|
Post by mikys2019 on Apr 20, 2020 23:20:21 GMT 2
Παρα πολυ ομορφο μπραβο ......
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 21, 2020 6:12:39 GMT 2
Αντώνη, Δημήτρη, πολύ όμορφες οι δουλειές σας! Άντε, βιαστείτε να τελειώσετε, γιατί καθώς φαίνεται τα μέτρα θα χαλαρώσουν οσονούπω...
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 21, 2020 12:00:54 GMT 2
Καλησπερα στην ομαδα!Μοντελιστικο λιωσιμο αυτον τον μηνα!2 κιτ ολοκληρωμενα μεσα στην καραντινα(tamiya Nissan R33 calsonic,revell Sauber Petronas C22) και 3 wip!!! No1 Fujimi Mercedes e430,στα βερνικια αυτη την στιγμη με εσωτερικο και πατωμα ολοκληρωμενα.Παρα πολυ απλοικο κιτ με εναν πισω προφυλακτηρα για τα σκουπιδια Νο2 Italeri Lamborghini Miura P400,στο φορνε μετα απο αντιδραση του 2κ με το basecoat σπρει της Humbrol,κακη επιλογη ο συνδυασμος οπως αποδειχτηκε...Επισης απλοικο κιτ,επισης ολοκληρωμενα εσωτερικο και πατωμα. Νο3 Tamiya Mitsubishi lancer evoVI wrc,στις χαλκομανιες αυτη τη στιγμη,με λοιπα κομματια κομμενα και ασταρωμενα.Πλουσιο σε λεπτομερειες και κομματια κιτ Καλη συνεχεια στις ομορφες δημιουργιες σας!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 21, 2020 13:08:12 GMT 2
Καλωσόρισες στην παρέα φίλε! Έχεις περισσότερες φωτογραφίες να δείξεις; Και θα μας αποκαλύψεις το μικρό σου όνομα για να γίνει πιο "προσωπική" η επικοινωνία; Περιμένουμε τα αποτελέσματα των κατασκευών σου. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 21, 2020 13:51:46 GMT 2
Καλωσόρισες στην παρέα φίλε! Έχεις περισσότερες φωτογραφίες να δείξεις; Και θα μας αποκαλύψεις το μικρό σου όνομα για να γίνει πιο "προσωπική" η επικοινωνία; Περιμένουμε τα αποτελέσματα των κατασκευών σου. Καλή συνέχεια! Γεια σου Κωνσταντινε!Ειμαι ο Σπυρος (fb Spiros Kats)και συστηθηκα στην παρουσιαση της Sauber στα ολοκληρωμενα αγωνιστικα κιτ!Θα ξαναποσταρω με την προοδο μου και φωτογραφιες!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 21, 2020 17:20:14 GMT 2
Σπύρο, πολύ πράγμα, καλή επιτυχία. Παναγιώτη, καλή επιτυχία με τις χαλκομανίες.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 21, 2020 17:56:03 GMT 2
Γεια σου Κωνσταντινε!Ειμαι ο Σπυρος (fb Spiros Kats)και συστηθηκα στην παρουσιαση της Sauber στα ολοκληρωμενα αγωνιστικα κιτ!Θα ξαναποσταρω με την προοδο μου και φωτογραφιες! Γεια σου Σπύρο! Μου διέφυγε η ανάρτηση σου στα αγωνιστικά, καθώς είναι ένα θέμα που το επισκέπτομαι σπανιώτατα έως καθόλου, μιας και δεν έχω τίποτε να πω επ' αυτού...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2020 0:38:24 GMT 2
# Σπύρο διακρίνω μοντελιστικό οργασμό, τα καλά της καραντίνας βλέπεις, αναμένουμε την πορεία και των τριών φίλε μου.... # Παναγιώτη για τα βαψίματα, για το άλλο να ξέρεις είμαι stby στο ακουστικό μου....
