|
Post by gtziaf on Jun 1, 2020 22:35:18 GMT 2
Εμένα δεν με χαλάει το semi gloss, ίσα - ίσα που είναι το πιο πιθανό για το πραγματικό αυτοκίνητο. Όπως και να έχει, ότι έγινε δεν μετριάζει την επική προσπάθεια που έχει γίνει και θα σε ανταμείψει με ένα αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα στη βιτρίνα σου. Καλά κλεισίματα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 1, 2020 23:04:30 GMT 2
Και εμας δεν μας χαλαει καθολου αυτο που βλεπουμε!Συγχαρητηρια για το ολο εγχειρημα,για την υπομονη και επιμονη σου παρα τα προβληματα και για το ως τωρα αποτελεσμα
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 2, 2020 6:08:11 GMT 2
Γυαλιστερό Camel Trophy δεν θα μου πήγαινε και πολύ... Συγχαρητήρια Παύλο για την επιμονή, την αισιοδοξία και το αποτέλεσμα και ευχαριστώ για το μάθημα ότι στον μοντελισμό όλα είναι δυνατά εκ του μηδενός!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 2, 2020 8:39:41 GMT 2
Παυλο δεν εχω λογια .....ειναι το ωραιοτερο μοντελο hand made που εχω δει στην ζωη μου κ δυο τεραστια ΜΠΡΑΒΟ ενα για την τελεια κλιμακα κ κατασκευη και ενα για την φανταστικη υπομονη σου . PAYLOSMODEL η νεα παγκοσμια εταιρεια ......τωρα και απο την Ελλαδα ...ευγε
|
|
|
Post by pkout on Jun 2, 2020 10:38:54 GMT 2
Καλημέρα αγόρια και ευχαριστώ για το σχολιασμό! #Κωνσταντίνε (czt) Το έβαλα δύο φορές στην άκρη από την αρχή της κατασκευής και δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω και τρίτη #Γιωργο και Κωνσταντίνε (f) Ίσως από όλη την περιπέτεια, το σατινε φινίρισμα να είναι η μόνη βελτίωση προς το ρεαλιστικοτερο #Σπυρο Φαντάζεσαι ότι δεν βλέπω την ώρα να το χαζεύω στη βιτρίνα, και μένει να δω αν τα παθήματα έγιναν μαθήματα στα επόμενα μοντέλα #Μιχαλη Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Όμως, δεν ούτε το καλύτερο ούτε το ωραιότερο μοντέλο. Υπάρχουν άπειρες καλύτερες κατασκευές εκεί έξω
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 2, 2020 11:45:21 GMT 2
Τελειο ειναι! Το σατινε του ταιριαζει καλυτερα απτο να ηταν τελειως γυαλιστερο,δεν νομιζω οτι πολλα πραγματικα ειναι γυαλιστερα και με τελειο φινιρισμα!! Τωρα το μονο που μενει ειναι ενα καλουπαρισμα και να φτιαχνεις τις κοπιες οπως θες!!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 2, 2020 11:52:39 GMT 2
Κουκλί βγήκε φίλε και παρόλη την ταλαιπωρία φαίνεται το μεράκι και η αγάπη που έχεις αφιερώσεις πάνω του!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 2, 2020 15:33:56 GMT 2
Παύλο έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο για την επιμονή σου στο θέμα. Εϊναι κάτι που λίγοι θα το τολμούσαν και ακόμα λιγότεροι θα το έφερναν εις πέρας μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες. Εύχομαι καλό και απροβλημάτιστο τελείωμα!
|
|
|
Post by pkout on Jun 3, 2020 21:20:46 GMT 2
Δημήτρη, Άλεξ και Σάκη, σας ευχαριστώ για τα θερμά σχόλια. Πάντα μου έκανε εντύπωση το πώς αποκτάει "ζωή" η κάθε κατασκευή όταν τοποθετώ τα φώτα, σαν να παύει να είναι ένα κομμάτι πλαστικό και γίνεται κάτι περισσότερο! Στο επόμενο update ελπίζω ότι θα σας δείξω το ολοκληρωμένο αμάξωμα με φώτα, παράθυρα και τις τελικές λεπτομέρειες στο βάψιμο, αλλά μέχρι τότε
Καλό βράδυ
|
|
|
Post by czt on Jun 3, 2020 21:23:41 GMT 2
like like
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 3, 2020 21:59:57 GMT 2
Παυλο συγχαρητηρια για την υπομονη σου !!
τελικα το εφτασες στο τελος και δειχνει και πολυ ωραιο!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 4, 2020 18:04:46 GMT 2
Όντως παίρνει μορφή και χαρακτήρα με τα φώτα Παύλο, με το καλό να το θαυμάσουμε και στα Completed φίλε!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 4, 2020 18:46:32 GMT 2
Άντε Παύλο, μια ανάσα δρόμος είναι ακόμα!
|
|
|
Post by pkout on Jun 5, 2020 22:46:35 GMT 2
Κωνσταντίνε (czt) και Παναγιώτη ευχαριστώ για το σχολιασμό και τα καλά σας λόγια. Κωνσταντίνε (f) ελπίζω το τελικό στήσιμο να μην κρύβει εκπλήξεις. Άλεξ, είσαι στο μυαλό μου... Σκεφτόμουν τις προηγούμενες ημέρες,σε ποιο completed να το ανεβάσω. Θεωρητικά μπορεί να μπει και στα πολιτικά, και στα "αγωνιστικά" και στις ιδιοκατασκευές!!! Που νομίζεις ότι ταιριάζει καλύτερα;
|
|
|
Post by alex78 on Jun 5, 2020 23:16:57 GMT 2
Άλεξ, είσαι στο μυαλό μου... Σκεφτόμουν τις προηγούμενες ημέρες,σε ποιο completed να το ανεβάσω. Θεωρητικά μπορεί να μπει και στα πολιτικά, και στα "αγωνιστικά" και στις ιδιοκατασκευές!!! Που νομίζεις ότι ταιριάζει καλύτερα;
Χμμ....εύστοχο τρίλλημα Παύλο, η αλήθεια είναι ότι στέκεται άνετα παντού, όμως ένα ελαφρύ προβάδισμα στα πολιτικά το έχει νομίζω...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2020 23:08:18 GMT 2
Παύλε, για να μην φλυαρώ, απλά !!! Τόσο για την υπομονή και επιμονή σου, όσο και για το πολύ υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα! Καλά τελειώματα!
|
|