|
Post by czt on Mar 23, 2020 15:20:07 GMT 2
@Κωνσταντινο czt: εχω Ps4 με gt sport, αλλα οκ, χανουμε χρονο απο το μοντελισμο με τα κομπιουτερ και τα ουφο #ταμπουρωνομαστεσπιτι #βλεπουμεΠαπαφλεσσα Δημητρη οταν μενετε σπιτι θα κανουμε απο ολα !!! Το μεγα προβλημα των ημερων ειναι οτι οι εκτυπωσεις καθαριζουν με οινοπνευμα που στις μερες μας σπανιζει Χαχαχα οντως ισχυει!! Εγω παλι καλα ειχα παρει 3 μπουκαλια μπλε οινοπνευμα που κανουν δουλεια και ειμαι ησυχος! Εχω βεβαια και κατι λιτρα ισοπροπυλικη αλλα μονο για τον τελικο καθαρισμο. θελω μισο μπουκαλι!!!! Εχω ψαξει και δεν εχει πουθενα!!!!!Τα πινουν
|
|
|
Post by Diecast917k on Mar 23, 2020 17:36:36 GMT 2
Χαχαχα οντως ισχυει!! Εγω παλι καλα ειχα παρει 3 μπουκαλια μπλε οινοπνευμα που κανουν δουλεια και ειμαι ησυχος! Εχω βεβαια και κατι λιτρα ισοπροπυλικη αλλα μονο για τον τελικο καθαρισμο. θελω μισο μπουκαλι!!!! Εχω ψαξει και δεν εχει πουθενα!!!!!Τα πινουν Δεν τα πηρα τωρα αυτα αλλα μηνες πριν οποτε εξαιρουνται απο μοιρασιες χαχαχαχα!! Ετσι κι αλλιως τωρα δεν νομιζω να μπορεις να κανεις συναλλαγες με την απαγορευση!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 23, 2020 17:41:43 GMT 2
Καλησπέρα σας. Καλή εβδομάδα. Τοποθετήθηκαν οι μπαταρίες, έγινε ένα ελαφρύ wash στο σασί και τοποθετήθηκαν παρελκόμενα. Για καλή μου τύχη, οι αρχικές χαλκομανίες, 30ετίας, δεν παρουσίασαν πρόβλημα. Συνεχίζουμε αργά, προσεκτικά και σταθερά. #Staysafe #don'tdrinkthinner
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 23, 2020 18:20:10 GMT 2
Αντωνη πολυ ωραιος ...ΜΠΡΑΒΟ
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 23, 2020 19:03:31 GMT 2
Δημήτρηδες, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα κάνω και τη δική μου έρευνα.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 23, 2020 19:14:19 GMT 2
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 23, 2020 19:30:04 GMT 2
Παιδια μια ερωτηση προς ολους Χαλκομανιες εικοσαετιας εχουν πανω ενα πολυ ψιλο φιλμ διαφανο ...το οποιο διαλυεται πολυ ευκολα .. Υπαρχει ευκολος τροπος να βγει πριν τις βαλω στο νερο ? Εχει κολησει το προστατευτικο; Ελάμπορεητ πληζ.
|
|
|
Post by czt on Mar 23, 2020 21:01:58 GMT 2
θελω μισο μπουκαλι!!!! Εχω ψαξει και δεν εχει πουθενα!!!!!Τα πινουν Δεν τα πηρα τωρα αυτα αλλα μηνες πριν οποτε εξαιρουνται απο μοιρασιες χαχαχαχα!! Ετσι κι αλλιως τωρα δεν νομιζω να μπορεις να κανεις συναλλαγες με την απαγορευση! οταν θες ολα γινονται. Δυστυχως λογο εργασιας δεν μενω σπιτι αρα που ερχομαι να παρω το πολυτιμο μου!!! Τωρα σοβαρα ψαχνω βδομαδα για φωτιστικο και τα εχουν κανει συλλογη!
