|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 27, 2011 0:43:25 GMT 2
Νεκταριε σ'ευχαριστω πολυ τοσο για τις ευχες οσο κ για τα θετικα σου σχολια!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 13, 2012 20:54:08 GMT 2
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jan 13, 2012 22:56:44 GMT 2
Χρησταρα αψογο μεχρι εδω!!! : : : : : : Μπραβο φιλε!! Για τις χαλκομανιες να παρεις το liquid decal film της microscale και οταν οι χαλκομανιες δεν ειναι καλες να ψεκαζεις ενα χερι με τον αερογραφο.Κανει πολυ καλη δουλεια. : : : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Jan 13, 2012 23:11:16 GMT 2
Το φινίρισμά σου είναι φοβερό!Το εσωτερικό καταπληκτικό και το ανθρακόνημα δίνει πόντους στο συνολικό αποτέλεσμα. (τελικά οργίασες αφού κλείσαμε το τηλ.. ).Μπράβο Χρηστάρα,κάθε σου μοντέλο είναι καλύτερο από το προηγούμενο! Μία μικρή παρατηρησούλα: Αν θες ψαλίδισε τα περισσεύματα από το λευκοπλάστ στις ζώνες και μην ξεχάσεις να διορθώσεις το σημείο που έφυγε το χρώμα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 13, 2012 23:58:05 GMT 2
Χρηστάρα το σκεφτόμουν πολύ για το τι θα σου γράψω... Οπωσδήποτε το μοντέλο βγαίνει καταπληκτικό και η δουλειά σου είναι από τις καλύτερες... Εξάλλου, τα σχόλια μας το αποδεικνύουν. Αλλά, αν το έβλεπα με αυστηρό μάτι, έχω μερικές παρατηρήσεις... Μικροθέματα και λεπτομέρειες είναι, για αυτό σκεφτόμουν αν ήταν σκόπιμο να τα αναφέρω... Μπορεί απλά, να με έπιασε η γεροπαραξενίαση ;D Θα ήθελα λίγο περισσότερη δουλειά στα καθίσματα... Μου φαίνονται semi gloss. Ίσως λίγα χέρια στεγνό πινέλο θα έκανε δουλειά. Επίσης, τα κάρμπον στις πόρτες θελαν περισσότερο πέρασμα με ζουμιά και πάτημα με μπάντονέτα. Δείχνουν λίγο σαν αυτοκόλλητο από πάνω και όχι ενσωματωμένα. Επίσης στις επενδύσεις της πόρτας, αν περνούσες με wash τις γραμμώσεις, δεν θα φέγγιζε το μπλε από κάτω και θα διαχωριζόταν καλύτερα τα 2 χρώματα. Συνεχίζω... Δεν μου άρεσαν επίσης τα γκρι στα μαξιλαράκια και το ταμπλό... Πάλι στεγνό πινέλο με πιο σκούρες και πιο ανοιχτές αποχρώσεις, θα τους έδινε λίγο βάθος και δεν θα έμοιαζαν πλαστικά... Επίσης, πρόσεχε πως θα κάνεις τα λάστιχα των παραθύρων. Το μασκάρισμα, ακόμη και πάνω από βερνίκι μερικές φορές μπορεί να σηκώσει τα σήματα. Ναι ακόμη και πάνω από 2Κ. Χρηστάκι ελπίζω να μην με μισήσεις... Οι παρατηρήσεις έχουν στόχο να σε κάνουν να προσέξεις κάποια σημεία παραπάνω. Αν θέλεις τις ενστερνίζεσαι... Με τίποτα δεν ακυρώνουν την κορυφαία δουλειά που κάνεις... ΥΓ. Τα παράθυρα είναι όντως τρομερά... Εγώ πάντα τρέμω στην ιδέα του κοψίματος τους ;D . Με dremel τα έκανες ή το χέρι? Καλά τελειώματα... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 14, 2012 3:18:52 GMT 2
Χρησταρα αψογο μεχρι εδω!!! Μπραβο φιλε!! Για τις χαλκομανιες να παρεις το liquid decal film της microscale και οταν οι χαλκομανιες δεν ειναι καλες να ψεκαζεις ενα χερι με τον αερογραφο.Κανει πολυ καλη δουλεια. Βαγγελη σ'ευχαριστω πολυ!! Το εχω το liquid decal film! Δημιουργει καινουριο φιλμ κ θελουν εκ νεου κοψιμο τα σηματα περιμετρικα?? Το φινίρισμά σου είναι φοβερό!Το εσωτερικό καταπληκτικό και το ανθρακόνημα δίνει πόντους στο συνολικό αποτέλεσμα. (τελικά οργίασες αφού κλείσαμε το τηλ.. ).