faethonas
Kart Driver
Κυριάκος Παπαδέας
|
Post by faethonas on May 16, 2020 23:02:47 GMT 2
Ολοι οι διάσημοι πρέπει να ελεγξουν λίγο και το κοινο τους.....τελικα ειναι σπουδαίο αμαξι και σαν μοντέλο.....και τωρα θυμήθηκα οτι ειχα ακουσει για κάποιον μεγαλογιατρο στα μερη μου που ειχε παρει τετοιο αμαξι στην γυναικα του....σε επαρχιακη πόλη μεταπολεμικά....νομιζα οτι ηταν και φτηνιαρικα.
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2020 8:41:39 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή παρακολούθηση Κυριάκο!
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2020 9:43:23 GMT 2
Καλημέρα σε όλους! Ετοιμασίας θυρών συνέχεια: Τα χάρτινα πατρόν αντιγράφτηκαν σε φύλλο στυρενίου γύρω από το οποίο τυλίχτηκε το δέρμα. Στη συνέχεια οι δερμάτινες επενδύσεις κολλήθηκαν στα εσωτερικά των θυρών που δίνει το κιτ και προστέθηκαν τα τζάμια, πόμολα και πετούγιες:
Παράλληλα γυαλίστηκαν τα εξωτερικά των θυρών μαζί με τα καλύμματα της ρεζέρβας και των προβολέων, προστέθηκαν τα εξωτερικά πόμολα με τα μάνταλα, κολλήθηκαν με τα εσωτερικά και προστέθηκαν τα διακοσμητικά χρώμια:
Ως προς τις πόρτες απομένει μόνο η προσθήκη των μεντεσέδων και η συναρμολόγηση τους με το αμάξωμα. Κατόπιν ετοιμάστηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας και οι προφυλακτήρες...
...και οι προβολείς και οι φανοί ομίχλης, των οποίων οι βάσεις συνδέθηκαν ήδη με τα καλώδια τους:
Τέλος τοποθετήθηκε η οροφή στο αμάξωμα, ξεκινώντας το κόλλημα από το πίσω μέρος όπου είχα παρατηρήσει μια απόκλιση. Καθώς φαίνεται, αυτή μπορεί να απορροφηθεί από την ελαστικότητα του πλαστικού, και μάλλον θα γλυτώσουμε το ξεκόλλημα...
Την ερχόμενη βδομάδα θα γυαλιστούν φτερά και καπό και θα ετοιμαστούν για την τελική συναρμολόγηση. Ως τότε, καλή Κυριακή και καλή βδομάδα!
|
|
|
Post by ViL27 on May 17, 2020 10:39:26 GMT 2
Πολυ ομορφες ολες οι εργασιες σου Κωνσταντινε με highlight το δερμα!Μπηκες και στην τελικη ευθεια,ευχομαι να μεινεις μακρια απο αναποδιες και το αποτελεσμα ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι φανταστικο
|
|
|
Post by alex78 on May 17, 2020 11:19:21 GMT 2
Εργασίες και αποτέλεσμα πολύ υψηλού επιπέδου, καλή Κυριακή!
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2020 11:21:50 GMT 2
Σπύρο, Αλέξη, σας ευχαριστώ πολύ, να 'στε καλά!