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 23, 2020 21:25:42 GMT 2
Ετοιμαζόμαστε για πολύ τρίψιμο. Αυτό με τος ραφές στα γιαπωνέζικα κιτ είναι κατάρα. Ελπίζω να μην σου ξανά εμφανιστούν Γιώργο στο συγκεκριμμένο. Εμένα στο Τοyota 2000 GT της Hasegawa αν θυμάσαι μου εμφανίστηκαν τόσες φορές που κόντεψα να το σπάσω αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 23, 2020 21:44:48 GMT 2
Αυτό με τος ραφές στα γιαπωνέζικα κιτ είναι κατάρα. Ελπίζω να μην σου ξανά εμφανιστούν Γιώργο στο συγκεκριμμένο. Εμένα στο Τοyota 2000 GT της Hasegawa αν θυμάσαι μου εμφανίστηκαν τόσες φορές που κόντεψα να το σπάσω αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα! Breaking News! Φυσικά ξαναεμφανίστηκαν, δεν γλιτώνεις έτσι εύκολα. Γενικά υπάρχουν 2 δρόμοι - λύσεις. Ή το "σκάβεις" με 320 με κίνδυνο να χαλάσει η καμπύλη του φτερού ή τρίβεις, ρίχνεις πολύ ελαφρύ χέρι αστάρι (γιατί αν ρίξεις πολύ ξεβράζει ξανά τη γραμμή και φτου από την αρχή), τρίψιμο, λίγο αστάρι κλπ... Μου έχει συνεβεί σε πάμπολλα κιτ, είναι κοινός τόπος και γι αυτό το αποκαλώ το σύνδρομο tamiya.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 24, 2020 0:22:35 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Παρακάμπτοντας τη γνωστή φλυαρία μου, μπαίνω απευθείας στην παρουσίαση της συμμετοχής μου, που είναι η διάσημη Lotus Esprit S1 η οποία, σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας “The spy who loved me” [1976, από τη σειρά ταινιών τού James Bond, με πρωταγωνιστές τους Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jurgens] είχε τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε… υποβρύχιο! Το όχημα / Transformer (με το παρατσούκλι “Wet Nellie”, τροποποιημένο από την “Perry Oceanographic Inc.”) βρίσκεται στο National Motor Museum στο Beaulieu και είναι αυτό (πηγή φωτό : Google): Το κιτ είναι της Fujimi (κωδ. 091921), δίνει το όχημα μόνο σε μορφή υποβρυχίου και εκ πρώτης όψεως δείχνει πολύ λεπτομερές, καλοσχεδιασμένο και χωρίς προβλήματα εφαρμογής. Μόνη μέχρι στιγμής ένσταση το σκληρό πλαστικό που θέλει προσοχή… Το περιεχόμενο του κουτιού είναι αυτό: Το συγκεκριμένο κιτ επιλέχθηκε επειδή είναι το πιο εύκολο που υπάρχει στο στοκ μου, καθώς δεν διαθέτει κινητήρα, ούτε καν ζαντολάστιχα, ενώ δεν θα ασχοληθώ καθόλου ούτε με την καμπίνα, αφού λόγω των περιμετρικών γριλιών δεν θα φαίνεται τίποτε. Η κατασκευή θα είναι… σχεδόν ΟΟΒ. Καλή συνέχεια σε όλους τους συμμετέχοντες! Υ.Γ. 1: Εξαιρετική η ιδέα για το συγκεκριμένο GB! Αποδεικνύει για μια ακόμη φορά οτι το φόρουμ βρίσκεται πάντα μέσα στις εξελίξεις! Υ.Γ. 2: Δυστυχώς δεν έχω παρακολουθήσει τις δουλειές σας, ούτε εντός αυτού του GB ούτε και εκτός αυτού, καθώς για περίπου 2 εβδομάδες ήμουν παντελώς απών από το φόρουμ… Σιγά-σιγά όμως επανέρχομαι.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2020 0:28:07 GMT 2
Καλώς τον Νεκτάριο, μας έλειψες φίλε, ελπίζω να είναι όλα καλά, εδώ θα είμαστε να τα λέμε όλοι μαζί παρεούλα! Ανυπομονώ να σε δώ να φτιάχνεις βυθούς, φύκια, καρχαρίες και τα συναφή....
|
|
|
Post by andouan on Mar 24, 2020 1:12:13 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2020 1:42:58 GMT 2
Καλωσήλθες και σε αυτή την ενότητα Αντώνη και καλή κατασκευή. Ωραία βαψίματα, οι εντυπώσεις σου για τα σπρέι της AK?
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 24, 2020 9:03:46 GMT 2
Εξαιρετικά καθαρή δουλειά στις αναρτήσεις Αντώνη. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 24, 2020 9:18:36 GMT 2
Ας καλωσορίσουμε τον νέο συμφορουμίτη μας, τον Νεκτάριο στην παρέα μας. καθώς για περίπου 2 εβδομάδες ήμουν παντελώς απών από το φόρουμ… Σιγά-σιγά όμως επανέρχομαι. Έβαλες τον Η/Υ σε 14 μέρες καραντίνα; Καλή επιτυχία ΝΕΚ Αντώνη, πολύ δυνατή αρχή. Και το λευκό στο πάτωμα πολύ αληθοφανές. Καλή επιτυχία και σε σένα
|
|