|
Post by andouan on Mar 24, 2020 10:03:26 GMT 2
Καλωσήλθες και σε αυτή την ενότητα Αντώνη και καλή κατασκευή. Ωραία βαψίματα, οι εντυπώσεις σου για τα σπρέι της AK? Καλώς σας βρήκα!!! Λοιπόν μέχρι στιγμής ότι έχω πάρει σε προϊόντα της ΑΚ έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και σε ποιότητα αλλά και σε τιμή!!! Το σπρέι ιδικά έχει πολύ καλή εφαρμογή, δεν μου έτρεξε καθόλου ακόμα και σε κάποια σημεία που έριξα παραπάνω από όσο έπρεπε. Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει 9-10€ τα 400ml. Δυστυχώς όμως το σπρέι εξαφανίστηκε από το σπίτι....(στάνταρ η γυναίκα μου το πέταξε και δεν λέει τίποτα η κουφάλα) και θα πρέπει να ξανα πάρω γιατί μου έχουν μείνει λίγα κομμάτια ακόμα...
|
|
|
Post by czt on Mar 24, 2020 10:13:41 GMT 2
Αυτό με τος ραφές στα γιαπωνέζικα κιτ είναι κατάρα. Ελπίζω να μην σου ξανά εμφανιστούν Γιώργο στο συγκεκριμμένο. Εμένα στο Τοyota 2000 GT της Hasegawa αν θυμάσαι μου εμφανίστηκαν τόσες φορές που κόντεψα να το σπάσω αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα! Breaking News! Φυσικά ξαναεμφανίστηκαν, δεν γλιτώνεις έτσι εύκολα. Γενικά υπάρχουν 2 δρόμοι - λύσεις. Ή το "σκάβεις" με 320 με κίνδυνο να χαλάσει η καμπύλη του φτερού ή τρίβεις, ρίχνεις πολύ ελαφρύ χέρι αστάρι (γιατί αν ρίξεις πολύ ξεβράζει ξανά τη γραμμή και φτου από την αρχή), τρίψιμο, λίγο αστάρι κλπ... Μου έχει συνεβεί σε πάμπολλα κιτ, είναι κοινός τόπος και γι αυτό το αποκαλώ το σύνδρομο tamiya. Σε καταλαβαίνουν τα κιτ ότι ασχολείσαι με χιρο και σε τιμωρούν ! Χαίρετε, άπαντες! Παρακάμπτοντας τη γνωστή φλυαρία μου, μπαίνω απευθείας στην παρουσίαση της συμμετοχής μου, που είναι η διάσημη Lotus Esprit S1 η οποία, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας “The spy who loved me” [1976, από τη σειρά ταινιών τού James Bond, με πρωταγωνιστές τους Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jurgens] είχε τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε… υποβρύχιο! Το όχημα / Transformer (με το παρατσούκλι “Wet Nellie”, τροποποιημένο από την “Perry Oceanographic Inc.”) βρίσκεται στο National Motor Museum στο Beaulieu και είναι αυτό (πηγή φωτό : Google): Το κιτ είναι της Fujimi (κωδ. 091921), δίνει το όχημα μόνο σε μορφή υποβρυχίου και εκ πρώτης όψεως δείχνει πολύ λεπτομερές, καλοσχεδιασμένο και χωρίς προβλήματα εφαρμογής. Μόνη μέχρι στιγμής ένσταση το σκληρό πλαστικό που θέλει προσοχή… Το περιεχόμενο του κουτιού είναι αυτό: Το συγκεκριμένο κιτ επιλέχθηκε επειδή είναι το πιο εύκολο που υπάρχει στο στοκ μου, καθώς δεν διαθέτει κινητήρα, ούτε καν ζαντολάστιχα, ενώ δεν θα ασχοληθώ καθόλου ούτε με την καμπίνα, αφού λόγω των περιμετρικών γριλιών δεν θα φαίνεται τίποτε. Η κατασκευή θα είναι… σχεδόν ΟΟΒ. Καλή συνέχεια σε όλους τους συμμετέχοντες! Υ.Γ. 1: Εξαιρετική η ιδέα για το συγκεκριμένο GB! Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά οτι το φόρουμ βρίσκεται πάντα μέσα στις εξελίξεις! Υ.