|
Post by konstantinf on Jan 1, 2017 12:05:37 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Απόστολε, καλή χρονιά και σε σένα και τους δικούς σου!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 1, 2017 14:09:59 GMT 2
Καλή Χρονιά Κωσταντίνε! Τρομερά καλαίστητο σύνολο, χαίρεσαι να τη βλέπεις! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 1, 2017 15:41:06 GMT 2
Καλή χρονιά και για σένα Αλέξη κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου! Να 'σαι καλά!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 3, 2017 17:47:10 GMT 2
Να σου ζήσει το εγγόνι Κωνσταντίνε. Πολύ όμορφα όλα φίλε μου... Για το χρώμα του πίσω ψαλιδιού, θα σε μαλώσει ο Κομνηνός , αλλά εμένα με αρέσει Καλά τελειώματα πλέον;
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 4, 2017 14:38:51 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο!!! Για το χρώμα του πίσω ψαλιδιού, θα σε μαλώσει ο Κομνηνός Γιατί, τι έχει το χρώμα;;;
|
|
|
Post by nektarios on Jan 4, 2017 15:19:04 GMT 2
Κωνσταντίνε, Καλή και ευλογημένη Χρονιά και από μένα, και να σας ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας! Για την καταιγιστική πρόοδο των εργασιών και για το καταπληκτικό αποτέλεσμα δεν βρίσκω να γράψω κάτι που να μην έχει ήδη γραφεί, όλα είναι υπέροχα, και σου αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα δεν παρακολούθησα την εξέλιξη της διαδικασίας αλλά σήμερα πραγματικά απόλαυσα τις πολυάριθμες σκρατσοδουλειές! Καλή συνέχεια, και καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 4, 2017 17:48:44 GMT 2
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Νεκτάριε, καλή χρονιά και σε σένα, να 'σαι καλά και συ και οι δικοί σου!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 4, 2017 19:08:33 GMT 2
Μην τρομαζεις απο τα λόγια του Γιώργου Κώστα. Δεν συνηθίζω να μαλώνω τον κόσμο, Το χρώμα που χρησιμοποιησε η pocher απο τις φωτο τουλάχιστον έμενα μου μοιάζει σωστό, δηλαδή σκούρο γκρι και όχι μαύρο όπως προτείνει η tamiya. Αλλα και λάθος να ήταν πάλι δεν θα έφερες ευθύνη, αφού είναι προβαμμενα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 4, 2017 21:40:15 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο!!! Για το χρώμα του πίσω ψαλιδιού, θα σε μαλώσει ο Κομνηνός Γιατί, τι έχει το χρώμα;;; Είμαι σε μουντ καζαμία, Κωνσταντίνε. Πλάκα κάνω. Σούπερ είναι
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 5, 2017 11:05:43 GMT 2
Κομνηνέ και Γιώργο, ευχαριστώ για τα σχόλια και για την πλακίτσα ! Οι reference που έχω, π.χ. αυτή, κάτω δεξιά: δείχνουν το ψαλίδι να είναι σε ένα σπασμένο μαύρο / σκούρο ανθρακίτη, σίγουρα όχι μαύρο ματ. Η Pocher στο κιτ το δίνει βαμμένο "σαγρέ" με ένα μαύρο που πλησιάζει τις φωτογραφίες αναφοράς, τουλάχιστον στο μάτι. Αυτά για τους φίλους που θα ασχοληθούν με το ψαλίδι αυτό - περιμένω να δω τα αποτελέσματα εναλλακτικών προσεγγίσεων...
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 7, 2017 10:02:17 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 14, 2017 12:41:06 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 14, 2017 13:28:05 GMT 2
Αποκτάει ψυχή με όλη αυτή την καλωδιώση και τις λεπτομέρειες. Πολύ καλό!!! Αν μπορείς να βάλεις και 2 φώτο πως είναι η αριστερή και η δεξιά πλευρά, σε αυτή τη φάση της κατασκευής, θα ήταν αρκετά χρήσιμο. Αν είναι δύσκολο, λόγω μεγέθους κλπ, απλά ξέχνα το. Θα περιμένουμε το επόμενο Update.
|
|
|
Post by pkout on Jan 14, 2017 13:46:26 GMT 2
Πραγματικά είναι απόλαυση να βλέπω την πρόοδο των εργασιών σου.
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 14, 2017 14:06:05 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο και Παύλο, να 'στε καλά! Αν μπορείς να βάλεις και 2 φώτο πως είναι η αριστερή και η δεξιά πλευρά, σε αυτή τη φάση της κατασκευής, θα ήταν αρκετά χρήσιμο. Αν είναι δύσκολο, λόγω μεγέθους κλπ, απλά ξέχνα το. Θα περιμένουμε το επόμενο Update. Η φωτογράφιση εκ δεξιών και εξ ευωνύμων είναι "προγραμματισμένη" για το επόμενο update, αφού προστεθεί και ο φορέας της σέλας και πριν αρχίσουν να μπαίνουν τα φάιρινγκ...
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 21, 2017 19:52:33 GMT 2
|
|