|
Post by Φάνης on Mar 24, 2020 22:10:53 GMT 2
Μετα απο κωρονοιους εξωτερικες δυναμεις φωνες γκαριλες με εδιωξαν κ μενα στην βεραντα ...κ την νυχτα (αχχ τι ωραια ησυχια ) μπορεσα να βαψω το taurus ... Το κιτρινάκι έκατσε πολύ καλά Μιχάλη. (Αν δεν το γνωρίζεις είναι το αγαπημένο χρώμα του Κωνσταντίνου czt ) Αερογράφο χρησιμοποιησες ή spray can?
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2020 22:30:57 GMT 2
Επίσης - άσχετο με το προηγούμενο - για βυθούς, φύκια και καρχαρίες δεν ξέρω (τα διοράματα είναι σαφώς εκτός των δυνατοτήτων μου), αλλά μια απλή διαφανής βάση και κάποιες άλλες ψιλοτροποποιήσεις είναι στο πρόγραμμα...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2020 22:43:04 GMT 2
....αλλά μια απλή διαφανής βάση και κάποιες άλλες ψιλοτροποποιήσεις είναι στο πρόγραμμα...
Ωχ, τι έχουν να δούν πάλι τα ματάκια μας..... (με την καλή έννοια πάντα ).
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 22:43:49 GMT 2
Φανη σπρευ τις humbrol ...αερογραφους ακομα δεν εχω πιασει ψιλο φοβαμαι ολη την εργασια, ασε που ακομα δεν ξερω που θα βαφω ..
|
|
|
Post by czt on Mar 24, 2020 22:48:12 GMT 2
Επίσης - άσχετο με το προηγούμενο - για βυθούς, φύκια και καρχαρίες δεν ξέρω (τα διοράματα είναι σαφώς εκτός των δυνατοτήτων μου), αλλά μια απλή διαφανής βάση και κάποιες άλλες ψιλοτροποποιήσεις είναι στο πρόγραμμα... Απο το να κανεις η παρεις διαφανη βαση. ενα ενυδριο πιο λιγα χρηματα και θα μπορεσεις να κανεις βαλεις οτι θες και να κανεις οτι θες!!! αν το σκεφτειςθα το δημιουργησεις! δε σε φοβαμαι το εχεις!
|
|
|
Post by czt on Mar 24, 2020 22:49:56 GMT 2
Φανη σπρευ τις humbrol ...αερογραφους ακομα δεν εχω πιασει ψιλο φοβαμαι ολη την εργασια, ασε που ακομα δεν ξερω που θα βαφω .. στο μπαλκονι μιχαλη πιστεψε με με μασκουλα και θα λες τη ωραια που περναμε πιστεψε με θα ειναι μοναδικα! μολις φτιαξει ο καιρος θα περνας σουπερ
|
|
|
Post by czt on Mar 24, 2020 22:52:04 GMT 2
Μετα απο κωρονοιους εξωτερικες δυναμεις φωνες γκαριλες με εδιωξαν κ μενα στην βεραντα ...κ την νυχτα (αχχ τι ωραια ησυχια ) μπορεσα να βαψω το taurus ... Το κιτρινάκι έκατσε πολύ καλά Μιχάλη. (Αν δεν το γνωρίζεις είναι το αγαπημένο χρώμα του Κωνσταντίνου czt ) Αερογράφο χρησιμοποιησες ή spray can? βλεπεις δε λεω κατι εσυ εκει να μου το θυμισεις!!!! εσυ πολυ ωραια το κανεις μπλε το μηχανακι τωρα ο μιχαλης προσπαθει να κανει αυτο το αθλιο χρωμα σε ενα αυτοκινητο θα δεις που στο τελος θα το κανει αλλο χρωμα για εμενα
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 24, 2020 22:53:25 GMT 2
χαχαχαχα ναι το ξερω ....μασκα εχω ,φιλτρα 3μ δεν προλαβα να παρω ... εχω κ πολυ ωραια θεα ... κ βουνο κ θαλασσα ...