Γ. 2: Δυστυχώς δεν έχω παρακολουθήσει τις δουλειές σας, ούτε εντός αυτού του GB ούτε και εκτός αυτού, καθώς για περίπου 2 εβδομάδες ήμουν παντελώς απών από το φόρουμ… Σιγά-σιγά όμως επανέρχομαι. Καλως ήρθες και σε αυτό το γβ νεκταριε! Πολύ ωραίο θέμα! Φύκια καρχαρίες κλπ που λέει ο αλεξ συμφωνώ υα γίνει πολύ ωραίο διοραμα! Αφού επέστρεψα πισω στην ενεργο δραση λογο καραντίνας ας δηλώσω και εγω συμμετοχή στο πρώτο μου group build! Θα συμμετεχω με ενα toyota corolla wrc της tamiya... Αμάξωμα και πάτωμα εχουν βαφεί...Τα αμάξωμα βάφτηκε με σπρει απο την ΑΚ BASIC WHITE και το πάτωμα δυστυχώς με λευκό βερνικοχρομα απο την Morris η οποια ομως εχει παρα πολυ καλο ασταρι!!! Καλός ήρθες και πολύ ωραίο θέμα διάλεξες ! Ας καλωσορίσουμε τον νέο συμφορουμίτη μας, τον Νεκτάριο στην παρέα μας. [quote author=" nektarios " source="/post/43784/thread" timestamp="1585002155" καθώς για περίπου 2 εβδομάδες ήμουν παντελώς απών από το φόρουμ… Σιγά-σιγά όμως επανέρχομαι. Έβαλες τον Η/Υ σε 14 μέρες καραντίνα; Καλή επιτυχία ΝΕΚ Αντώνη, πολύ δυνατή αρχή. Και το λευκό στο πάτωμα πολύ αληθοφανές. Καλή επιτυχία και σε σένα [/quote] Απλά κλαίω ! Άραγε του έβαλες αντοβαιρους εσυ Γιώργο για να εμφανιστεί ;
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2020 13:57:59 GMT 2
Καλωσήλθες και σε αυτή την ενότητα Αντώνη και καλή κατασκευή. Ωραία βαψίματα, οι εντυπώσεις σου για τα σπρέι της AK? Καλώς σας βρήκα!!! Λοιπόν μέχρι στιγμής ότι έχω πάρει σε προϊόντα της ΑΚ έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και σε ποιότητα αλλά και σε τιμή!!! Το σπρέι ιδικά έχει πολύ καλή εφαρμογή, δεν μου έτρεξε καθόλου ακόμα και σε κάποια σημεία που έριξα παραπάνω από όσο έπρεπε. Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει 9-10€ τα 400ml. Δυστυχώς όμως το σπρέι εξαφανίστηκε από το σπίτι....(στάνταρ η γυναίκα μου το πέταξε και δεν λέει τίποτα η κουφάλα) και θα πρέπει να ξανα πάρω γιατί μου έχουν μείνει λίγα κομμάτια ακόμα... Ψηνόμουν καιρό τώρα να πάρω κάτι για δοκιμή και μου έδωσες μια καλή αφορμή. Λέω να ξεκινήσω με κάποιο αστάρι. (στάνταρ η γυναίκα μου το πέταξε και δεν λέει τίποτα η κουφάλα)
Τελικά ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι ανηλεής και εκ των έσω!!
|
|
|
Post by andouan on Mar 24, 2020 14:12:56 GMT 2
Καλώς σας βρήκα!!! Λοιπόν μέχρι στιγμής ότι έχω πάρει σε προϊόντα της ΑΚ έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και σε ποιότητα αλλά και σε τιμή!!! Το σπρέι ιδικά έχει πολύ καλή εφαρμογή, δεν μου έτρεξε καθόλου ακόμα και σε κάποια σημεία που έριξα παραπάνω από όσο έπρεπε. Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει 9-10€ τα 400ml. Δυστυχώς όμως το σπρέι εξαφανίστηκε από το σπίτι....(στάνταρ η γυναίκα μου το πέταξε και δεν λέει τίποτα η κουφάλα) και θα πρέπει να ξανα πάρω γιατί μου έχουν μείνει λίγα κομμάτια ακόμα... Ψηνόμουν καιρό τώρα να πάρω κάτι για δοκιμή και μου έδωσες μια καλή αφορμή. Λέω να ξεκινήσω με κάποιο αστάρι. (στάνταρ η γυναίκα μου το πέταξε και δεν λέει τίποτα η κουφάλα)
Τελικά ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι ανηλεής και εκ των έσω!! Η κλασική ατάκα εγώ δεν πέταξα τίποτα απλά συμμαζεψα....!!!!
