|
Post by m@ster k@frer on Feb 19, 2012 0:52:19 GMT 2
έλα Νεκ. Δώσε μας υλικό...Σήμερα ήταν ωραία μέρα αλλά ούτε κι εγώ έκανα τίποτα ας ελπίσουμε να βγεί ο ηλίας αύριο να δούμε το γερανό στη θέση του ;D ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 19, 2012 18:22:04 GMT 2
Φίλε Αγάπιε, δεν μου εύχεσαι και να κερδίσω το Λόττο; Πράγματι, σήμερα ο ηλίας έκανε την εμφάνισή του, ο αερογράφος "κελάηδησε", έβαψα τελικό χρώμα σε γερανό και προφυλακτήρα, το αποτέλεσμα νομίζω οτι είναι καλό (περιμένω βέβαια να στεγνώσει για να είμαι σίγουρος). Αν όλα έχουν πάει καλά από άποψη ομοιομορφίας χρώματος και γυαλάδας, μόλις στεγνώσουν τα ξεμασκάρω, συναρμολογώ τα βαμμένα κομμάτια, προσθέτω συρματόσχοινα, γάντζους και λοιπές λεπτομέρειες, και σε λίγες μέρες θα τα δείτε ολοκληρωμένα! : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 19, 2012 18:49:15 GMT 2
Φίλε Αγάπιε, δεν μου εύχεσαι και να κερδίσω το Λόττο; Πράγματι, σήμερα ο ηλίας έκανε την εμφάνισή του, ο αερογράφος "κελάηδησε", έβαψα τελικό χρώμα σε γερανό και προφυλακτήρα, το αποτέλεσμα νομίζω οτι είναι καλό (περιμένω βέβαια να στεγνώσει για να είμαι σίγουρος). Αν όλα έχουν πάει καλά από άποψη ομοιομορφίας χρώματος και γυαλάδας, μόλις στεγνώσουν τα ξεμασκάρω, συναρμολογώ τα βαμμένα κομμάτια, προσθέτω συρματόσχοινα, γάντζους και λοιπές λεπτομέρειες, και σε λίγες μέρες θα τα δείτε ολοκληρωμένα! Μακάρι φίλε. Πλάκα κάνεις.. Χαίρομαι που είχες πρόοδο...Άντε να το δούμε κι εμείς οι πεινασμένοι ;D ;D Εγώ ο κουλός παίζω με τα νεύρα και μαρακαδόρους σήμερα. Τέτοια μέρα και πήγε στράφι... ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 20:18:05 GMT 2
Στην αναμονή λοιπόν!!!! : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 21, 2012 0:13:06 GMT 2
Παίδες, επειδή αντιλαμβάνομαι οτι αγωνιάτε για την πρόοδο του γερανοφόρου ;D σας ενημερώνω για τις τελευταίες εξελίξεις: Δυστυχώς, το χρώμα δεν έγινε ομοιόμορφα γυαλιστερό και θα πρέπει να περαστεί ένα χέρι βερνίκι, πιθανότατα με Humbrol satin cote, γεγονός που συνεπάγεται καθυστέρηση... Ωστόσο, για να μην πηγαίνει χαμένος ο χρόνος, σήμερα ασχολήθηκα με τα συρματόσχοινα: τύλιξα τα 2 καρούλια, και ολοκλήρωσα τους 2 απο τους 3 γάντζους (ο τρίτος δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν πρώτα δεν τοποθετηθούν το συρματόσχοινο και κάποια άλλα παρελκόμενα στη θέση τους). Αυτά τα ολίγα μέχρι στιγμής. Έπονται και άλλες εργασίες. Ευχαριστώ για την προσοχή και τον χρόνο σας! : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 23, 2012 2:06:34 GMT 2
Πολύ όμορφα και ρεαλιστικά τα καρούλια φίλε! Όσο για το χρώμα...ξέρεις, αυτά υπάρχουν για να μας ταλαιπωρούν... ;D Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 23, 2012 9:29:46 GMT 2
Αλέξη, σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι οτι για την αποτυχία του βαψίματος μάλλον φταίω εγώ, γιατί ψέκασα με πολύ χαμηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος (περίπου 7 βαθμούς), με αποτέλεσμα το χρώμα να μην γυαλίζει ομοιόμορφα. Πιστεύω όμως οτι με ένα χέρι βερνίκι θα διορθωθεί, και για το Σάββατο άκουσα οτι η θερμοκρασία θα ανέβει στους 15 βαθμούς...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 23, 2012 12:42:28 GMT 2
Νεκ μην αγχωνεσαι, ολα θα γινουν οπως πρεπει Καλα τα καρουλια με τα συρματοσχοινα ειναι αστερια
|
|
|
Post by nektarios on Feb 23, 2012 13:14:18 GMT 2
Χρήστο, σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι καλή επιτυχία με την εξεταστική σου, για να αρχίσεις με το καλό τη mercedes!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 24, 2012 10:52:01 GMT 2
Τα καρούλια φοβερά!!!! Αυτο το χρώμα : : !! Τα φτιάχνεις όλα τέλεια και όταν έρθει η ώρα για το βάψιμο βρίζεις!!!! Με το βερνίκι μια χαρά θα γίνει....
