|
Post by konstantinf on Mar 31, 2017 16:09:14 GMT 2
Έχετε πλάκα εσείς οι δύο... Όπως και να 'χει, εργοστασιακή, βάσει οδηγιών του κιτ ή βάσει του κεφαλιού του κατασκευάζοντος πολύ ωραία γίνεται. Η εξάτμιση τέλεια!!! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 1, 2017 10:01:13 GMT 2
Έχετε πλάκα εσείς οι δύο... Όπως και να 'χει, εργοστασιακή, βάσει οδηγιών του κιτ ή βάσει του κεφαλιού του κατασκευάζοντος πολύ ωραία γίνεται. Η εξάτμιση τέλεια!!! Καλή συνέχεια! Πρέπει να έχει και λίγο πλάκα. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Να είσαι καλά Κωνσταντίνε για τη συγκινητική σου στήριξη. Ευχαριστώ
|
|
|
Post by alex78 on Apr 2, 2017 17:49:40 GMT 2
Εντυπωσιακότατος και στις μοτοσυκλέτες, μήπως ήρθε η ώρα και για ένα τρακτόρι...?
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 5, 2017 10:52:45 GMT 2
Να είσαι καλά Άλεξ. Μέχρι στιγμής δεν έχει μεγάλη διαφορά. Τα βαψίματα με τα μεταλλικά κλπ είναι πάντα βαψίματα, τα καψίματα είναι ίδιας φιλοσοφίας (περίπου) με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα κάρμπον το ίδιο. Για το στήσιμο θα δείξει, έκανα τις δοκιμές μου και θα ανακαλύψουμε τις όποιες δυσκολίες στην πορεία. Για τρακτορι, να σου πω έχω αγοράσει εκατοντάδες κιτ, όλων των τύπων (από φιγούρα μέχρι αεροπλανοφόρο) αλλά ποτέ τράκτορα Οπότε το έχω σαν απωθημένο. Κάποια στιγμή θα γίνει. Ελπίζω το '18...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 6, 2017 13:51:33 GMT 2
Για τρακτορι, να σου πω έχω αγοράσει εκατοντάδες κιτ, όλων των τύπων (από φιγούρα μέχρι αεροπλανοφόρο) αλλά ποτέ τράκτορα Οπότε το έχω σαν απωθημένο. Κάποια στιγμή θα γίνει. Ελπίζω το '18... Εμπρός λοιπόν , τον δρόμο εμμέσως πλήν σαφώς μας τον έδειξε ο Σάκης...
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 8, 2017 21:13:52 GMT 2
Εμπρός λοιπόν , τον δρόμο εμμέσως πλήν σαφώς μας τον έδειξε ο Σάκης... Αυτον μην τον φερνεις σαν παραδειγμα, εχω εγκυρες πληροφοριες οτι τον αλλο μηνα θα αγορασει κιτ του ιστιοφορου amerigo vespucci στην 1/84.
|
|
|
Post by nektarios on Apr 24, 2017 22:04:51 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά!! (Την οποία είχα καιρό να παρακολουθήσω...) Οι εξατμίσεις μού άρεσαν πολύ, και ακόμη περισσότερο η εφαρμογή των κάρμπον και η ιταλική "πινελιά"! Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον κινητήρα! Καλή συνέχεια! Υ.Γ.: Δηλαδή η δήλωση του Σάκη για w.i.p. τρακτόρι ήταν κάτι σαν... προεκλογική; Τζάμπα περιμένω;
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 25, 2017 11:13:33 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά!! (Την οποία είχα καιρό να παρακολουθήσω...) Οι εξατμίσεις μού άρεσαν πολύ, και ακόμη περισσότερο η εφαρμογή των κάρμπον και η ιταλική "πινελιά"! Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον κινητήρα! Καλή συνέχεια! Υ.Γ.: Δηλαδή η δήλωση του Σάκη για w.i.p. τρακτόρι ήταν κάτι σαν... προεκλογική; Τζάμπα περιμένω; Νεκ, το μοτόρι έρχεται εντός λεπτών. Ευχαριστώ για το σχολιασμό. Υ.Γ. Πρέπει να ρωτήσουμε τους "θεσμούς"
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 25, 2017 11:38:11 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 25, 2017 12:05:19 GMT 2
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει... (στο πίσω μέρος του μυαλού). Κι επειδή έχω ζήσει την λεπτομέρεια από κοντά μπορώ να εκτιμήσω απόλυτα την προσέγγιση. Εξαιρετικό! Μόνη ένσταση το χρώμα των σωλήνων της εξάτμισης: Λόγω "επαγγελματικής διαστροφής" προσέχω όποια ντουντούκα βρεθεί μπροστά μου στο δρόμο και όλων οι εξατμίσεις έιναι σε "βρώμικο χαλκό"... Αλλά όπως έχουμε ξαναπει - περί γεύσεως και ορέξεως...
