|
Post by gtziaf on Nov 27, 2017 17:57:26 GMT 2
Ευχαριστώ για τον σχολιασμό φίλοι μου. Να είστε καλά
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 29, 2017 23:08:03 GMT 2
Μετά από έναν χρόνο, οι εργασίες στην Lotus 72D έφτασαν στο τέλος τους... Όταν παρέλαβα ένα συνονθύλευμα κακό-βαμμένων και κακό-κολλημένων κομματιών, απελπίστηκα... αλλά αξιοποιώντας τα αποθέματα θέλησης και επιμονής που διαθέτω, για να υπερκαλύπτω την έλλειψη ταλέντου, έφτασα στο αποτέλεσμα που θα ακολουθήσει στις οθόνες σας. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο και προφανώς υπάρχουν πολλά που λόγω κλίμακας μπορούν να γίνουν επιπλέον. Αλλά, έπεσε σε μια τρελή χρονιά με δεκάδες παραγγελίες στον πάγκο μου, περιορισμένους πόρους και κάποιους άλλους ανασταλτικούς παράγοντες που δεν είναι της ώρας να αναλυθούν, οπότε η "αφοσίωση" στην κατασκευή, ήταν... ελεγχόμενη. Ολοκληρώνοντας τα τελευταία κομμάτια του κιτ, τα τοποθέτησα για να δω το τελικό σχήμα και μέγεθος του μοντέλου. Σε καμία περίπτωση δεν κουμπώθηκαν στην οριστική τους θέση, αφου θα σταλούν ξεχωριστά και προφανώς δεν ήθελα να ρισκάρω κάποιο ατύχημα της τελευταίας στιγμής. Βλέποντας το αποτέλεσμα, σίγουρα πρόκειται για πολύ εντυπωσιακό μοντέλο και το μέγεθος του είναι καθηλωτικό. Για μένα όμως, το όριο στις κλίμακες είναι η 1/12 και αυτή υπό προϋποθέσεις. Φυσικά τα παραπάνω είναι μεγάλη συζήτηση, αλλά αν θέλετε την κάνουμε. Περιμένω και τις δικές σας απόψεις... Συμπερασματικά, δεν το μετάνιωσα που το ανέλαβα. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, διδακτική πάνω από όλα, που ήθελα να προσθέσω στο μοντελιστικό βιογραφικό μου. Θα το ξανάκανα, το πιθανότερο όχι... Κάτι σαν τον καζαμία δηλαδή, one-off... Σας ευχαριστώ που με ανεχτήκατε για πάνω από έναν χρόνο. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 30, 2017 8:59:59 GMT 2
Εξαιρετικό αποτέλεσμα Γιώργο! Άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την υπομονή και την... μετριοφροσύνη!!! Βλέποντας το αποτέλεσμα, σίγουρα πρόκειται για πολύ εντυπωσιακό μοντέλο και το μέγεθος του είναι καθηλωτικό. Για μένα όμως, το όριο στις κλίμακες είναι η 1/12 και αυτή υπό προϋποθέσεις. Φυσικά τα παραπάνω είναι μεγάλη συζήτηση, αλλά αν θέλετε την κάνουμε. Περιμένω και τις δικές σας απόψεις... Νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Ο καθένας κάνει ό,τι του ταιριάζει. Σίγουρα η 1/8 και η 1/12 προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες για λεπτομέρειες, η 1/24 είναι (τουλάχιστον στα μάτια μου) πιο challenging για τον απαιτητικό μοντελιστή. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι η ικανοποίηση που προσφέρει το τελειωμένο μοντέλο στον κατασκευαστή του και ο θαυμασμός των θεατών του...
|
|
|
Post by alex78 on Nov 30, 2017 21:35:54 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Dec 1, 2017 22:52:37 GMT 2
Για το μοντέλο καθαυτό δεν έχω να προσθέσω κάτι σε όσα έχω ήδη γράψει μέχρι τώρα, βλέποντας όμως για πρώτη φορά το πανέμορφο σηματάκι "gtziaf models" εύχομαι όχι μόνο να μακροημερεύσει αλλά και να μεσουρανήσει στο παγκόσμιο αυτοκινητομοντελιστικό στερέωμα! Α, και πριν ξεφύγουν οι τιμές, έχε κατά νου κι εκείνο το Studio 27 που σε περιμένει!.. Με το καλό και στα επόμενα, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2017 22:58:41 GMT 2
Κωνσταντίνε και Αλέξη ευχαριστώ για τον σχολιασμό... Κωνσταντίνε, δεν μπορώ να κρύψω ότι όταν ολοκληρώθηκε η ικανοποίηση ήταν σημαντική, αντίστοιχη των πιο σημαντικών μοντέλων μου... Άλεξ, μακάρι το μουσείο να είναι ανοικτό στο κοινό και να μην είναι απλά ένας τόπος συνάντησης φίλων Lotus στη Βόρεια Ευρώπη. Πάντως, θα υπάρχει μια μικρή Ελληνική σημαία πάνω στην βάση και το "gtziaf" , ως κληρονομιά του κατασκευαστή της. Βέβαια πρέπει να φτάσει πρώτα σώα Οπότε μερικές φώτο από το πακετάρισμα... Ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξη. Δεν λέω καλό ΣΚ γιατί έχουμε ανοιχτά μέτωπα
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2017 23:00:32 GMT 2
Νεκ το σηματάκι είναι παλιό αλλά ευχαριστώ όπως και να έχει. Να είσαι καλά φίλε μου
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 1, 2017 23:25:20 GMT 2
Εξαιρετικο μοντελο και αποτελεσμα Γιωργο!
ειδικα η μεταμορφωση του απο το χρεπι που παρελαβες.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 2, 2017 8:15:40 GMT 2
Ευχαριστώ Παναγιώτη, να είσαι καλά... Πότε δεν θα ξεχάσω τη μέρα που την πήρα στα χέρια μου. Το σοκ και η έκπληξη για την κατάσταση της, σε σχέση με αυτό που είχα δει στις φωτογραφίες, πριν την αναλάβω.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 2, 2017 23:26:30 GMT 2
Άθλος φίλε!!! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό, είναι από τις κατασκευές σου που έχω βάλει σελιδοδείκτη στο μυαλό μου...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 3, 2017 12:57:23 GMT 2
ΚΟΥΚΛΑ!!
|
|
|
Post by pkout on Dec 3, 2017 20:44:42 GMT 2
Η πλαστική χειρουργική είχε απόλυτη επιτυχία!!!! Φοβερό αποτέλεσμα
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2017 17:50:27 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες. Δεν το πιστεύω, ακόμη ότι το Σαββατοκύριακο δεν χρειάζεται να ανεβάσω ενημέρωση. Να είστε καλά
|
|