paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 25, 2020 12:34:26 GMT 2
Μου εκανες την καρδια περιβολι .... Καλημερα. Τραβας το φιλμ που φευγει ευκολα και μετα περνας τα σηματα με Microscale Liquid Decal Film και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
|
|
|
Post by alex78 on Mar 25, 2020 13:29:14 GMT 2
Χρόνια Πολλά. Και του χρόνου με υγεία. Το χτίσιμο συνεχίζεται. Ο θηριώδης κινητήρας του MAN θα με απασχολήσει από εδώ και πέρα. Καλημέρα. Αντώνη το σασί όταν ολοκληρωθεί θα παραμείνει ολοκάθαρο ή όχι? Το ψυγείο σκέφτεσαι να το ''περιποιηθείς'' περισσότερο? Καλημέρα & χρόνια πολλά!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 25, 2020 14:01:58 GMT 2
# Κωνσταντίνε ελπίζω να βγει όμορφος ο κινητήρας.
# Άλεξ θα γίνει το σχετικό λέρωμα στο σασί χωρίς υπερβολές όμως. Όσο για το ψυγείο είναι η μερα του. 🤪
Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by nektarios on Mar 25, 2020 15:35:43 GMT 2
Λοιπόν, έλειψα λίγες μέρες και μερικοί μερικοί έχετε αποθρασυνθεί εντελώς! Και ναι μεν εσείς κ. Αγάπιε βρίσκεστε πολύ μακριά και μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε εκ του ασφαλούς, εσείς όμως κ. Αντμίν μην εφησυχάζετε, γιατί η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν θα σας προστατεύει για πάντα! Γκρρρρ!!... Κωνσταντίνε, για μπλε κουτί δεν το βλέπω (λόγω έλλειψης χώρου), αλλά το να γίνει μπλε η βάση (είτε με εξαρχής χρωματιστό πλεξιγκλας είτε με βαμμένο με clear blue) είναι εξαιρετική ιδέα! Αντώνη, καλή επιτυχία στην πρώτη σου παρουσίαση στο φόρουμ, με ένα θέμα που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!
|
|
|
Post by czt on Mar 25, 2020 16:45:52 GMT 2
Λοιπόν, έλειψα λίγες μέρες και μερικοί μερικοί έχετε αποθρασυνθεί εντελώς! Και ναι μεν εσείς κ. Αγάπιε βρίσκεστε πολύ μακριά και μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε εκ του ασφαλούς, εσείς όμως κ. Αντμίν μην εφησυχάζετε, γιατί η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν θα σας προστατεύει για πάντα! Γκρρρρ!!... Κωνσταντίνε, για μπλε κουτί δεν το βλέπω (λόγω έλλειψης χώρου), αλλά το να γίνει μπλε η βάση (είτε με εξαρχής χρωματιστό πλεξιγκλας είτε με βαμμένο με clear blue) είναι εξαιρετική ιδέα! Αντώνη, καλή επιτυχία στην πρώτη σου παρουσίαση στο φόρουμ, με ένα θέμα που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα! Νεκταριε ένα μικρό ενυδρείο που φυσικά χωράει το κιτ πιστεύω θα είναι πιο οικονομικό από το πλέξη γκλας.
|
|
|
Post by nektarios on Mar 25, 2020 18:22:05 GMT 2
Λες να αρχίσω να ψάχνω και για ζωντανά καρχαριάκια στην 1/24, ώστε το ενυδρείο που προτείνεις να είναι ακόμη πιο αληθοφανές; 😁😋
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 25, 2020 19:00:37 GMT 2
το ντανικάκι... Σας παρακαλω κυριε Τζιαφα να μας αναλυσετε την λεξη ... Δεν είναι λέξη, είναι λατρεία συγνωμη γιωργο αυτη δεν ειναι η συζυγο σου η η αδελφη σου ?
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 25, 2020 20:51:12 GMT 2
Danica Patrick Μιχάλη, ετών 38...
