|
Post by gtziaf on Oct 2, 2018 21:34:12 GMT 2
Χαχα Φάνη. Χαριτωμένο είναι το 500άρακι Ευχαριστώ για τα συχαρίκια
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 2, 2018 21:42:21 GMT 2
Πανεμορφο βγηκε! Ειδικα το γεγονος οτι ειναι ΦΟΥΛ ανοιγομενο ΚΑΙ 1/43 το κανει ακομα πιο ελκυστικο! Θα ηθελα βιντεο να δω ποση ωρα χρειαζεται για να ανοιξεις ολα τα μερη του
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 3, 2018 9:21:15 GMT 2
Βιντεάκια κλπ δεν παίζουν, βαριέμαι και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Πάντως ανοιγοκλείνουν εύκολα . Να είσαι καλά Δημήτρη
|
|
|
Post by nektarios on Oct 5, 2018 13:50:51 GMT 2
Εξαιρετικό!!! Και μόνο που ανοιγοκλείνουν όλα αυτά στην 1/43... Πολλά συγχαρητήρια, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2018 17:24:06 GMT 2
Ευχαριστώ Νεκ. Οι πόρτες κλείνουν, αλλά έβαλα ένα πίρο γιατί δεν έμεναν σταθερές. Όταν τα παραδώσω, θα ρωτήσω τον Ιτάλο πως τι θέλει και θα πράξω ανάλογα.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 1, 2018 18:49:31 GMT 2
Κι επίσημα τέλος, με τη φωτογράφηση της λεμανίτικης 512, που καθυστέρησε λόγω χρόνου, διάθεσης και καιρικών συνθηκών. Ίσως οι πιο παρατηρητικοί θα το είδατε και στο WIP, αλλά το συγκεκριμένο αντίτυπο της feeling43 είχε πολλά στραβά τμήματα, που στην έκδοση daytona ήταν ΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το κλείσιμο, που μου πήρε άλλες 3 εβδομάδες, αφού ολοκληρώθηκε η Νο6. Τέλος πάντων... Σε ένα μήνα ακριβώς θα πετάξουν μαζί μου για Ιταλία, για να παραδοθούν στον κάτοχο. Καλό μήνα
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 1, 2018 22:23:31 GMT 2
Καλοτάξιδες κι αυτές κι εσύ! Και παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια!!!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 2, 2018 6:11:43 GMT 2
Συγχαρητήρια Γιώργο. Πολύ όμορφη και αυτή. Καλοτάξιδες!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 2, 2018 13:36:50 GMT 2
Γιώργο απλά συγχαρητήρια τόσο για την επιτυχία της κατασκευής όσο και για τις απαιτήσεις της κλίμακας που είναι πολύ αυξημένες.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 2, 2018 14:19:07 GMT 2
Ευχαριστώ κύριοι... Σάκη, σίγουρα δεν έχω την εμπειρία της κλίμακας, αλλά σίγουρα όπως λες είναι απαιτητική. Αλλά, η κάκιστη ποιότητα έκανε την κατασκευή ανυπόφορη πολλές φορές και χειροτέρευε τα πράγματα. Είναι δύσκολο να περάσει αυτό 100% σε ένα wip, αλλά όποιος είχε το χρόνο να το ακολουθήσει, αυτούς τους 5-6 μήνες, σίγουρα πήρε μια γεύση. Προσωπικά, με κούρασε ψυχολογικά κάποια στιγμή και δεν απέδωσα όπως ήθελα, αλλά είναι κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι και θα πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω. Ο μοντελισμός, ιδίως με δύσκολα κιτ, είναι mind game που μπορεί να σου τσακίσει την ψυχολογία, σε ένα απόγευμα. Ακόμη κι αν περνιέσαι για ψύχραιμος, όπως ο γράφων θεωρεί τον εαυτό του. Καλό απόγευμα
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 2, 2018 16:36:56 GMT 2
Κουκλα και αυτη! Οποιος την αποκτησει ειναι πολυ τυχερος αφου ειναι εργο τεχνης!!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 3, 2018 22:38:36 GMT 2
Κουκλα και αυτη! Οποιος την αποκτησει ειναι πολυ τυχερος αφου ειναι εργο τεχνης!! Δημήτρη, θα δω τι συλλογή του τύπου τον επόμενο μήνα και θα σας πω λεπτομέρειες. Το θέμα είναι χρέπια θα φέρω πίσω μαζί μου για την επόμενη παραγγελία Ευχαριστώ για τον σχολιασμό και τα καλά λόγια
|
|
|
Post by pkout on Nov 4, 2018 22:12:50 GMT 2
Κουκλα και αυτη! Οποιος την αποκτησει ειναι πολυ τυχερος αφου ειναι εργο τεχνης!! Δημήτρη, θα δω τι συλλογή του τύπου τον επόμενο μήνα και θα σας πω λεπτομέρειες. Το θέμα είναι χρέπια θα φέρω πίσω μαζί μου για την επόμενη παραγγελία Ευχαριστώ για τον σχολιασμό και τα καλά λόγια
Σε 1/87? Γιατί σε 1/43 χρέπι το τερμάτισες πλέον
|
|