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 27, 2017 12:09:24 GMT 2
Ευχαριστώ για το σχολιασμό Κωνσταντίνε. Μόνη ένσταση το χρώμα των σωλήνων της εξάτμισης: Λόγω "επαγγελματικής διαστροφής" προσέχω όποια ντουντούκα βρεθεί μπροστά μου στο δρόμο και όλων οι εξατμίσεις είναι σε "βρώμικο χαλκό"... Αλλά όπως έχουμε ξαναπει - περί γεύσεως και ορέξεως... Δεν ισχύει όμως για τις after market termignoni σαν αυτές που "έβαλα" στην μηχανή μου, χρησιμοποιώντας τα κομμάτια του Κομ.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 27, 2017 12:32:35 GMT 2
Πάσο...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 6, 2017 17:00:19 GMT 2
Ωραίο γίνεται φίλε, τα ζωνάρια των εξατμίσεων σε μαύρο χίλιες φορές καλύτερα για τα δικά μου μάτια. Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by gtziaf on May 12, 2017 11:39:13 GMT 2
Ναι πολύ καλύτερα Κομ. Ευχαριστώ για την προτροπή και τα καλά λόγια...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 23, 2017 12:27:34 GMT 2
Η πανιγκάλε προορίζεται να είναι το τελευταίο μοντέλο που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017. Μπορεί, αναγκαστικά να την άφησα για πολλούς μήνες, αφου έπρεπε πρώτα να ικανοποιηθούν οι παραγγελίες, αλλά πλέον επέστρεψε στον πάγκο μου. Μετά την πρώτη αναγνώριση, για να θυμηθώ που την είχα αφήσει, που είναι τα κομμάτια, ποια είναι βαμμένα, ποια όχι κλπ, ξεκίνησα με το airbox και το ψυγείο. Σε αυτά προστέθηκαν τα φωτοχαραγμένα τις top studio, κολάρα για τις σωληνώσεις και 4-5 βίδες. Στη συνέχεια τα τοποθέτησα στο γύρω από το μοτερ, προσθέτωντας λίγες σωληνώσεις που λείπουν από το κιτ. Δεν είναι πολλά αλλά ήταν μια αρχή. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να την ολοκληρώσω πριν τα πυροτεχνήματα, στα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, αλλά θα το προσπαθήσω. Καλά ψώνια και προετοιμασίες. Δεν σας εύχομαι καλές γιορτές, για΄τι κάτι θα ανέβει και για τις 917, οπότε θα σας ευχηθώ εκεί.
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 24, 2017 10:02:00 GMT 2
Σήμερα δεν θα αντλήσω από τις Γραφές, αλλά από τη λεγόμενη Λαϊκή Σοφία: Κάλλιο αργά παρά ποτέ, Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, κλπ. Δείχνει φοβερά ρεαλιστική, μερικές φωτογραφίες δεν διαφέρουν από τις αντίστοιχες δικές μου - 3 φορές μεγαλύτερες. Τα ΡΕ του ψυγείου καταπληκτικά, μακάρι να είχε τέτοια και στην 1/4... Εύχομαι να προφτάσεις να το τελειώσεις εντός του έτους (2017) και να το χαρείς την πρωτοχρονιά!
ΥΓ. Κι επειδή είμαι και λίγο κακός: Αυτό το βαθούλωμα στο δεξί σκέλος του πέταλου της εξάτμισης που φαίνεται στη φωτό με το χέρι σου, τι έιναι;
|
|