|
Post by Sakis on Jan 25, 2012 1:37:35 GMT 2
Αυτό ξαναπές το! Μην τολμήσεις και το πάρεις κυριολεκτικά και το ξαναπείς για να με κοροιδέψεις σ'έφαγα!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 25, 2012 7:42:49 GMT 2
Χρηστάρα, η σπουδή σου πάνω στο θέμα βάφω - γυαλίζω είναι πέραν κριτικής (...ξέροντας πως και από που ξεκίνησες) : : : : Εγώ προσωπικά θα σταματούσα κάθε επιπλέον γυάλισμα εδώ. Το έχουμε συζητήσει το θέμα δια ζώσης και ξέρεις γιατί το λέω. Καλά τελειώματα. Σταύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 25, 2012 10:49:24 GMT 2
Αυτό ξαναπές το! Μην τολμήσεις και το πάρεις κυριολεκτικά και το ξαναπείς για να με κοροιδέψεις σ'έφαγα! Τελικα ειναι σημαντικος παραγοντας να εχεις ορεξη για κατι συγκεκριμενο!! Φιλε θανο μη με τσιγκλας ;D!! Ηξερες οτι θα το κανω Χρηστάρα, η σπουδή σου πάνω στο θέμα βάφω - γυαλίζω είναι πέραν κριτικής (...ξέροντας πως και από που ξεκίνησες) Εγώ προσωπικά θα σταματούσα κάθε επιπλέον γυάλισμα εδώ. Το έχουμε συζητήσει το θέμα δια ζώσης και ξέρεις γιατί το λέω. Καλά τελειώματα. Σταύρος Σταυρο σ' ευχαριστω παρα πολυ!!! Χρειαζεται λιγο γυαλισμα λογω ελαχιστου orange peel που στις φωτογραφιες πιθανον να μην φαινεται Δεν θα το παρακανω ομως: :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jan 25, 2012 12:15:52 GMT 2
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 25, 2012 12:38:48 GMT 2
Εγώ προσωπικά θα σταματούσα κάθε επιπλέον γυάλισμα εδώ. Το έχουμε συζητήσει το θέμα δια ζώσης και ξέρεις γιατί το λέω. Χρειαζεται λιγο γυαλισμα λογω ελαχιστου orange peel που στις φωτογραφιες πιθανον να μην φαινεται Δεν θα το παρακανω ομως Το ελάχιστο orange peel που πιθανόν να υπάρχει άστο όπως είναι. Η ζημιά στις temporary χαλκομανίες -που όπως έχουμε συζητήσει έχουν σκαλοπάτι- θα επιδεινωθεί. Οι αριθμοί και τα άσπρα φόντα τους, τα ονόματα που παλιότερα ήταν στα φτερά, οι επίσημες πινακίδες του αγώνα και μερικοί σπόνσορες κάνουν σκαλοπάτι και δεν ενσωματώνονται στο χρώμα του αμαξώματος. Προπάντων αληθοφάνεια. Και κανένα αυτοκίνητο ραλλύ δεν γυαλίζει εκθαμβωτικά στη ράμπα εκκίνησης. Αυτά, αλλά νομίζω ότι είσαι γνώστης. Σταύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 25, 2012 17:16:22 GMT 2
Γιωργο σ'ευχαριστω πολυ!! Το ελάχιστο orange peel που πιθανόν να υπάρχει άστο όπως είναι. Η ζημιά στις temporary χαλκομανίες -που όπως έχουμε συζητήσει έχουν σκαλοπάτι- θα επιδεινωθεί. Οι αριθμοί και τα άσπρα φόντα τους, τα ονόματα που παλιότερα ήταν στα φτερά, οι επίσημες πινακίδες του αγώνα και μερικοί σπόνσορες κάνουν σκαλοπάτι και δεν ενσωματώνονται στο χρώμα του αμαξώματος. Προπάντων αληθοφάνεια. Και κανένα αυτοκίνητο ραλλύ δεν γυαλίζει εκθαμβωτικά στη ράμπα εκκίνησης. Αυτά, αλλά νομίζω ότι είσαι γνώστης. Σταύρος Σταυρο πριν μερικες ωρες το γυαλισα! Λογω της συνθεσης του 2Κ δεν εφτασα ποτε κοντα στα σηματα οποτε εμειναν ανεπαφα κ δεν επεμεινα ιδιεταιρα οποτε βγηκε η σωστη λαμψη Στις επομενες δυο μερες θα το δεις τελειωμενο : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 26, 2012 1:33:23 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jan 26, 2012 1:54:58 GMT 2
Ξεκινάω με άφθονα : : : : : : : : : : : : : : : : : : ......., συνεχίζω με την υπαρξιακή ερώτηση ''σε 10-15 χρόνια απο τώρα τι θα φτιάχνεις ρε μεγάλε με το ρυθμό που έχεις πάρει'' ?.......και καταλήγω νυχτιάτικα να ξυπνάω τη μάνα μου στο πατρικό να μου πεί που έχει καταχωνιασμένο το κουτί ραπτικής της..... ;D ;D Την AMG μετά απο κάνα μήνα πιάστην ρε φίλε μην μας στείλεις στα καπάκια, δεν λέει..... ;D ;D : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 26, 2012 2:04:45 GMT 2
Αλεξη σε υπερευχαριστω!!! Tα ιδια θα κανω ρε συ μη φοβασαι!! ;D Ασε, ειμαι τερμα ψημενος για το DTM!!! Παω φορτσατος για την C-Class
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 26, 2012 2:48:36 GMT 2
Αγαπάμε... ;D ;D ;D Πολύ ωραίο και το τελικό Χρήστο... Βουρ για το GB τώρα... Αυτό το @@@ το μασκάρισμα πραγματικά με τρομάζει.. Φιλικά, Αγαπιος : :