Μπράβο Χρηστάρα,κάθε σου μοντέλο είναι καλύτερο από το προηγούμενο! Μία μικρή παρατηρησούλα: Αν θες ψαλίδισε τα περισσεύματα από το λευκοπλάστ στις ζώνες και μην ξεχάσεις να διορθώσεις το σημείο που έφυγε το χρώμα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Θανο σε υπερευχαριστω!! Τα περισσευματα στις ζωνες τα κυνηγαω αλλα καποια δεν φαινονται με γυμνο ματι κ δεν τα βλεπω Οσο αναφορα στα τζαμια, πραγματικα ετρεμαν τα χερια μου κ χτυπαγε η καρδια μου Υπερβολες τωρα...οχι κ καλυτερα....εχω δρομο ακομα Χρηστάρα το σκεφτόμουν πολύ για το τι θα σου γράψω... Οπωσδήποτε το μοντέλο βγαίνει καταπληκτικό και η δουλειά σου είναι από τις καλύτερες... Εξάλλου, τα σχόλια μας το αποδεικνύουν. Αλλά, αν το έβλεπα με αυστηρό μάτι, έχω μερικές παρατηρήσεις... Μικροθέματα και λεπτομέρειες είναι, για αυτό σκεφτόμουν αν ήταν σκόπιμο να τα αναφέρω... Μπορεί απλά, να με έπιασε η γεροπαραξενίαση ;D Θα ήθελα λίγο περισσότερη δουλειά στα καθίσματα... Μου φαίνονται semi gloss. Ίσως λίγα χέρια στεγνό πινέλο θα έκανε δουλειά. Επίσης, τα κάρμπον στις πόρτες θελαν περισσότερο πέρασμα με ζουμιά και πάτημα με μπάντονέτα. Δείχνουν λίγο σαν αυτοκόλλητο από πάνω και όχι ενσωματωμένα. Επίσης στις επενδύσεις της πόρτας, αν περνούσες με wash τις γραμμώσεις, δεν θα φέγγιζε το μπλε από κάτω και θα διαχωριζόταν καλύτερα τα 2 χρώματα. Συνεχίζω... Δεν μου άρεσαν επίσης τα γκρι στα μαξιλαράκια και το ταμπλό... Πάλι στεγνό πινέλο με πιο σκούρες και πιο ανοιχτές αποχρώσεις, θα τους έδινε λίγο βάθος και δεν θα έμοιαζαν πλαστικά... Επίσης, πρόσεχε πως θα κάνεις τα λάστιχα των παραθύρων. Το μασκάρισμα, ακόμη και πάνω από βερνίκι μερικές φορές μπορεί να σηκώσει τα σήματα. Ναι ακόμη και πάνω από 2Κ. Χρηστάκι ελπίζω να μην με μισήσεις... Οι παρατηρήσεις έχουν στόχο να σε κάνουν να προσέξεις κάποια σημεία παραπάνω. Αν θέλεις τις ενστερνίζεσαι... Με τίποτα δεν ακυρώνουν την κορυφαία δουλειά που κάνεις... ΥΓ. Τα παράθυρα είναι όντως τρομερά... Εγώ πάντα τρέμω στην ιδέα του κοψίματος τους ;D . Με dremel τα έκανες ή το χέρι? Καλά τελειώματα... Γιωργο σ'ευχαριστω πολυ!! Καλα κανεις κ που επισημαινεις τις ατελειες κ μη σκεφτεσαι αν θα με πειραξουν...στα οπα οπα με εχετε!!! Δεν κραταω κακια ;D Στα καθισματα εκανα αναμειξη δυο ματ χρωματων κ εχει βγει ενα βελουτε ματ μαυρο. Αν το δεις απο κοντα μπορει να σου αρεσει ;D Τα καρμπον τα μουλιασα στο βελτιωτικο μαζι με πιστολακι + μπατονετες...Ηθελε περισσοτερη επιμονη μαλλον...! Το γκρι οντως γυαλιζει λιγο... Δεν πειραζω τιποτα τωρα..οτι εγινε εγινε, στο επομενο καλυτερα Τα παραθυρα τα εκανα με το Drmel! Το αγαπω αυτο το εργαλειο Ασε κ τρεμανε τα χερια μου...... : : : :
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jan 14, 2012 7:51:32 GMT 2
’ψογος ο Χρηστάρας!! Πολύ μου άρεσε το ζαντικό. Τα καθίσματα και οι ζώνες βέβαια επίσης. Το κάρμπον στις πόρτες και το ανοιχτό παράθυρο. Με τις χαλκομανίες του Τζαπανιού σε καταλαβαίνω απολύτως. Το πράγμα δεν έχει γιατρειά!! Θαυμάσια η κατασκευή σου φίλε. Μπράβο σου : : ΥΓ. Πόσο εύκολο θα είναι να κάνεις τις τσιμούχες των παραθύρων (και τις δυο διαμήκεις λωρίδες του ουρανού) σε αυτή τη φάση όπου οι χαλκομανίες έχουν πάρει τη θέση τους? Τα μαξιλαράκια διορθώνονται και τώρα με πινελάτο Clear Matt
