|
Post by ViL27 on May 13, 2020 10:32:41 GMT 2
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!Γιωργο αυτο που λες με το χρωμα βολευει κι ολας γιατι δεν χρειαζεται να αγοραζουμε διαφορετικα χρωματα φλοκο
|
|
|
Post by mikys2019 on May 13, 2020 10:41:08 GMT 2
Ωραία τα βαψίματα, Σπύρο. Για να φέρεις το φλόκο πιο κοντά στην κλίμακα, μπορείς να τον βάφεις από πάνω (ναι βάφονται) με την απόχρωση που θέλεις. Το χρώμα "μαιραίνει" λίγο τον φλόκο και τον ομογενοποιεί, έτσι δείχνει καλύτερος. Καλημέρα Γιωργο καλημερα .....φανταζομαι σε ματ αποχρωση το βαφεις ...η εχω λαθος ?
|
|
|
Post by gtziaf on May 13, 2020 10:59:11 GMT 2
Ωραία τα βαψίματα, Σπύρο. Για να φέρεις το φλόκο πιο κοντά στην κλίμακα, μπορείς να τον βάφεις από πάνω (ναι βάφονται) με την απόχρωση που θέλεις. Το χρώμα "μαιραίνει" λίγο τον φλόκο και τον ομογενοποιεί, έτσι δείχνει καλύτερος. Καλημέρα Γιωργο καλημερα .....φανταζομαι σε ματ αποχρωση το βαφεις ...η εχω λαθος ? και σέμι δεν πειράζει. Όταν πέσει στο φλόκο, δεν θα γυαλίζει.
|
|
|
Post by kyriakos on May 17, 2020 22:33:52 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει το εργαλείο μπράβο Σπύρο καλή συνέχεια εύχομαι!
|
|
|
Post by ViL27 on May 18, 2020 1:02:06 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει το εργαλείο μπράβο Σπύρο καλή συνέχεια εύχομαι! Ευχαριστω Κυριακο!Ισως ανεβασω κανα update αυριο,δεν ειχα πολυ μοντελιστικο χρονο τις τελευταιες μερες
|
|
|
Post by czt on May 18, 2020 16:10:57 GMT 2
Δυστυχως οι ρυθμοι πανε σε επιπεδα πριν το ιο
|
|
|
Post by ViL27 on May 20, 2020 12:44:48 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on May 20, 2020 13:06:03 GMT 2
Ωραία προχωράει Σπύρο! Εξαιρετικές δείχνουν οι ζάντες, κρίμα που ο φακός σου εστίασε στον κινητήρα από πίσω...Ένσταση μόνο σε ό,τι αφορά στα εμφανή pin marks και τις ραφές στις εξατμίσεις. Επίσης η κόλληση των δύο ημίσεων του κιβωτίου ταχυτήτων δεν θα έπρεπε να είχε στοκαριστεί; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on May 20, 2020 13:17:09 GMT 2
Σπύρο φλόκος, ζάντες, καπάκι κινητήρα, και απόχρωση σαλονιού φανταστικά! Κατά τα άλλα στα παραπάνω του Κωνσταντίνου θα πρόσθετα την κάπως προβληματική βαφή των αλουμινένιων κινητήριων μερών καθώς και του καθίσματος. Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on May 20, 2020 19:16:20 GMT 2
Ωραίος Σπύρο και το γατόνι..., γάτα. Ξέρω ότι τα κιβώτια κλπ που σου λένε τα παιδιά δεν φαίνονται, οπότε προχωράς ακάθεκτος. Απλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by ViL27 on May 20, 2020 19:21:19 GMT 2
Ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις παιδια!Απο μενα ειναι παντα ευπροσδεκτες και ζητουμενες!Σιγουρα καποιες απο τις δουλειες που εχετε αναφερει θα μπορουσαν να γινουν καλυτερα,αλλα απ την αλλη δεν θα φαινονται σχεδον καθολου κινητηρας εξατμισεις και κιβωτιο στο τελικο αποτελεσμα,και οταν κατι δεν φαινεται καθολου προσωπικα δεν βαζω πολλη προσπαθεια.Το καθισμα τωρα που το ζουμαρω μου κακοφαινεται και μενα λιγο,οσο για την ζαντα δυσκολευτηκα πολυ να βγαλω καθαρη φωτο απο τοσο κοντα!
|
|
|
Post by czt on May 24, 2020 17:36:46 GMT 2
Σπυρο πολυ ωραιες οι δουλειες που εχεις κανει! Η ζαντα βαμμενη παρα πολυ ωραια αλλα για το τελικο ματσ θα ηθελα μια φωτο μαζι με το αμαξωμα για καλυτερη αποψη. το φλοκο τον εβαψες? το ανθρακι ειναι της ρεβελ?
|
|
|
Post by ViL27 on May 24, 2020 18:27:06 GMT 2
Ωραίος Σπύρο και το γατόνι..., γάτα. Ξέρω ότι τα κιβώτια κλπ που σου λένε τα παιδιά δεν φαίνονται, οπότε προχωράς ακάθεκτος. Απλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Καλή συνέχεια Γιωργο δεν βιαζομαι,ισα ισα παω πολυυυ αργα😂,εχω περιορισμενο χρονο τελευταια και προσπαθω να μοντελαρω οταν ειμαι συγκεντρωμενος. Κωνσταντινε ο φλοκος δεν ειναι βαμμενος,το ανθρακι ειναι μιξη μαυρου-ασπρου της zero
|
|
|
Post by ViL27 on May 27, 2020 17:09:21 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on May 27, 2020 17:46:21 GMT 2
Εξαιρετικό γυάλισμα Σπύρο! Πολλά μπράβο!
|
|
|
Post by Sakis on May 27, 2020 18:02:45 GMT 2
Προσεγμένο και πολύ όμορφο το γυάλισμά σου Σπύρο, εύγε!
|
|