|
|
|
Post by czt on Apr 22, 2020 12:14:01 GMT 2
# Παναγιωτη γινεται και παει σουπερ το νουσουρου
# Σπυρο καλως μας ηρθες! Το φορμουλακι παρα πολυ ωραιο! εν αναμονη και των αλλων αναμενω οπως και οι υπολοιποι!
|
|
|
Post by ViL27 on Apr 22, 2020 20:59:01 GMT 2
Καλησπερα!Μια συντομη παρουσιαση σε ενα απο τα προτζεκτ που τρεχω τωρα,το Mitsubishi Lancer evo VI wrc του '99 με Tommi Makinen στο τιμονι φυσικα. Με αυτο το αυτοκινητο ο απομακρος φινλανδος κερδισε το 4ο συνεχομενο και τελευταιο πρωταθλημα του,εχοντας κυριους αντιπαλους τους σπουδαιους Kankkunen,Burns με Subaru και Sainz,Auriol με Corolla.Το πρωταθλημα κατασκευαστων ωστοσο κατεληξε στην subaru καθως ο 2ος οδηγος της Mitsubishi,ο Βελγος Freddy Loix,ηταν ανεπαρκης. Το κιτ της Tamiya,πλούσιο σε κομματια και λεπτομερειες κανει τα 20 ευρω περιπου που εδωσα να μοιαζουν αστειο ποσο. Στα της Κατασκευης τωρα,το αυτοκινητο Ασταρωθηκε Με ΑΚ Grey Primer,Βαφτηκε Με Λευκο Και Κοκκινο Της Zero.Αγνοησα Τις Χαλκομανιες Του Καπο Και Του Πισω Προφυλακτηρα ΓΙα Το Κοκκινο Χρωμα Και Μασκαρα Μονος Μου.Ομως Στο Τελειωμα Του Βαψιματος Μπουκωσε Ο Αερογραφος Και Πιτσιληστηκε Το Μοντελο Με Χρωμα,Οποτε Φορνε Και Παλι Απο Την Αρχη.Ευτυχως Το Φορνε Ξεβαφει Πολυ Πιο Ευκολα Οταν Δεν Εχει Πεσει Βερνικι.Αυτη Τη Φορα αποφασισα Να Μασκαρω Το Καπο Στο Σχημα Της Μαρλμπορο Καθως Μου Φανηκε Πιο Ομορφο.Εν Συνεχεια Χαλκομανιες Απροβληματιστα Μετα Απο Ενα Χερι Ακρυλικο Alclad Gloss.Απο Τα Υπολοιπα Κομματια Εχουν Ασταρωθει Ολα Και Εχουν Βαφτει Αρκετα,Σε ΕνΑ Κιτ Πλουσιο Σε Χρηση Χρωματων Τοσο Στο Εσωτερικο Οσο Και Στο Σασι.ακομ Αμφιταλαντευομαι Αν Θα Του Κανω Για Πρωτη μου Φορα Χωματινο Weathering ,Ακουω Αποψεις!Σορρυ Για Τα Κεφαλαια Αλλα Εχει Κολλησει Το Κινητο Μου Για Καποιο Λογο!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2020 23:51:25 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά Σπύρο, και όντως πιό όμορφη η ''τσαχπινιά'' στο μασκάρισμα. Ένα ελαφρύ weathering νομίζω το σηκώνει, ευκαιρία να πειραματιστείς κιόλας.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Apr 23, 2020 16:19:05 GMT 2
Μπονζουρ Μια μεγαλη μοντελιστικη στιγμη καραντινας στον παγκο μου Για πρωτη φορα δοκιμασα τον 3d εκτυπωτη που παρελαβα πριν μια εβδομαδα. Επεσε πολυ διαβασμα στο ιντερνετ και το γιουτουμπ μιας και η φαση δεν ειναι "πατας print και βγαινει". Η πρωτη εκτυπωση πηγε χωρις πολλα δραματα, με βασικες ρυθμισεις και ετσι απλα για να δω αν δουλευει. Θυματα το gurney bump και λαστιχα για την FW09 που ειχα ξεκινησει μερικες σελιδες πισω στο θρεντ. Ειναι πολυ νωρις ακομα για εντυπωσεις, καθως η καμπυλη εκμαθησης ειναι μεγαλη σε ολα τα επιπεδα. Το πιο ευκολο ειναι να τον βαλεις να τυπωνει. Μεχρι να φτασεις στην εκτυπωση, ειδικα αν σχεδιαζεις ο ιδιος τα κομματια, εχει μια χρονοβορα διαδικασια που δεν ειναι επι του παροντος. Παντως απο την πρωτη αναγνωριστικη επαφη, αρχισα να νιωθω τα πρωτα ερωτικα σκιρτηματα Το gurney bump καταφερα και το εσπασα στην αφαιρεση Θελει επανασχεδιασμο γιατι 0,2mm παχος δεν τυπωνουν ουτε εκτυπωτες με 20 φορες την αξια του δικου μου χεχε. Επισης η επομενη δουλεια ειναι το καλιμπραρισμα, καθως ειμαι στο 99,2% του μεγεθους του σχεδιου. Αυτα για την ωρα, καλη συνεχεια σε ολους και ευχομαι η ανθηση που γνωριζει το φορουμ με την καραντινα, να συνεχιστει και οταν ξαναξεχυθουμε στους δρομους Ω ρεβουαρ
|
|
|
Post by Diecast917k on Apr 23, 2020 16:38:29 GMT 2
Το gurney bump καταφερα και το εσπασα στην αφαιρεση Θελει επανασχεδιασμο γιατι 0,2mm παχος δεν τυπωνουν ουτε εκτυπωτες με 20 φορες την αξια του δικου μου χεχε. Επισης η επομενη δουλεια ειναι το καλιμπραρισμα, καθως ειμαι στο 99,2% του μεγεθους του σχεδιου. Αυτα για την ωρα, καλη συνεχεια σε ολους και ευχομαι η ανθηση που γνωριζει το φορουμ με την καραντινα, να συνεχιστει και οταν ξαναξεχυθουμε στους δρομους Πολυ καλο ξεκινημα για πρωτη εκτυπωση! Θα προτεινα να δοκιμασεις να "παγωσεις" τη ρητινη στον ηλιο η σε καποιο θαλαμο πρωτου προσπαθησεις να αφαιρεσεις τα σαπορτς αν σε δυσκολευουν,αλλα ειναι δυνατον να το κανεις και χωρις αυτο το βημα! Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο παραμενει μαλακη σε αυτο τον εκτυπωτη αλλα στον δικο μου υπαρχει αρκετη διαφορα απο τη στιγμη που βγαινει απτο μηχανημα μεχρι να παγωσει στον ηλιο. Μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις τις ρυθμισεις των σαπορτς ωστε να μην "ακουμπανε" τοσο πολυ οι ακρες τους στο μοντελο,νομιζω το contact depth πρεπει να ειναι.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Apr 23, 2020 17:52:17 GMT 2
νομιζω το contact depth πρεπει να ειναι. Βασικα το παρααγαπησα με τα στηριγματα. Εβαλα τοσα heavy που θα σηκωναν και προβατινα Τα medium & light εφυγαν μια χαρα τοσο οταν βγηκαν απο το οινοπνευμα, οσο και αυτα που εμειναν να κανουν και ηλιοθεραπεια.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 23, 2020 19:29:44 GMT 2
Δημητρη καλοταξιδος κ καλη επιτυχια σε οτι κανεις μαζι του
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|