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 24, 2012 11:30:28 GMT 2
Φίλε πολύ όμορφα τα καρούλια με τους γάντζους... Από τι υλικό είναι τα συρματόσχοινα? αν δεν κάνω λάθος εσύ τα τύλιξες απ' όσο βλέπω και στη βάση των γάντζων... Καλή συνέχεια! Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 24, 2012 12:21:41 GMT 2
Τα καρούλια φοβερά!!!! Αυτο το χρώμα !! Τα φτιάχνεις όλα τέλεια και όταν έρθει η ώρα για το βάψιμο βρίζεις!!!! Με το βερνίκι μια χαρά θα γίνει.... Φίλε μου Γιώργο, τι να κάνουμε; Έτσι όπως τα λες είναι! Το πιο σημαντικό είναι να μαθαίνουμε τουλάχιστον από τα λάθη μας... Κι εγώ πιστεύω οτι με το βερνίκι θα έρθει στα ίσα του... Με την ευκαιρία, να σου ευχηθώ κι εγώ για τα γενέθλιά σου, χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 24, 2012 12:36:13 GMT 2
Φίλε πολύ όμορφα τα καρούλια με τους γάντζους... Από τι υλικό είναι τα συρματόσχοινα? αν δεν κάνω λάθος εσύ τα τύλιξες απ' όσο βλέπω και στη βάση των γάντζων... Καλή συνέχεια! Φιλικά, Αγάπιος Φίλε Αγάπιε, τα συρματόσχοινα είναι φτιαγμένα από... 100% original συρματόσχοινο! ;D και προέρχονται από ένα παλιό φωτοτυπικό που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια μου! Στα φωτοτυπικά, η φωτεινή ράβδος που διαβάζει το έγγραφο μετακινείται με έναν μηχανισμό που λειτουργεί με συρματόσχοινα. Τη δεύτερη φράση σου δεν την πολυκατάλαβα. Ωστόσο, σου απαντώ οτι τα καρούλια τα τύλιξα με συρματόσχοινο (και το κόλλησα με κυανοακρυλική), ενώ στους γάντζους δίπλωσα το συρματόσχοινο, το κόλλησα με κυανοακρυλική, και όταν στέγνωσε τύλιξα το σημείο της κόλλησης με λεπτό σύρμα από τηλεφωνικό καλώδιο, πιο πολύ για εφέ. Ελπίζω να απάντησα σε αυτό που με ρώτησες!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Feb 24, 2012 15:51:34 GMT 2
Ωραίος ο Νεκτάριος...όλα χρησιμοποιούνται... ;D Ακριβώς, μου απάντησες... ωραίο εφέ έδωσαν τα σύρματα στα σημεία των ενώσεων... Καλή συνέχεια φίλε μου. Αγάπιος : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 25, 2012 21:27:32 GMT 2
Χαίρετε και πάλι! Σήμερα ήταν μια μοντελιστικά αποδοτική μέρα! Ψέκασα το βερνίκι, έγινε ωραίο (δηλ. ομοιόμορφο), και στη συνέχεια "πήρε η μπάλα" και 3 αεροσκ... Σας δίνω λοιπόν μια φωτό "για την όρεξη", και το "κυρίως πιάτο" (=ουσιαστικό Update) θα ακολουθήσει εντός της εβδομάδας! Καλή Αποκριά σε όλους! Γιώργο, στο σημερινό βάψιμο χρησιμοποίησα και την ιδιοκατασκευασμένη τσιμούχα για το λάστιχο του αερογράφου, και λειτούργησε μια χαρά!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 29, 2012 11:27:11 GMT 2
|
|