|
Post by konstantinf on Feb 6, 2017 12:42:58 GMT 2
Τέλειο Γιώργο! Πολύ ωραίο! Αν δεν ήταν κι η μικρή σχισμή στο κολάρο της δεξιάς φουσκας... (πλάκα κάνω - μη με παίρνεις στα σοβαρά!) Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 6, 2017 22:30:09 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες. Κων/ντίνε χαλάρωσε από την ταχύτητα περιστροφής . Διορθώθηκε
|
|
|
Post by alex78 on Feb 8, 2017 15:42:04 GMT 2
Σταθερή και ποιοτική πρόοδος, ο παραλήπτης σίγουρα θα παρακολουθεί αποσβολωμένος το wip!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2017 21:51:21 GMT 2
Να είσαι καλά Άλεξ. Τα επόμενα θα είναι πιο ενδιαφέροντα
|
|
|
Post by pkout on Feb 9, 2017 21:54:10 GMT 2
Κοιτάζω τις φωτο από το τελευταίο update και δεν μπορώ να βρω ένα ψεγάδι (ούτε ένα τόσο δα!!!!)......... Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 9, 2017 23:31:46 GMT 2
Κοιτάζω τις φωτο από το τελευταίο update και δεν μπορώ να βρω ένα ψεγάδι (ούτε ένα τόσο δα!!!!)......... Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα Να σε κάνω μια λίστα με τις ατέλειες, αλλά δεν μου φτάνει το bandwith του φόρουμ Ευχαριστώ Παύλο. Η μονή ικανοποίηση είναι η μετατροπή σε κάτι, που ελπίζω να βλέπεται, από την κακή πρώτη ύλη που πήρα στα χέρια μου. Κατά τα αλλά μάλλον αγγαρεία είναι. Κακό κιτ, κάκιστη η πρώτη απόπειρα κατασκευής του. Το παλεύουμε όμως
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 19, 2017 0:09:45 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 19, 2017 10:07:59 GMT 2
Έχοντας πλήρη εικόνα πλέον, είμαι πεπεισμένος ότι προτιμώ τις μεσαίες κλίμακες (1/24-1/20). Ότι και να κάνω σε αυτό το θηρίο δεν είμαι ικανοποιημένος. Καταλαβαίνω τον "πόνο" σου, αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω... Μήπως φταίει το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι η κλίμακα; Μήπως η εταιρία; Ούτως ή άλλως εμένα μια χαρά μου φαίνεται... Άντε, καλό κουράγιο
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 20, 2017 12:17:08 GMT 2
Κωνσταντίνε, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Σίγουρα η κατάσταση του μοντέλου όπως ήρθε στα χέρια μου, το πολύ κακό καλουπάρισμα του κιτ και πολλές ελλείψεις (τα 1/43 που κυκλοφορούν είναι πιο λεπτομερή, δεν κάνω πλάκα) δεν βοηθάνε. Αλλά, έχω φτιάξει κι άλλα 1/12 (πολλά είναι αλήθεια) και κατέληξα ότι με ικανοποιεί περισσότερο η προσπάθεια να χωρέσεις λεπτομέρεια σε πιο μικρό μέγεθος. Επίσης, τα 12άρια , 8άρια κλπ μου φαίνονται λίγο γκουμούτσες στο μάτι σε σχέση με τα πιο ντελικάτα μικρότερα αδέλφια τους. Αλλά είναι προσωπική προτίμηση κι όχι μομφή ούτε στην κλίμακα ούτε σε αυτούς που ασχολούνται κατά βάση με αυτές. Αλλά δεν το ξεγράψαμε εντελώς το κεφάλαιο αυτό. Εξάλλου, θα επανέλθω με 12άρι πρότζεκτ έκπληξη και κάποια στιγμή αν όλα πάνε καλά θα δοκιμάσω κι ένα χίρο 12άρι, έτσι για την εμπειρία. Αλλά άλλη φόρμουλα 1/8 της Entex δεν φτιάχνω, με τίποτα που λένε Ευχαριστώ και πάλι για το σχολιασμό
|
|
|
Post by alex78 on Feb 21, 2017 15:12:28 GMT 2
Γιώργο είμαι σίγουρος οτι το αποτέλεσμα στο τέλος θα σε δικαιώσει! Προσπάθησε να το δείς τουλάχιστον εμπειρικά, δεν έχεις τη δυνατότητα κάθε μέρα να δουλεύεις στον πάγκο σου τέτοια θηρία...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 22, 2017 21:19:52 GMT 2
Ολική επαναφορά! Σίγουρα το όλο θέμα σε έχει κουράσει ψυχολογικά, αλλά το αποτέλεσμα οπωσδήποτε αξίζει! Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 24, 2017 12:13:37 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 25, 2017 18:46:31 GMT 2
Μια χαρά δουλειά, γεια στα χέρια σου! Τι έχουν τα FORD;;;
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 26, 2017 21:41:47 GMT 2
Μια χαρά δουλειά, γεια στα χέρια σου! Τι έχουν τα FORD;;; Κάτι σημάδια που ξέφυγαν απ΄ το βάψιμο του ασημένιου. Ευχαριστώ για τη στήριξη, η οποία είναι πολύ χρήσιμη σε τέτοιου είδους πρότζεκτ
|
|
|
Post by nektarios on Feb 28, 2017 20:49:51 GMT 2
Ωραία δουλειά! Οι "μισοντυμένοι" σωλήνες καυσίμου προσδίδουν άλλη αληθοφάνεια! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 12, 2017 13:49:04 GMT 2
Ωραία δουλειά! Οι "μισοντυμένοι" σωλήνες καυσίμου προσδίδουν άλλη αληθοφάνεια! Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Νεκ. Δανείστηκα την ιδέα από τον πραγματικό, δεν είναι δική μου έμπνευση. Οι μηχανικοί της Λότους πάντα ήταν πρωτοπόροι.
|
|