|
Post by czt on Mar 27, 2020 10:14:41 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Mar 27, 2020 10:16:54 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Πρώτο update για το αυτοκίνητο - υποβρύχιο, και πιστεύω ότι θα είναι και το πλέον ενδιαφέρον, αφού περιλαμβάνει τις «εκτός ΟΟΒ» εργασίες… [img alt=" " Πολύ ωραία δουλειά νεκταριε! Όπως βλέπει ο λαός θέλει διοραμα !!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 27, 2020 10:18:28 GMT 2
Nek, ωραία τα κινούμενα μέρη και τα κόψε-ράψε. Αλλά, οι μεντεσέδες δεν είναι καλή ιδέα για την 1/24. Και στο unimong OK, λες είναι φάντασι, παίζει. Στη ντελικάτη έσπρι, δείχνουν περισσότερο εκτός κλίμακας. Φυσικά ο μπροστά που δεν φαίνεται, ο μηχανισμός είναι ευφυής και σούπερ. Ίσως σε αυτόν της πινακίδας να ήταν καλύτερα να τους έφτιαχνες εσύ. Αντώνη, μια χαρά πάει. Θα προσθέσεις και καλωδιώσεις στο μοτέρ (μπουζοκαλώδια, κλπ); Κωστή, καλή αρχή... Νεκ δες μια βάση, σχετικά απλή: Καλημέρα Παρακαλώ , μην κάνετε quote όλο το ποστ κάποιου με 10-15 φωτογραφίες γιατί χάνεται η μπάλα και το θέμα δεν είναι ευανάγνωστο. Επίσης, προσπαθήστε να βάζετε τις φωτογραφίες σας σε μια σειρά, για να επικρατεί μια καλύτερη τάξη. Θα ανεβάσω σχετική ανάρτηση με οδηγίες, μέσα στην ημέρα. Ευχαριστώ...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 27, 2020 12:47:31 GMT 2
# Αντώνη μια χαρά προχωράει.... # Κωστή από τα κίτ που ''κουνάς το κουτί και φτιάχνεται μόνο του''. Το πολιτικό φτιάχνεις?
# Νεκτάριε κάτι σαν αυτό που προτείνει ο Γιώργος προσανατολιζόμουν και εγώ....
|
|
|
Post by czt on Mar 27, 2020 12:59:33 GMT 2
# Κωστή από τα κίτ που ''κουνάς το κουτί και φτιάχνεται μόνο του''. Το πολιτικό φτιάχνεις?
Ναι αλεξ τη πολιτικη εκδοση με κωδικο 24213 του λεω ομως φτιαξου και δεν φτιαχνεται ουπσ εγραψες κουνα το αυτο θα κανω αλλα .....καλο θα ηταν να γινοταν για να λεω εκανα ενα αρκετα καλο κιτ. Πλακα κανω φυσικα οπως βλεπεις εχω 2 παγκους εναν εντος εναν εκτος οικειας (μπαλκονι) ειναι καλη πηγη εμπνευσης και υπαρχει και χρονος για χαλαρα και σταθερα.
|
|
|
Post by andouan on Mar 27, 2020 13:02:23 GMT 2
Καλημέρα με νέο κιτ. Είχε αγοραστεί ξεκινημενο αλλά με πολύ μικρή πρόοδο . Έγιναν οι κλασικές εργασίες . Σκριμπινγκ και τρίψιμο ραφων. Φυσικά έχουμε κάτι τσαμπουκάδες μικρούς αλλά δε πειράζει. Ασταρωθηκαν τα κομμάτια καποια βάφτηκαν είδη ( τιμόνι , δαγκάνες δισκόφρενα κλπ) Πολύ λεπτομέρια ο πίσω άξονας!!!!Ποιας εταιρείας είναι το κιτ?? Από τα επόμενα μου είναι και εμένα το lancer wrc του Makkinenκαι είναι με διαφορά από τα πιο αγαπημένα!!! Περιμένω πως και πως την συνέχεια!!!
|
|
|
Post by czt on Mar 27, 2020 13:35:04 GMT 2
Πολύ λεπτομέρια ο πίσω άξονας!!!!Ποιας εταιρείας είναι το κιτ?? Από τα επόμενα μου είναι και εμένα το lancer wrc του Makkinenκαι είναι με διαφορά από τα πιο αγαπημένα!!! Περιμένω πως και πως την συνέχεια!!! Το κιτ ειναι της Tamiya πολυ καλο φενεται και οπως ανεφερε ο φιλος αλεξ κουνας το κουτι και γινεται!
|
|
|
Post by alex78 on Mar 27, 2020 13:35:30 GMT 2
Ναι αλεξ τη πολιτικη εκδοση με κωδικο 24213....
