωργο!Οσο αφορα το highlighting δεν την γνωριζω την τεχνικη,οποτε θα το ψαξω και αν μπορεις πες μου και εσυ δυο λογια.
Μιχαλη την ισοπροπυλικη την χρησιμοποιω για την αραιωση των ακρυλικων της gunze και της tamiya,καθως και για τον καθαρισμο του αερογραφου μετα την χρηση αυτων των χρωματων η ακομα και το ξεβαμμα τους.Τα ιδια χρωματα καποιες φορες τα αραιωνω και με laquer thinner βεβαια αν θελω να τα χρησιμοποιησω πχ σε καποιο bodywork η αν θελω να στεγνωσουν πιο γρηγορα.Την εχω αγορασει απο φαρμακειο και ειναι 99,8% οινοπνευμα αν θυμαμαι καλα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 7, 2020 12:00:29 GMT 2
Με τα υπολοιπα να ειναι λιγο πολυ διαδικαστικα,και αν το κουμπωμα παει καλα,θα ακολουθησει το κερωμα οποτε θα επανελθω αυριο με την φωτογραφιση στα civil cars completed.Panel line wash δυστυχως δεν θα γινει καθως το επιχειρησα αλλα δεν υπαρχει αρκετο βαθος σε ολες τις γραμμωσεις λογω βερνικιου.Καλημερα!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 7, 2020 12:07:56 GMT 2
Με το καλό αναμένουμε να το θαυμάσουμε Σπύρο! Τι παίρνει σειρά στον πάγκο σου...?
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 7, 2020 12:31:48 GMT 2
Με το καλό αναμένουμε να το θαυμάσουμε Σπύρο! Τι παίρνει σειρά στον πάγκο σου...? Ευχαριστω πολυ φιλε!Υπαρχει η M3 e30 που εχει μεινει σε παυση μεχρι να τελειωσω την 458,αλλα μαλλον θα δωσω προτεραιοτητα στο 240z aerocustom λογω group build,στο οποιο εχει ξεκινησει ηδη η προεργασια
|
|