|
|
|
Post by czt on Mar 24, 2020 16:38:10 GMT 2
αντμιν τη θα ελεγες να κανουμε και ενα θρεντ με θεμα τη μου χασανε σημερα η μοντελιστες που κατακρεουργουνται απο αγνωστες δυναμεις
|
|
|
Post by freddieslotcars on Mar 24, 2020 17:43:52 GMT 2
Μάλλον δεν θα μπορέσω να συμμετέχω σε αυτό το GB...
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 20:35:56 GMT 2
Η κλασική ατάκα εγώ δεν πέταξα τίποτα απλά συμμαζεψα....!!!! AXXXXX ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ....ΧΙΧΙΧΙΧΙ
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 24, 2020 20:40:26 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 20:40:42 GMT 2
Μετα απο κωρονοιους εξωτερικες δυναμεις φωνες γκαριλες με εδιωξαν κ μενα στην βεραντα ...κ την νυχτα (αχχ τι ωραια ησυχια ) μπορεσα να βαψω το taurus ...
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 20:44:04 GMT 2
γιωργο αυτο το προβλημα εχω με τις χαλκομανιες \ στην δευτερη φωτο το φιλμ το πηγα προς τα κατω ... και στην τελευταια ειναι το υποτιθεμενο ρυζοχαρτο το οποιο ειναι αρκετα χοντρο .. στην τεταρτη φαινεται πως ειναι το φιλμ εαν δεν το ξυσω
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 24, 2020 20:47:40 GMT 2
Ας καλωσορίσουμε τον νέο συμφορουμίτη μας, τον Νεκτάριο στην παρέα μας. ΝΕΟ?? ΝΕΟ χαχαχαχαχα είπε νεο....
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 24, 2020 20:57:38 GMT 2
Μιχάλη για βάλε καμιά πιο μεγάλη φωτογραφία του κινητήρα να φαίνονται οι λεπτομέρειες... Ο ανεμιστήρας χρωμιωμένος μου φαίνεται εξωπραγματικός...
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 21:16:19 GMT 2
κ το πραγματικο εχει νικελ ανεμιστηρα κ νικελ εξατμησεις ... μην ξεχνας ειναι αμερικανοι ...κ κανουν οτι θελουν .. κ εκει που μπαινει το ψυγειο εχει γυρω γυρω προστατευτικο για το fan και δεν θα το ξαναδειτε ποτε το ποιο μεγαλο γελιο ειναι το συγκεκριμενο taurus εχω 28 φωτο κ σε καθε αγωνα ειχε αλλο βαψιμο κ αλλα αυτοκολλητα
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2020 22:02:18 GMT 2
# Φάνη φοβερή επιλογή χρώματος, θα κάνεις και το σιρίτι στην σέλα?
# Μιχάλη πολύ καλό βάψιμο στο αμάξωμα, για τα decals χρησιμοποίησες βελτιωτικά υγρά?
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 24, 2020 22:09:44 GMT 2
# Φάνη φοβερή επιλογή χρώματος, θα κάνεις και το σιρίτι στην σέλα? Ευχαριστώ Άλεξ, είπα να διαφέρω από τα κλασσικά χρώματα στο συγκεκριμμένο, ελπίζω με το βερνίκι να δείχνει ωραίο. Για το σιρίτι στη σέλα, σκεφτόμουν σε πρώτη φάση να το αποφύγω, ίσως όμως το δοκιμάσω τελικά με άσπρο μαρκαδοράκι, νομίζω πρέπει να έχω της Edding. Θα δω πως θα νιώθω εκείνη την δεδομένη στιγμή με το καλό!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2020 22:09:49 GMT 2
Παίδες, μη βαράτε επειδή έλειψα μερικές μέρες... Απλώς είδα αυτό στο Ίντερνετ... ...φοβήθηκα και έβαλα τον υπολογιστή σε καραντίνα 14 ημερών! Ευτυχώς όμως τελικά δεν παρουσίασε κανένα ανησυχητικό σύμπτωμα, οπότε επανέρχομαι...
|
|