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 25, 2020 23:19:22 GMT 2
Κωστα μου την ξερεις και συ ? ενας καλος κ εναρετος κυριος .... η κυρια τρεχει nascar ?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 25, 2020 23:33:32 GMT 2
Κωστα μου την ξερεις και συ ? ενας καλος κ εναρετος κυριος .... η κυρια τρεχει nascar ? ΄Έτρεχε... Και πριν Indycar. Μάλιστα είναι η μόνη γυναίκα που έχει κερδίσει αγώνα Indycar και γενικά σημαντικό αγώνα μονοθεσιών (major single seater event που θα λέγαν στην Οξφόρδη). Για την ιστορία, η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι το φόρουμ είναι στημένο σε server της go daddy, κύριο χορηγό της κυρίας. Κοινώς η ντανίκα μας τα τρώει κανονικά, κάθε χρόνο
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 25, 2020 23:36:50 GMT 2
Κοινώς η ντανίκα μας τα τρώει κανονικά, κάθε χρόνο.... ειδατε που εχω δικιο ...η κυρια τρωει πολυ ....φιλη του γιωργου ...
|
|
|
Post by czt on Mar 26, 2020 8:11:07 GMT 2
Λες να αρχίσω να ψάχνω και για ζωντανά καρχαριάκια στην 1/24, ώστε το ενυδρείο που προτείνεις να είναι ακόμη πιο αληθοφανές; 😁😋 Δεν είναι κακό ( σοβαρά το λέω) να βάλεις ψαράκια ζωντανά δε ξέρω όμως με τα χημικά κλπ έχουμε θεμα Δεν είναι λέξη, είναι λατρεία συγνωμη γιωργο αυτη δεν ειναι η συζυγο σου η η αδελφη σου ? Απλα κλαίω! Danica Patrick Μιχάλη, ετών 38... Μεγάλη ηλικιακά ! Κωστα μου την ξερεις και συ ? ενας καλος κ εναρετος κυριος .... η κυρια τρεχει nascar ? ΄Έτρεχε... Και πριν Indycar. Μάλιστα είναι η μόνη γυναίκα που έχει κερδίσει αγώνα Indycar και γενικά σημαντικό αγώνα μονοθεσιών (major single seater event που θα λέγαν στην Οξφόρδη). Για την ιστορία, η άχρηστη πληροφορία της ημέρας είναι το φόρουμ είναι στημένο σε server της go daddy, κύριο χορηγό της κυρίας. Κοινώς η ντανίκα μας τα τρώει κανονικά, κάθε χρόνο Δε περιγραφο άλλο!!! Άλλοι τα δινουν σε χορούς άλλοι σε ΟΠΑΠ και εμείς στη μεγαλοκοπελα! Χαχα σιτεμένη είναι άκου 38
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 26, 2020 13:59:03 GMT 2
Προς Κυριον Γιωργο τζιαφα κ Κωνσταντινο φωσκολο ΚΥΡΙΟΙ μετα απο ωριμη σκεψη κ συσκεψη με τον εαυτον μου θα ηθελα σας παρακαλω την αδεια σας να παρω την dani τηλεφωνο να με βγαλει εξω για σουσι ..δεν μπορω να πω λιγο με ακουμπησε στην καρδια μου .. Παρακαλω τους κυριους να εκδοσουν βεβαιωση αμαρτιων με υπογραφη κ σφραγιδα κ να κατατεθη στα πρακτικα του φορουμ ... με τιμης ΜΙΚΥΣ
|
|
|
Post by nektarios on Mar 26, 2020 22:33:18 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Mar 26, 2020 22:53:09 GMT 2
Τελειο!!! Πολυ ενδιαφερουσα αρχη και ανυπομονω για το αποτελεσμα!! Μου φαινεται αυτο θα ειναι πραγματικα πολυ ωραιο σε ενα διοραμα ! Ελπιζω ο μεντεσες στην πινακιδα (που βγαινουν τα τσιμεντα αν καταλαβα σωστα ) να κρυφτει καπως γιατι ειναι λιγο μεγαλος και κανει μπαμ!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 27, 2020 0:58:02 GMT 2
Αφού βάφτηκαν τα κομμάτια του μοτέρ μπαίνουμε σιγά σιγά στην συναρμολόγηση τους. Παράλληλα προετοιμαστηκαν τα ζαντολάστιχα. Αρχές της άλλης εβδομάδας ο V10 των 1350 ίππων θα κάθεται πάνω σε αυτά. Καλή συνέχεια.
|
|