|
Post by m@ster k@frer on Feb 8, 2012 17:57:15 GMT 2
Όντως έκατσαν πολύ ωραία οι χαλκομανίες απ' όσο βλέπω Νεκ... Άντε και καλά τελειώματα...(αν και δεν βλέπω να σε αφήνει ο καιρός... ;D ) Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 8, 2012 18:14:26 GMT 2
Σ' ευχαριστώ, Αγάπιε! Άσε, έτσι όπως πάει ο καιρός, προλαβαίνω - δεν προλαβαίνω ναείμαι έτοιμος για τον "Πήγασο", που θα γίνει τον Νοέμβριο... : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 8, 2012 18:44:27 GMT 2
Νεκταριε πολυ καλη δουλεια με τα σηματα!!!! Χαρα στο κουραγιο σου τοσες ωρες..!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 8, 2012 20:52:21 GMT 2
Χρήστο, σε ευχαριστώ πολύ! Οι χαλκομανίες με ταλαιπώρησαν αρκετά, γιατί έπρεπε να κοπούν σε αρκετά σημεία μετά την τοποθέτησή τους και πριν στεγνώσουν και κολλήσουν. Για παράδειγμα, η κόκκινη λωρίδα της εργαλειοθήκης δεν είχε υπολογισμένα τα νίκελ χερούλια, στα οποία τα κομμάτια της που κάλυπταν τα χερούλια υπολογίστηκαν και αφαιρέθηκαν με κοπίδι μετά την τοποθέτησή της. Επιπλέον, η χαλκομανία της εργαλειοθήκης ήταν μονοκόμματη (αλλά την έκοψα σε 4 κομμάτια που κολλήθηκαν χωριστά), υπήρχαν μεντεσέδες που προεξείχαν, κλπ. : :
|
|
|
Post by volidas on Feb 9, 2012 2:04:25 GMT 2
Νεκτάριε Pedal to the metal... Σε θαυμάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 9, 2012 9:50:26 GMT 2
Διονύση, σε ευχαριστώ πολύ! Αυτή την έκφραση δεν την είχα ξανακούσει! Πολύ δυναμική!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Feb 9, 2012 11:06:25 GMT 2
Νεκτάριε φοβερή η δουλειά σου φίλε! Οι χαλκομανίες έκατσαν τέλεια και δίνουν τρομερό τόνο στο κιτ! Καλή συνέχεια φίλε : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 9, 2012 11:39:14 GMT 2
Αλέξη, σε ευχαριστώ πολύ! Αυτόν τον "τόνο" είχα κατά νου όταν για το βάψιμο του σκάφους επέλεξα το μεταλλικό σιέλ αντί τού λευκού που πρότεινε η Italeri. Αν μάλιστα καταφέρω να το περάσω και ένα βερνίκι 2Κ χωρίς να το καταστρέψω, πιστεύω οτι θα δείξει ακόμη καλύτερο. : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Feb 9, 2012 11:55:46 GMT 2
Νεκτάριε πολύ καλή δουλεια!!! Μπράβο...πολυ ωραίο χρώμα-βάψιμο και τα αυτοκόλλητα έκατσαν μια χαρά!!
Μήπως να το ξανσκεφτόσουν για κόκκινο προφυλακτήρα? Chrome θα ταιριάξει καλύτερα πιστευω...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 9, 2012 12:32:59 GMT 2
Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ! Για τον προφυλακτήρα, σου υπόσχομαι να το ξανασκεφτώ! Αν και, όπως τον είδα προχειροβαμμένο, δεν σου κρύβω οτι μου άρεσε! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2012 18:23:49 GMT 2
Πολύ ωραία δουλεία πραγματικά... Οι χαλκομανίες είναι άψογες... Το κόψιμο στις εγκοπές το έκανες όσο ήταν νωπές ή αφού στέγνωσαν? Ο γερανός τι χρώμα θα βαφεί? Πρέπει, νομίζω, να βάλεις κάποιες κόκκινες και κίτρινες λεπτομέρειες για να δένουν με τις χαλκομανίες... Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 9, 2012 19:45:51 GMT 2
Φίλε μου Γιώργο, όταν "ανέβασα" τις φωτό, ήμουν 100% σίγουρος οτι το αετίσιο μάτι σου θα εστίαζε στις εγκοπές! Τις έφτιαξα αφού πρώτα οι χαλκομανίες είχαν στεγνώσει αρκετά (περίπου 15 λεπτά), ώστε να μην μετακινηθούν από τη θέση τους, αλλά και πριν στεγνώσουν εντελώς και χάσουν την ελαστικότητά τους. Βοηθητικά χρησιμοποίησα και βελτιωτικό, για να κολλήσουν τα άκρα καλύτερα και γρηγορότερα. Ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησα κάτι τέτοιο, και χάρηκα ιδιαίτερα που πέτυχε. Ο γερανός θα γίνει κόκκινος. Η ιδέα σου για επιπλέον χαλκομανίες είναι ενδιαφέρουσα, όμως δεν ξέρω αν υπάρχει αρκετός χώρος, καθώς, αν δεις στην πρώτη φωτό του topic, υπάρχουν ήδη δυο χαλκομανίες σε κάθε πλευρά του βραχίονα. Πάντως, θα το κοιτάξω! Υ.Γ.: Το "πείραμα" με τις χαλκομανίες έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για την επικείμενη "μάχη" με τις χαλκομανίες του Accord!
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 9, 2012 23:42:38 GMT 2
Φοβερη δουλεια Νεκταριε!!! : : : : : : Καλη συνεχεια φιλε! : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 10, 2012 9:56:54 GMT 2
Βαγγέλη, σε ευχαριστώ πολύ! Πάω αργά, αλλά σταθερά!
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Feb 19, 2012 0:10:56 GMT 2
Πολύ ωραία όλα μέχρι εδώ!!! Άλλα η συνεχεία που είναι; : :
|
|
|
Post by nektarios on Feb 19, 2012 0:36:35 GMT 2
Φίλε μου Δημήτρη, σε ευχαριστώ! Άλλα η συνεχεία που είναι; Αντιλαμβάνομαι την επιθυμία σου να το δεις σύντομα ολοκληρωμένο ωστόσο "το καλό κρασί αργεί να ωριμάσει"! ;D Πέρα από την πλάκα, το οτι προχωράει αργά οφείλεται στο οτι με τον αερογράφο βάφω πάντα εκτός σπιτιού (επειδή με το φως του ήλιου φαίνεται καλύτερα το αποτέλεσμα), και το τελευταίο διάστημα ο καιρός δεν βοηθούσε καθόλου. Μόλις βγει ήλιος, θα υπάρξουν εξελίξεις! : :
|
|