|
Post by pkout on Jun 7, 2020 18:35:44 GMT 2
Νεκτάριε ευχαριστώ για το ενθουσιώδες σχόλιο, αλλά έχει αρκετές αδυναμίες στα βασικά του μοντελισμού. Άλεξ κλείδωσε στα πολιτικά
|
|
|
Post by pkout on Jun 7, 2020 18:49:03 GMT 2
|
|
|
Post by pkout on Jun 7, 2020 18:58:52 GMT 2
Και λίγο σασί.....
Σταυρώνουμε δάχτυλα το πάντρεμα σασί, εσωτερικό και αμάξωμα να πάει χωρίς εκπλήξεις (γιατί είναι πάντα δυσάρεστες και δεν αντέχω άλλο θλίψη) Και κάπου εδώ τελειώνουν τα κατασκευαστικά update, και απομένει μια τελευταία φωτό με τις τελικές λεπτομέρειες πρίν πάει στη βιτρίνα και στα completed Να είστε όλοι καλά
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 7, 2020 19:23:38 GMT 2
Ήταν μια μεγάλη και μακρόχρονη περιπέτεια Παύλο που μας χάρισε συγκινήσεις ως θεατές και σε σένα εμπειρίες σαν κατασκευαστή. Και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει. Σταυρώνουμε λοιπόν τα δάχτυλα για τον επικείμενο γάμο και σου ευχόμαστε "πάντα τέτοια"!
|
|
|
Post by pkout on Jun 7, 2020 19:58:23 GMT 2
Να είσαι καλά Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ για το συνεχή σχολιασμό.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 7, 2020 20:07:40 GMT 2
Παυλο επειδη ειμαι λιγο καιρο στο φορουμ,εχω γυρισει πισω και κοιταω τα παλιοτερα updates του οχηματος.Ειμαι τρομερα εντυπωσιασμενος απο ολα αυτα που καταφερες απο το μηδεν,ειλικρινα δεν εχω λογια.Το αποτελεσμα σιγουρα σε δικαιωνει παρα τα προβληματα που αντιμετωπισες στην πορεια,φανταστικο το επιτευγμα σου!
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 13:15:45 GMT 2
Σπύρο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ήταν ωραίο ταξίδι αλλά στο τέλος κούρασε
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 13:21:40 GMT 2
Καλησπέρα αγόρια, Snorkel, σχάρες και επιτέλους ...... ραντεβού στα completed
Να περνάτε όμορφα και να είστε υγιείς
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 9, 2020 16:47:43 GMT 2
Αξιοζήλευτο Παύλο... Όσα συγχαρητήρια και να πούμε είναι λίγα! Μπράβο! Χαλκομανίες; Περιμένουμε περισσότερες απόψεις στα τελειωμένα...
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 9, 2020 20:51:49 GMT 2
ΠΑΥΛΟ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......μπραβο
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 9, 2020 21:29:27 GMT 2
Όταν ολοκληρώνεται ένα μοντέλο στην παρέα μας, πάντα είναι ένα χαρούμενο γεγονός. Εδώ η χαρά είναι διπλή και τρίδιπλη, αφού πρόκειται για κάτι φτιαγμένο από το μηδέν που απαίτησε πολύ χρόνο και ενέργεια για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Πολλά , Παύλο!
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 21:58:29 GMT 2
Αξιοζήλευτο Παύλο... Όσα συγχαρητήρια και να πούμε είναι λίγα! Μπράβο! Χαλκομανίες; Περιμένουμε περισσότερες απόψεις στα τελειωμένα... Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε Οι χαλκομανιες έπεσαν στη γενικότερη άρνησή μου να κάνω οτιδήποτε επιπλέον στο μοντέλο. Αν ποτέ στο μέλλον χρειαστεί να φτιάξω χαλκομανιες, θα φτιάξω και αυτές ΠΑΥΛΟ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......μπραβο Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη Όταν ολοκληρώνεται ένα μοντέλο στην παρέα μας, πάντα είναι ένα χαρούμενο γεγονός. Εδώ η χαρά είναι διπλή και τρίδιπλη, αφού πρόκειται για κάτι φτιαγμένο από το μηδέν που απαίτησε πολύ χρόνο και ενέργεια για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Πολλά , Παύλο! Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο Να ξέρεις ότι τα σχόλια σου, έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα Καλή συνέχεια και καλά μοντελαρισματα
|
|
|
Post by Sakis on Jun 9, 2020 22:04:12 GMT 2
Εντυπωσιακό το εγχείρημά σου από την αρχή έως τώρα και μεγάλος άθλος που ολοκληρώθηκε μέσα από τόσες δυσκολίες.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια!
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 22:13:36 GMT 2
Εντυπωσιακό το εγχείρημά σου από την αρχή έως τώρα και μεγάλος άθλος που ολοκληρώθηκε μέσα από τόσες δυσκολίες. Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Σε ευχαριστώ πολύ Σάκη Η αλήθεια είναι ότι όταν χαραζα και ξανά χαραζα τις γραμμώσεις, θα ήθελα να έχω την εμπειρία σου στην .... στοκαριστικήν και την χαρακτικήν
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 9, 2020 23:55:05 GMT 2
Παυλο τωρα για την σωστη φωτογραφιση πρεπει να βγεις εκτος σπιτιου οπως εκανα εγω με το Εβο😉
|
|
|
Post by iliasbass on Jun 10, 2020 8:45:05 GMT 2
φοβερό βγήκε, κανε κάνα-δυο κιτακια ακόμη και μετά στην επόμενη ιδιοκαταστευη?
|
|