|
Post by alex78 on Apr 15, 2020 18:06:38 GMT 2
Δημήτρη και Γιώργο σας ευχαριστώ! Με τι προτείνετε να κάνω wash...? Με ότι απόχρωση καφέ έχεις. Πρόσεξε να είναι διαφορετικής βάσης από τα χρώματα που χρησιμοποίησες. Αν έχεις κάποιο βαλέχο ή citadel (δεν ξέρω για τα τελευταία100%) αραιωμένα με νεράκι του Θεού είναι σούπερ.
Τα πιό κοντινά που έχω είναι ένα ''Rust'' της Vallejo, το ''Air'' όμως που είναι ψεκαστό για αερογράφο και κάτι ξεχασμένα ακρυλικά που είχα καταχωνιασμένα στο πατρικό και αγγάρεψα τον αδελφό μου να τα ψάξει και να τα φέρει σήμερα σπίτι.
Το πιό ταιριαστό είναι νομίζω το wood brown και ίσως το rust, τι λές?
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 15, 2020 18:33:00 GMT 2
Ναι το rust, μια χαρά είναι. Αραίωσε το με νερό και βουρ. Δεν πειράζει που είναι για αερογράφο, το έχω κι εγώ κι το έχω δοκιμάσει ως wash. Νο προβλεμ ετ ολ
|
|
|
Post by alex78 on Apr 15, 2020 18:41:50 GMT 2
Τέλεια Γιώργο, ευχαριστώ. Επί τη ευκαιρία τα καινούργια ''Accent Color'' της Tamiya αξίζουν για wash....?
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 15, 2020 20:07:09 GMT 2
Αλεξ μια ιδεα εαν θες να κανεις καφε αποχρωσει ανακατεβεις μαυρο με κοκκινο κ μετα παιξε η με κιτρινο κ με λευκο
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 15, 2020 22:22:47 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Apr 15, 2020 22:47:00 GMT 2
# Αλεξ οπως το λες θελει παιχνιδι δλδ παιζεις με αποχρωσεις και τονικοτητες και θα βγει αυτο που θες οπως λεει και ο Μιχαλης. Επισης τα αιρ κανουν και για πινελο.
#μιχαλη καλα το πας!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2020 7:46:02 GMT 2
Μιχάλη, ωραίος. "Ένωσε" τα decals με τη μαύρη μούρη με ένα πινελάκι και λίγο μαύρο, ώστε κατά το βερνίκωμα θα ομογενοποιηθούν, όσο αυτό είναι εφικτό. Καλημέρα στη παρέα.
|
|
|
Post by czt on Apr 17, 2020 20:19:13 GMT 2
Καλησπερα χρονια πολλα! Μια ηλιαχτιδα θα ερθει στις 4 Μαιου .......( μην το δενετε κομπο αλλα κατι τετοιο ακουγεται) καλο σουβλισμα καλη αυγουλαμαχια και νικητες!!! Καλη Ανασταση!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 17, 2020 21:10:08 GMT 2
Γιωργο κ Κωνσταντινε ευχαριστω πολυ . ναι Γιωργο αυτο θα κανω ...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 18, 2020 11:44:42 GMT 2
Μια ηλιαχτιδα θα ερθει στις 4 Μαιου .......( μην το δενετε κομπο αλλα κατι τετοιο ακουγεται) Άντε μακάρι βρέ παιδιά μπάς και ανοίξει και κάνα μπαρμπέρικο, καταντήσαμε να κυκλοφορούμε σαν τους Άθλιους'' του Βίκτωρος Ουγκώ!!!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 20, 2020 14:18:22 GMT 2
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία. Πρόοδος της κατασκευής μου την τελευταία εβδομάδα. Προστέθηκαν ζώνες από το set της Eduard μιας και το κιτ έδινε σκέτα τα καθίσματα και κάποιες έξτρα καλωδιώσεις θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες. Το πάτωμα της καμπίνας βάφτηκε με Trainer Yellow της Humbrol και η καμπινα με το Yellow Gloss της ιδιας εταιρίας. Θέλει ακόμη αρκετή δουλειά αλλά χρόνο έχουμε λόγω των καταστάσεων. Καλό απόγευμα, χρόνια πολλά.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 20, 2020 16:20:43 GMT 2
Χριστός Ανέστη Αντώνη και χρόνια πολλά. Όμορφη πρόοδος
|
|
|
Post by alex78 on Apr 20, 2020 16:56:31 GMT 2
Αντώνη Χριστός Ανέστη! Μου θύμισες ότι κάπου έχω καταχωνιασμένο ένα σετάκι ζωνών της Τσέχικης εταιρείας και κάποια στιγμή, απ' ότι βλέπω καλά από το αποτέλεσμα της δουλειάς σου, θα πρέπει να αξιοποιηθεί καταλλήλως.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 20, 2020 19:00:34 GMT 2
Γιωργο Χριστος Ανεστη ...και συ δεν εχεις εναν παρατημενο τρακτορα καπου ?
|
|
|
Post by czt on Apr 20, 2020 20:13:14 GMT 2
Μια ηλιαχτιδα θα ερθει στις 4 Μαιου .......( μην το δενετε κομπο αλλα κατι τετοιο ακουγεται) Άντε μακάρι βρέ παιδιά μπάς και ανοίξει και κάνα μπαρμπέρικο, καταντήσαμε να κυκλοφορούμε σαν τους Άθλιους'' του Βίκτωρος Ουγκώ!!! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους! Αλεξ σωστα τα λες !Ειμαι σε φαση που αφηνω μαλλι λες και ειμαι πρωτη λυκειου που τοτε ειχα και πολλα αλλα και μακρια μαλλακια!!!!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Apr 20, 2020 22:10:57 GMT 2
Χριστος Ανεστη, χρονια πολλα, καλη λευτερια Το GT40 ειναι σχεδον ετοιμο. Απομενουν μονο οι τελικες μικροδιορθωσεις και ενα καλο κερωμα, η τοποθετηση των μικρων λαμπακιων που φωτιζαν τα νουμερα (τα οποια ηταν μασιφ, τα ειχα αφαιρεσει και τα εφτιαξα με ζεσταμενο πλαστικο και τη βοηθεια ενος τεμπλεητ για φωτα απο ενα F-105 thunderchief ), και φυσικα του gurney bump το οποιο εχει θα μπει οσονουπω στον πριντερ. Καλη συνεχεια
|
|