|
Post by konstantinf on Jul 14, 2020 15:46:21 GMT 2
Ευχατιστώ πολύ για τα "παρηγορητικά" λόγια Γιώργο, έχεις δίκιο! Και όπως είπα, υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές ικανοποίησης τους περασμένους μήνες... ΥΓ. Παρακολουθώντας φωτογραφίες του πραγματικού, κατά τη διάρκεια της κατασκευής σου, μου καρφώθηκε η ιδέα ότι ίσως το συγκεκριμένο κιτ είναι καλύτερο να μετατραπεί στην κάμπριο έκδοση, για να δείχνει καλύτερο. Λιγότερο βάρος, αποφυγή του θέματος προσαρμογής της οροφής κλπ. Φυσικά, απαιτείται ιδιοκατασκευή σε κάποιο βαθμό. Την καταθέτω για αξιολόγηση και αν θέλει κάποιος να το προσπαθήσει. Μεγάλη κουβέντα... Κατ' αρχήν το συγκεκριμένο δεν παράχθηκε ποτέ σε κάμπριο και αμφιβάλλω αν ποτέ κάποιος το μετέτρεψε. Κατά δεύτερον το "σε κάποιο βαθμό" σχετικά με την ιδιοκατασκευή είναι όνειρο θερινής νυκτός: Όπως ίσως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του WIP οι "κάσες" των θυρών τις περιβάλλουν κι από πάνω. Το ίδιο συμβαίνει με τα πλαίσια των παραθύρων στις πόρτες. Το παρμπρίζ έρχεται μαζί με την οροφή, τι ίδιο και το πίσω παράθυρο. Ακόμα και για μια εκδοχή "ημικάμπριο" (με συρόμενη τέντα, όπως το 2CV) απαιτείται δηλαδή σοβαρό χειρουργείο με αστάθμιστη έκβαση... Άστο καλύτερα...
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 14, 2020 15:48:39 GMT 2
Συγχαρητηρια συνονοματε τα προβληματα που προεκυψαν λυθηκαν με ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα. Οπως εχω ξανα πει για την εταιρεια δεν εχω καλη αποψη και ο αθλος στα δικα μου ματια ειναι τεραστιος! Μπραβο και παλι μπραβο! Να 'σαι καλά Κωνσταντίνε! Η εταιρεία μια χαρά είναι, βλέπε και τις ωραίες μοτοσυκλέτες της στην 1/8. Στην περίπτωσή μας, ο μοντελιστής είναι υπεύθυνος σχεδόν για όλα τα στραβά...
|
|
|
Post by czt on Jul 14, 2020 17:16:14 GMT 2
Συγχαρητηρια συνονοματε τα προβληματα που προεκυψαν λυθηκαν με ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα. Οπως εχω ξανα πει για την εταιρεια δεν εχω καλη αποψη και ο αθλος στα δικα μου ματια ειναι τεραστιος! Μπραβο και παλι μπραβο! Να 'σαι καλά Κωνσταντίνε! Η εταιρεία μια χαρά είναι, βλέπε και τις ωραίες μοτοσυκλέτες της στην 1/8. Στην περίπτωσή μας, ο μοντελιστής είναι υπεύθυνος σχεδόν για όλα τα στραβά... Συμφωνω οτι ο μοντελιστης ειναι το α και το ω αλλα και η εταιρεια ασ βοηθαει λιγο (σε εμενα αναφερομαι ) για να παμε και λιγο στο α σαν μοντελιστες. Εχει παντως η συγκεκριμενη εταιρεια πολυ ωραια θεματα και μοναδικα!
|
|
|
Post by nektarios on Aug 1, 2020 19:22:49 GMT 2
Πολλά συγχαρητήρια και από μένα, Κωνσταντίνε! Τόσο για το αποτέλεσμα καθαυτό όσο και για την περισσή υπομονή και επιμονή που επένδυσες για να το πετύχεις!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 2, 2020 7:31:17 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε, να 'σαι καλά!
|
|