|
Post by Φάνης on Oct 28, 2019 13:29:59 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 30, 2019 15:27:36 GMT 2
Αυτό το Rosso Corsa είναι πραγματικά πανέμορφο!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 31, 2019 6:24:02 GMT 2
Αυτό το Rosso Corsa είναι πραγματικά πανέμορφο! Άλεξ, συμφωνώ! Επίσης, με τις αλλαγές που έκανα στην σοφίτα μου, εκεί που έχω το spraybooty, έχω πια dust free περιβάλλον, και το βάψιμο έπαψε να μου είναι αγχωτικό (παλιά, κάθε λίγο, την ώρα του βαψίματος, έπρεπε να αφαιρώ σκουπιδάκι, τρίχες κτλ -ακόμη χειρότερα στο βερνίκι ) Καλημέρα!
|
|
|
Post by czt on Nov 3, 2019 12:33:32 GMT 2
Αυτό το Rosso Corsa είναι πραγματικά πανέμορφο! Άλεξ, συμφωνώ! Επίσης, με τις αλλαγές που έκανα στην σοφίτα μου, εκεί που έχω το spraybooty, έχω πια dust free περιβάλλον, και το βάψιμο έπαψε να μου είναι αγχωτικό (παλιά, κάθε λίγο, την ώρα του βαψίματος, έπρεπε να αφαιρώ σκουπιδάκι, τρίχες κτλ -ακόμη χειρότερα στο βερνίκι ) Καλημέρα! Καλημερα! Φανη αυτο με τη σοφιτα και τη σκονη πιστευω πρεπει να το αναφερεις λιγο πιο αναλυτικα μηπως εχουμε παρομοιο θεμα και επιλυθει με το δικο σου τροπο! rosso corsa λεμε και ολα τα λεμε δεν τα καιμε.
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 3, 2019 21:38:14 GMT 2
Κωνσταντίνε, βασικά σφράγισα τα σημεία γύρω από τον εύκαμπτο σωλήνα που βγαιίνει από το παράθυρο που είναι μπροστά από τον πάγκο με το spraybooth, καθώς επίσης και τα ίδια τα παράθυρα. Πριν, εβγαινε ο σωλήνας αλλά το παράθυρο έκλεινε μέχρι να ακουμπήσει στον σωλήνα - υπήρχε φυσικά αρκετό κενό και με την σκόνη στην Κύπρο σε λίγες ημέρες νόμιζες ότι ήσουν στην παραλία, οπότε επέτρεπε να καθαρίζω επί μονίμου βάσεως και κατά την διαρκεία του βαψίματος είχα αρκετά προβλήματα! Μπορείς να δεις ακριβώς τι έκανα στο mancave βιντεο, που το δείχνω!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 5, 2019 12:54:29 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 14, 2019 21:02:26 GMT 2
Αυτη και αν ειναι ανακυκλωση!!! Ευγε για την εφευρετικοτητα!!
|
|
|
Post by iliasbass on Nov 14, 2019 22:41:10 GMT 2
Η γάζα δεν κάνει?
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 16, 2019 7:52:21 GMT 2
Δημήτρη, Ηλία σας ευχαριστώ. Ναι και την κλασική γάζα έχω δοκιμάσει. Δοκιμάζω διάφορα, μέχρι να δω ποιο μου αρέσει περισσότερο και είναι πιο κοντά στην κλίμακα! Ελπίζω στο τέλος να βρω κάτι που να μου αρέσει! Καλό Σ/Κ.
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 1, 2021 12:00:11 GMT 2
Επιστρέψαμε με το νέο έτος στην 348 TS, και περάσαμε το αλογάκι μπροστά για να είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε τα πρώτα χέρια βερνίκι. (Πριν, θα πρέπει να περάσουμε λίγο ακόμη Rosso Corsa σε 1-2 σημεία που διορθώσαμε.) Τα υπόλοιπα που θα κολληθούν πάνω στο αμάξωμα είναι μεταλλικά PE, στο τέλος, μετά το γυάλισμα. Επίσης, βάψαμε τα κομμάτια του κινητήρα με μαύρο αστάρι και τώρα πρέπει να σκεφτούμε τα μεταλλικά χρώματα και να ανοίξουμε τις απαραίτητες τρύπες για κάποια καλωδίωση. Αυτό θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε και τις αναρτήσεις-τροχούς πίσω. Μπροστά, οι αναρτήσεις-τροχοί ενσωματώθηκαν. Όταν είμαστε έτοιμοι με τα μηχανικά μέρη, θα μπορέσω να συγκεντρωθώ σιγά-σιγά στην μπανιέρα-καθίσματα-καντράν! Εκεί χρειάζεται αρκετό καθάρισμα-έξτρα δουλειά! Καλή χρονιά να έχουμε!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 1, 2021 12:13:35 GMT 2
Πέρασες το κατώφλι της νέας χρονιάς φορτσάτος και ορεξάτος και πολύ καλά έκανες, καλή συνέχεια Φάνη!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 1, 2021 12:19:57 GMT 2
Πέρασες το κατώφλι της νέας χρονιάς φορτσάτος και ορεξάτος και πολύ καλά έκανες, καλή συνέχεια Φάνη! Ευχαριστώ φίλε! Είναι ένα από αυτά που έχω ξεκινήσει και θέλω να ολοκληρώσω, έχω κάνει αρκετή δουλειά μέχρι τώρα (χρειάζεται ακόμη περισσότερη) αλλά στο τέλος πιστεύω θα είναι μια καλή προσθήκη στην συλλογή μου!
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 1, 2021 14:48:10 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Jan 1, 2021 20:03:42 GMT 2
Φανη καλησπερα κ χρονια πολλα κ καλα .. Μερικες ερωτησεις ....το spraybooth σου ειναι φτιαγμενο απο πολυκαρμπονικο ? και σε παρακαλω πεσ μου εσωτερικες διαστασεις πλατους βαθους κ υψος κ φυσικα εαν αυτες οι διαστασεις σε βολευουν .. και επειδη βλεπω οτι εχεις πολυ μικρο βαθος θα σε βολευε μεγαλυτερο ?
|
|
|
Post by nektarios on Jan 2, 2021 20:08:12 GMT 2
Καλή και ευλογημένη χρονιά φίλε! Χαίρομαι που επανέρχεσαι με πρόοδο σε συμμετοχή τού προηγούμενου GB, μου υπενθυμίζεις οτι κάπου εκεί στο βάθος τού ντουλαπιού μου περιμένει υπομονετικά και η δική μου συμμετοχή... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Jan 2, 2021 22:12:12 GMT 2
Πολυ φορτσατος και με ωραια κιτ που περιμενουμε την ολοκληρωση τους. Θα συμφωνησω με το Νεκταριο και εγω πρεπει να πιανω κοπιδι κλπ γιατι εχω μεινει πολυ πισω! Οι εργασιες πολυ καλες το μπουθ αναβαθμισμενα ωραια!
|
|