pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 23, 2020 22:45:20 GMT 2
Δημητρη καλοταξιδος!!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 23, 2020 22:55:36 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 24, 2020 8:19:29 GMT 2
Ωραίο, το μασκάρισμα Σπύρο. Μπράβο Πολλά απροβλημάτιστα layers, Δημήτρη. Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 24, 2020 11:27:21 GMT 2
# Ωραία τα μασκαρίσματα και η τοποθέτηση των χαλκομανιών Σπύρο! Περιμένουμε να το δούμε βερνικωμένο και γυαλισμένο, καθώς μοιάζει να έχει κάποιο orange peel στο κόκκινο. Και μια φιλική παραίνεση: Πρόσεχε στην φωτογράφιση να εστιάζεις στο μοντέλο. Στην φωτογραφία με την "κάτοψη" η εστίαση έχει γίνει στην επιφάνεια εργασίας... # Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου με το 3D Δημήτρη, αλλά η διαδικασία όπως την περιγράφεις μοιάζει αποτρεπτική, ιδίως για μας τους γέροντες με μικρή έφεση προς την μάθηση όλων όσων χρειάζονται πριν την εκτύπωση...
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Apr 24, 2020 13:29:26 GMT 2
η διαδικασία όπως την περιγράφεις μοιάζει αποτρεπτική, ιδίως για μας τους γέροντες με μικρή έφεση προς την μάθηση όλων όσων χρειάζονται πριν την εκτύπωση... Κωνσταντινε, αν μπορω εγω χωρις απολυτως καμια σχεση με σχεδιο, μηχανολογικες γνωσεις, γνωσεις cad, χημειας κλπ κλπ να ξεκινησω και να το μαθω κουτσα στραβα, μπορει να το μαθει ο καθενας Σε καμια περιπτωση δε το λεω αποτρεπτικα, απλα οπως σε ολα τα πραγματα στο ιντερνετ/φεησμπουκ/φορουμ/ινσταγκραμ ολα ειναι ροζ και μυριζουν ωραια. Ως συνηθως η πραγματικοτητα διαφερει και αυτο οφειλω να το πω για να εχει καποιος επιγνωση που παει να μπλεξει Σκεψου ενα πολυ απλο παραδειγμα, που φανταζομαι οτι διδασκεται στο α' εξαμηνο στο πολυτεχνειο: εχω κανει ολα τα σχεδια στο cad, χωρις να σκεφτω τις ανοχες Αυτο εχει ως αποτελεσμα τα κομματια να μην μπορουν να συναρμολογηθουν για δεκατα του χιλιοστου Ολα λοιπον τωρα τα σχεδια μου θελουν επεξεργασια απο την αρχη Μιλαμε για τετοια χαζα πραγματακια, που ομως εγω σαν ασχετος δεν τα εχω υποψη και τα μαθαινω δε χαρντ γουεη. Εν παση περιπτωση, το συμπερασμα ειναι οτι αν σου αρεσει κατι, θα βρεις και την ορεξη και θα το μαθεις. Η πληροφορηση που υπαρχει στο ιντερνετ ειναι φοβερη. Απο τημ αλλη σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω απαραιτητο εφοδιο για να μοντελαρει κανεις, απλα στην περιπτωση μου βγαζω τα παιδικα μου απωθημενα που ηθελα να γινω Αντριαν Νιουη
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 24, 2020 13:39:26 GMT 2
Όλα πολύ όμορφα παιδιά! Μοντελιστικός οργασμός! Συγχαρητήρια! Καλή συνέχεια Δημήτρη με τα 3D. Ισως κάποτε ασχοληθώ και εγώ! Γενικά, μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 26, 2020 12:42:54 GMT 2
Καλημέρα. Τελείωσε το καπώ, μπήκαν οι χαλκομανίες στο κιτ, τα διάφανα κομμάτια και συνεχίζω. Μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει και η καμπίνα. Συγχαρητήρια σε όλους για τις όμορφες κατασκευές. Καλή Κυριακή
|
|
|
Post by alex78 on Apr 26, 2020 13:33:42 GMT 2
Πολύ ωραίο βγαίνει Αντώνη, να φανταστώ χρησιμοποίησες ζουμάκια βελτιωτικών σε τόσο μεγάλες επιφάνειες? Τα διάφανα σε παίδεψαν?
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 26, 2020 13:48:26 GMT 2
Πολύ ωραίο βγαίνει Αντώνη, να φανταστώ χρησιμοποίησες ζουμάκια βελτιωτικών σε τόσο μεγάλες επιφάνειες? Τα διάφανα σε παίδεψαν? Σε ευχαριστώ Αλέξη. Στο φουλ τα χρησιμοποίησα, δεν έστρωναν με τίποτα και σε μερικά μπλε γράμματα στις χαλκομανίες, το υγρό της Mr. Hobby τα ξέβαψε. Σίγουρα είναι θέμα παλαιότητας της χαλκομανίας διότι το συγκεκριμένο υγρό το δουλεύω χρόνια χωρίς πρόβλημα. Τα διάφανα όλως περιέργως δεν με παίδεψαν, παρόλο που το κουβούκλιο είχε στραβώσει. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 26, 2020 17:07:59 GMT 2
Πολύ ωραία έστρωσαν οι χαλκομανίες Αντώνη. Μπράβο, άξιζε ο παιδεμός! Η υφή της στεφάνης του τιμονιού δείχνει κάπως "ανώμαλη". Είναι ηθελημένο; Καλή συνέχεια (και καλά τελειώματα !
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 26, 2020 17:52:43 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 26, 2020 17:54:28 GMT 2
Πολύ ωραία έστρωσαν οι χαλκομανίες Αντώνη. Μπράβο, άξιζε ο παιδεμός! Η υφή της στεφάνης του τιμονιού δείχνει κάπως "ανώμαλη". Είναι ηθελημένο; Καλή συνέχεια (και καλά τελειώματα ! Ευχαριστώ πολύ. Ηθελημένο είναι. Έριξα ρινίσματα ρητίνης (σκόνη) προσπαθώντας να κάνω την πιο σαγρέ υφή που έχει η στεφάνη. Κι εμένα μου κάθεται υπερβολική, πριν κλείσω την καμπίνα σκέφτομαι να την τρίψω περισσότερο. Ίδωμεν Χαιρετισμούς
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 26, 2020 18:29:11 GMT 2
Μιχάλη ωραίο το πρωτόλειο της δεύτερης νεότητάς σου! Θα το αφήσεις έτσι ή θα συνδυάσεις σασί και αμάξωμα; Στο επόμενο φρόντισε λίγο περισσότερο το orange peel που έχει το μαύρο... Και στης Alpine με το καλό!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 26, 2020 18:36:41 GMT 2
Επιτελους μετα απο 20 χρονια τελειωσε το πρωτο μοντελο τις δευτερης νεοτητας μου Wellcome back and well done! @Αντώνη, ωραίος και συνεπής.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 26, 2020 19:18:53 GMT 2
Μιχάλη ωραίο το πρωτόλειο της δεύτερης νεότητάς σου! Θα το αφήσεις έτσι ή θα συνδυάσεις σασί και αμάξωμα; Στο επόμενο φρόντισε λίγο περισσότερο το orange peel που έχει το μαύρο... Και στης Alpine με το καλό! κωστα μου ευχαριστω ....orange peel που το ειδες ? μονο η μουρη ειναι βαμενη μαυρη ολο το αλλο ειναι χαλκομανια ...
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 27, 2020 6:31:48 GMT 2
Στη μούρη το είδα. Με γελούν τα μάτια μου; Εδώ:
|
|