|
|
|
Post by mikys2019 on May 17, 2020 11:43:55 GMT 2
Καλημερα Κωστα μου ....μιλαμε γινετε εργο τεχνης ....μπραβο .. Εβαλες κ δω led στα φωτα ..? εχεις γινεις μεγας μαστορας στις καλωδιωσεις ... Τα νικελ στα φωτα ειναι απο το κουτι ? πολυ καλη ποιοτητα . Το φυλλο στυρενιο τι παχος ειχε 1-2 χιλιοστα τις evergreen ειναι ? γιατι τωρα τελευταια τα βλεπω πολυ μπροστα μου κ ο γρηγορης τα εχει φερει ολα
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2020 11:55:39 GMT 2
Καλημέρα Μιχάλη! Ευχαριστώ πολύ για τον ενθουσιασμό σου... Όχι, δεν έβαλα LED, μετά την ταλαιπωρία στο φορτηγό, μου αρκεί να ξέρω, ότι αν θέλω, μπορώ... Όλα τα χρώμια είναι από το κουτί. Αυτό που κυρίως διαφοροποιεί αυτό το κιτ από άλλα της Heller είναι η προσοχή που δόθηκε στα σημεία σύνδεσης των χρωμιωμένων κομματιών με το sprue, ώστε να κόβονται χωρίς να αφήνουν μεγάλα σημάδια ή τα σημάδια να είναι σε σημεία που δεν θα φαίνονται. Το στυρένιο είναι όντως της Evergreen και όντως από τον Γρηγόρη. Το πάχος αυτού που χρησιμοποίησα ήταν 0.25 mm.
|
|
|
Post by czt on May 17, 2020 17:16:25 GMT 2
Σκετο καλλιτεχνημα Κωνσταντινε! Παρα πολυ ωραιο και οπως ολοι το δερμα δινει αλλη οπτικη και αποδοση!
|
|
|
Post by gtziaf on May 17, 2020 18:01:02 GMT 2
Όμορφα και ποιοτικά πράγματα, Κωνσταντίνε. Οι επενδύσεις στις πόρτες εξαιρετικές και ευχάριστη έκπληξη τα χρώμια της Revell. Ίσως λίγο wash στο πίσω μέρος τους, να του έδινε το κάτι παραπάνω. Το δέρμα είναι δερματίνη; Τι πάχος και από που το προμηθευόμαστε; Καλά κλεισίματα
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2020 19:25:44 GMT 2
Κωνσταντίνε, Γιώργο, ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! ευχάριστη έκπληξη τα χρώμια της Revell. Ίσως λίγο wash στο πίσω μέρος τους, να του έδινε το κάτι παραπάνω. Τα χρώμια της Heller σ' αυτό το κιτ είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα... Σε ποια χρώμια εννοείς να έκανα wash; Το δέρμα είναι δέρμα! Το πήρα από την Model Motorcars για την Bugatti, αλλά έφτασε και περίσσεψε για δυο μοντέλα. Το πάχος του είναι 0,60 mm αλλά καθώς είναι φυσικό προϊόν μπορεί να παίζει +/- 10% κατά τόπους...
|
|
|
Post by gtziaf on May 17, 2020 20:49:46 GMT 2
Heller, τι γράφω revell; Εννοώ, στο πίσω μέρος απ΄τους προφυλακτήρες. Το φαντάστηκα ότι είναι το ίδιο με της Bugatti, ενθυμούμενος την κουβέντα μας στη Θεσσαλονίκη, οπότε ήθελα να μάθω την πηγή, την οποία δεν θυμόμουν. Γερνάει ο admin, λέμε
|
|
|
Post by kyriakos on May 17, 2020 20:55:58 GMT 2
Τρομερή δουλειά Κωσταντίνε κ όντως highlight το δερμα όπως είπε κ ο Σπύρος καλή συνέχεια εύχομαι!
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2020 22:24:02 GMT 2
Εννοώ, στο πίσω μέρος απ΄τους προφυλακτήρες. Σωστότατη παρατήρηση! Δεςν το είχα σκεφτεί, αλλά γίνεται εύκολα... Θα το περάσω ένα ελαφρύ χέρι smoke.
|
|
|
Post by konstantinf on May 17, 2020 22:24:48 GMT 2
Τρομερή δουλειά Κωσταντίνε κ όντως highlight το δερμα όπως είπε κ ο Σπύρος καλή συνέχεια εύχομαι! Να 'σαι καλά Κυριάκο, ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by Φάνης on May 18, 2020 16:54:02 GMT 2
Πολύ όμορφο Κωνσταντίνε! Τα δέρματα μια χαρά δείχνουν στην 1/8 όπως και και τα χρωμιωμένη μέρη της Heller. Καλά τελειώματα!
|
|