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 25, 2020 9:47:36 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Παρακάμπτοντας τη γνωστή φλυαρία μου, μπαίνω απευθείας στην παρουσίαση της συμμετοχής μου, που είναι η διάσημη Lotus Esprit S1 η οποία, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας “The spy who loved me” [1976, από τη σειρά ταινιών τού James Bond, με πρωταγωνιστές τους Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jurgens] είχε τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε… υποβρύχιο! Welcome back stranger! Εξαιρετική επιλογή στη σειρά των movie cars... Προτείνω, όταν το τελειώσεις να το βάλεις σε ένα κουτί από μπλε πλεξιγκλάς, κρεμασμένο από την οροφή με τέσσερα "αόρατα" συρματάκια. Αν σε ενδιαφέρει, μπορώ να σου πω πώς το σκέπτομαι. Τίθεται ωστόσο το ερώτημα: Στην επόμενη έκθεση του Πήγασου (εάν και όποτε...) θα το δείξεις στα αυτοκίνητα ή στα πλοία;;; Καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 25, 2020 9:51:00 GMT 2
Ας καλωσορίσουμε τον νέο συμφορουμίτη μας, τον Νεκτάριο στην παρέα μας. ΝΕΟ?? ΝΕΟ χαχαχαχαχα είπε νεο.... Λες να το παράκανα, εεε... Νεκτάριος και νέο στην ίδια πρόταση, του ματς Μιχάλη για βάλε καμιά πιο μεγάλη φωτογραφία του κινητήρα να φαίνονται οι λεπτομέρειες... Ο ανεμιστήρας χρωμιωμένος μου φαίνεται εξωπραγματικός... Τα νασκάρ είναι εξωπραγματικά. Για τους βλάσφημους αντινασκαρίτες, να θυμίσω ότι τα νάσκαρ καθαγιάστηκαν απ΄ τη στιγμή που κάθισε στο κόκπιτ το ντανικάκι...
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 25, 2020 10:39:13 GMT 2
γιωργο αυτο το προβλημα εχω με τις χαλκομανιες \ στην δευτερη φωτο το φιλμ το πηγα προς τα κατω ... και στην τελευταια ειναι το υποτιθεμενο ρυζοχαρτο το οποιο ειναι αρκετα χοντρο .. στην τεταρτη φαινεται πως ειναι το φιλμ εαν δεν το ξυσω Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο, Μιχάλη. Το πρόβλημα είναι μόνο στο μεγάλο μαύρο τμήμα; Πιστεύω ότι αν είναι το ριζόχαρτο προστασίας, θα φύγει όταν τις βάλεις στο νερό. Αν έχει πάρει και το φιλμ μαζί, όπως πιθανόν συμβαίνει στη τελευταία φώτο, η χαλκομανία θα διαλυθεί στο νερό. Τι θα έκανα εγώ... Αρχικά θα έβαφα μαύρο το πλαϊνό του αυτοκινήτου, εκεί που μπαίνει η μαύρη χαλκομανία. Θα έκοβα τις πολύχρωμες χαλκομανίες (ας μείνει και λίγο μαύρο, θα ενοποιηθεί με το βαμμένο μετά όταν ρίξεις βερνίκι) για να τις ξεχωρίσω από το μαύρο φόντο, που σίγουρα θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Δηλαδή τα νούμερα 1 , 7 ξεχωριστά, τα χορηγούς π.χ. ανά σειρά ή όπως βολεύει τέλος πάντων και το goodyear. Φάνη, είσαι πιστόλι. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 25, 2020 10:49:19 GMT 2
Χρόνια Πολλά. Και του χρόνου με υγεία. Το χτίσιμο συνεχίζεται. Ο θηριώδης κινητήρας του MAN θα με απασχολήσει από εδώ και πέρα. Καλημέρα.
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 25, 2020 11:44:07 GMT 2
Ωραίο Αντώνη! Ανυπομονώ να δω τον κινητήρα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 25, 2020 11:47:28 GMT 2
Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο, Μιχάλη. Το πρόβλημα είναι μόνο στο μεγάλο μαύρο τμήμα; Πιστεύω ότι αν είναι το ριζόχαρτο προστασίας, θα φύγει όταν τις βάλεις στο νερό. Αν έχει πάρει και το φιλμ μαζί, όπως πιθανόν συμβαίνει στη τελευταία φώτο, η χαλκομανία θα διαλυθεί στο νερό. Μου εκανες την καρδια περιβολι .... Ερωτησεις .. 1) εαν διαλυση μια θα διαλυσουν ολες ...το λεω για να κανω δοκιμη μια που δεν την πολυ χρειαζομαι .. 2) το χαρτι υπαρχει πισω απο τις χαλκομανιες .. 3) το ασπρο χαρτι που βλεπεις ειναι το ρυζοχαρτο θεωρητικα .. 4) εαν δεις στην προτελευταια φωτο στα αριστερα τις χαλκομανιας εχει παθει το φιλμ απο πανω κατι σαν ψωρα .. (ολη εχει παθει το ιδιο απλος στην φωτο φαινεται σε κεινο το μερος ) κ ηταν η αιτια που το εβγαλα σιγα σιγα 5) εαν βρεξω μια χαλκομανια ελαφρα λες αυτο να βγει ποιο ευκολα 6) κ αυτη που θα βρεξω θα μπορω μετα να την ξαναχρησιμοποιησω ... Γιωργο σε ευχαριστω πολυ ...
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 25, 2020 11:51:31 GMT 2
το ντανικάκι... Σας παρακαλω κυριε Τζιαφα να μας αναλυσετε την λεξη ...
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 25, 2020 12:09:53 GMT 2
το ντανικάκι... Σας παρακαλω κυριε Τζιαφα να μας αναλυσετε την λεξη ... Δεν είναι λέξη, είναι λατρεία
|
|