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Jan 26, 2012 10:36:28 GMT 2
Χρηστάρα συγχαρητήρια!!! Μακράν η καλύτερή σου δουλειά μέχρι τώρα!! ’ψογο από όλες τις πλευρές! Οι δε τελευταίες φωτογραφίες τα λένε όλα για την εξέλιξή σου! Και πάλι μπράβο!! Καλή συνέχεια με το επόμενο!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 26, 2012 11:21:51 GMT 2
Χρήστο φοβερή η κατασκευή σου φίλε μου και το τελικό αποτέλεσμα είναι άψογο! : : : : Για μένα ίσως να ήθελε ένα τόνο πιο κάτω το γυάλισμα, αλλά είναι καθαρά προσωπική μου άποψη! Αντε στην μερτσέντα τώρα ;D
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 26, 2012 12:04:23 GMT 2
Αγαπάμε... ;D ;D ;D Πολύ ωραίο και το τελικό Χρήστο... Βουρ για το GB τώρα... Αυτό το @@@ το μασκάρισμα πραγματικά με τρομάζει.. Φιλικά, Αγαπιος Αγαπιε σ'ευχαριστω πολυ!! Το μονο κακο με το μασκαρισμα ειναι οτι παιδευεσαι τοση ωρα για ενα βαψιμο μερικων λεπτων ;D Χρηστάρα συγχαρητήρια!!! Μακράν η καλύτερή σου δουλειά μέχρι τώρα!! ’ψογο από όλες τις πλευρές! Οι δε τελευταίες φωτογραφίες τα λένε όλα για την εξέλιξή σου! Και πάλι μπράβο!! Καλή συνέχεια με το επόμενο! Νακη σ'ευχαριστω παρα πολυ!! Αυτο το αβαφο Impreza ηταν ο κυριος λογος που εφτιαξα το συγκεκριμενο! Χρήστο φοβερή η κατασκευή σου φίλε μου και το τελικό αποτέλεσμα είναι άψογο! Για μένα ίσως να ήθελε ένα τόνο πιο κάτω το γυάλισμα, αλλά είναι καθαρά προσωπική μου άποψη! Αντε στην μερτσέντα τώρα ;D Αλεξη σ' ευχαριστω πολυ!!! Κ να φανταστεις οτι δεν επεμεινα στο γυαλισμα ;D Βουρ δε λες τιποτα Με τις Παντες!!!
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 26, 2012 12:55:32 GMT 2
Όλα άψογα μικρέ μας : : : : Να ρωτήσω κάτι: Ήταν πιο εύκολο να μασκάρεις το σύμπαν με τις χαλκομανίες επάνω, αφήνοντας μόνο τα φιλέτα που θα γίνονταν μαύρα ή βάψιμο των φιλέτων, μασκάρισμά τους και να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα: χαλκομανίες και λοιπά και στο τέλος αφαίρεση των μασκαρισμάτων των φιλέτων. Σταύρος
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 26, 2012 13:33:03 GMT 2
Όλα άψογα μικρέ μας Σταυρο σ'ευχαριστω πολυ!! Να ρωτήσω κάτι: Ήταν πιο εύκολο να μασκάρεις το σύμπαν με τις χαλκομανίες επάνω, αφήνοντας μόνο τα φιλέτα που θα γίνονταν μαύρα ή βάψιμο των φιλέτων, μασκάρισμά τους και να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα: χαλκομανίες και λοιπά και στο τέλος αφαίρεση των μασκαρισμάτων των φιλέτων. Κοιτα, το να μασκαρω τα φιλετα κ μετα να περασω 2Κ καταλαβαινεις οτι ειναι απιθανο. Το 2Κ γινεται τσιμεντο κ δεν βγαινει τιποτα απο μεσα του + οτι τα φιλετα ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων semi gloss αρα αδυναμα. Aν τα μασκαρω δεν θα σηκωθουν Κ αυτα μαζι ?! Μπορει να ειναι επωδυνη η διαδικασια που ακολουθω αλλα θελω να εχω τελειωσει με τα βερνικια-γυαλισματα κ να κανω στο τελος τα φιλετα που ουτως ή αλλως το μοντελο το πιανεις απο συγκεκριμενα σημεια
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 26, 2012 13:40:01 GMT 2
Να ρωτήσω κάτι: Ήταν πιο εύκολο να μασκάρεις το σύμπαν με τις χαλκομανίες επάνω, αφήνοντας μόνο τα φιλέτα που θα γίνονταν μαύρα ή βάψιμο των φιλέτων, μασκάρισμά τους και να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα: χαλκομανίες και λοιπά και στο τέλος αφαίρεση των μασκαρισμάτων των φιλέτων. Κοιτα, το να μασκαρω τα φιλετα κ μετα να περασω 2Κ καταλαβαινεις οτι ειναι απιθανο. Το 2Κ γινεται τσιμεντο κ δεν βγαινει τιποτα απο μεσα του + οτι τα φιλετα ειναι στην καλυτερη των περιπτωσεων semi gloss αρα αδυναμα. Aν τα μασκαρω δεν θα σηκωθουν Κ αυτα μαζι ?! Μπορει να ειναι επωδυνη η διαδικασια που ακολουθω αλλα θελω να εχω τελειωσει με τα βερνικια-γυαλισματα κ να κανω στο τελος τα φιλετα που ουτως ή αλλως το μοντελο το πιανεις απο συγκεκριμενα σημεια Η ερώτηση ήταν παγίδα Χρηστάρα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναδούμε 2Κ σε τέτοιο θέμα. : : : : Σταύρος
|
|