Κιτάρα είναι φίλε, προσεκτικά και χωρίς βιασύνες και θα βγεί μια χαρά. Εξάλλου το κέφι μας κάνουμε, δεν διαγωνιζόμαστε σε εκθέσεις....
|
|
|
Post by czt on Mar 27, 2020 13:57:32 GMT 2
Ναι αλεξ τη πολιτικη εκδοση με κωδικο 24213....
Κιτάρα είναι φίλε, προσεκτικά και χωρίς βιασύνες και θα βγεί μια χαρά. Εξάλλου το κέφι μας κάνουμε, δεν διαγωνιζόμαστε σε εκθέσεις.... πολυ σωστα αλεξ!!! εκθεσει και εγω μονο σαν επισκεπτεις συμφωνω και επαυξανω το κεφι μας κανουμε για αυτο αν δεις οτι τρεχω βαλε μια φωνη ενα στοπ βρε αδερφε να γινει καλο ο κιτακι
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 27, 2020 13:59:41 GMT 2
Νεκ δες μια βάση, σχετικά απλή: Κάτι τέτοιο φανταζόμουν κι εγώ. Τώρα απλά (αν το έδινα παραγγελία...) θα ζητούσα την πίσω πλευρά του καπακιού σε σκούρο μπλε (ακόμα και αδιαφανές) πλεξιγκλάς ή επικαλυμμένη με φωτογραφία βυθού και οι υπόλοιπες 3 πλευρές και η οροφή σε πολύ ελαφρύ σιελ διάφανο (για να σπάει η ασπρίλα του αμαξώματος). Εναλλακτικά, το καπάκι διάφανο άσπρο, αλλά φωτισμός με μπλε LED από πάνω.
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 27, 2020 14:04:58 GMT 2
Καλή αρχή συνονόματε και σιγά-σιγά! Μέχρι στιγμής καλά πάς, μην τα μπουρδουκλώσεις... Το κίτ είναι καλό και αξίζει όλη την προσοχή σου. Και το έχουμε ξαναπεί: Όχι φωτογραφίες πάνω σε παρδαλές επιφάνειες. Χάνεται όλη η λεπτομέρεια καθώς κουράζεται το μάτι του παρατηρητή...
|
|
|
Post by andouan on Mar 27, 2020 17:24:46 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 27, 2020 17:44:12 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 27, 2020 17:49:55 GMT 2
ΑΝΤΩΝΗ παρα πολυ ωραια δουλεια κ πολυ καλο το βαψιμο σου .. το σπρευ το morris συμπαθητικο ( ποσο το πηρες ) σε νικελ πολυ καλο ειναι τις dupli k tis motip (τιμη 8-9 ευρω ) αλλα δεν βαφεις οπως τα κανονικα σπρευ ψεκαζεις ψιτ ψιτ κ αυτο δουλευει μονο του κ κανει μια επιφανεια λεια (το αναποδο απο τον υδραργυρο )
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 27, 2020 17:53:24 GMT 2
Φανη ολοι οι αμερικανοι μοντελιστες που εχω δει ποτε δεν βαζουν ασταρι σε μπογιες tamiya ολοι λενε δεν χρειαζεται ...
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 27, 2020 17:58:33 GMT 2
Φανη ολοι οι αμερικανοι μοντελιστες που εχω δει ποτε δεν βαζουν ασταρι σε μπογιες tamiya ολοι λενε δεν χρειαζεται ... Στα Χ (όχι τα enamel) και XF χρώματα της tamiya πάντα χρησιμοποιώ αστάρι.
|
|