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 14, 2012 10:03:07 GMT 2
Θα συμφωνήσω με τον Σταύρο οτι οι ζάντες είναι καταπληκτικές Βέβαια και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι πάρα πολύ καλή : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 14, 2012 13:24:38 GMT 2
’ψογος ο Χρηστάρας!! Πολύ μου άρεσε το ζαντικό. Τα καθίσματα και οι ζώνες βέβαια επίσης. Το κάρμπον στις πόρτες και το ανοιχτό παράθυρο. Με τις χαλκομανίες του Τζαπανιού σε καταλαβαίνω απολύτως. Το πράγμα δεν έχει γιατρειά!! Θαυμάσια η κατασκευή σου φίλε. Μπράβο σου ΥΓ. Πόσο εύκολο θα είναι να κάνεις τις τσιμούχες των παραθύρων (και τις δυο διαμήκεις λωρίδες του ουρανού) σε αυτή τη φάση όπου οι χαλκομανίες έχουν πάρει τη θέση τους? Τα μαξιλαράκια διορθώνονται και τώρα με πινελάτο Clear Matt Σταυρο καλημερα : : Πολυ χαιρομαι που σου αρεσει το Scooby μου Οσο για τις τσιμουχες, θα βαφτουν μετα το βερνικι γιατι αλλιως θα γυαλιζουν Θα συμφωνήσω με τον Σταύρο οτι οι ζάντες είναι καταπληκτικές Βέβαια και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι πάρα πολύ καλή Παναγιωτη σ'ευχαριστω πολυ!!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 15, 2012 0:54:55 GMT 2
Χρήστο πραγματικά όλα υποδειγματικά και αψεγάδιαστα!!!ΜΠΡΑΒΟ σου φίλε!!! Άψογη σκέψη και εκτέλεση τα carbon και τα μισάνοιχτα παράθυρα και βέβαια ζώνες και decals (που άλλωστε είναι και το δυνατά σου αημεία...) Καλή συνέχεια
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Jan 15, 2012 12:40:53 GMT 2
μπραβο Χρηστο αψογο το εργαλειο!!!μην ακους τον Τζιαφα ειναι κακοπροαιρετος!!! ;D(παντως το carbon στις πορτες οντως ηθελε λιγη βελτιωση) κατα τα αλλα ειναι τοπ!!μπραβο φιλε!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 15, 2012 13:36:37 GMT 2
Μπράβο Χρηστάρα, Πολύ ωραίο το subi φίλε...και το παράθυρο τρέλα... : : : : Αγάπιος : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jan 15, 2012 23:13:50 GMT 2
Χρήστο πραγματικά όλα υποδειγματικά και αψεγάδιαστα!!!ΜΠΡΑΒΟ σου φίλε!!! Άψογη σκέψη και εκτέλεση τα carbon και τα μισάνοιχτα παράθυρα και βέβαια ζώνες και decals (που άλλωστε είναι και το δυνατά σου αημεία...) Καλή συνέχεια Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ!! μπραβο Χρηστο αψογο το εργαλειο!!!μην ακους τον Τζιαφα ειναι κακοπροαιρετος!!! ;D(παντως το carbon στις πορτες οντως ηθελε λιγη βελτιωση) κατα τα αλλα ειναι τοπ!!μπραβο φιλε!! Γιωργο σ'ευχαριστω!! Εγω δεν χαλαω ποτε χατηρι στον admin μας ;D ;D οτι πει αυτος Μπράβο Χρηστάρα, Πολύ ωραίο το subi φίλε...και το παράθυρο τρέλα... Αγάπιος Αγαπιε σ'ευχαριστω!! Εσυ που βρισκεσαι με τις Αερικανιες σου??
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 16, 2012 11:12:55 GMT 2
Χρήστο άργησα να το δω φίλε...εκπληκτικό το αποτέλεσμα : : : : : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jan 16, 2012 14:07:12 GMT 2
Μπράβο Χρηστάρα, Πολύ ωραίο το subi φίλε...και το παράθυρο τρέλα... Αγάπιος Αγαπιε σ'ευχαριστω!! Εσυ που βρισκεσαι με τις Αερικανιες σου?? Εγώ, δυστυχώς ακόμα έχω θέμα με τον αερογράφο και δεν έχω στρωθεί να βάψω..Ότι έγινε με spray. Ίσως σήμερα ή αυριο να κάνω ένα μικρό up αλλά δεν έχω κάνει και πολλά πράγματα... Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Jan 16, 2012 19:41:13 GMT 2
Φίλε Χρήστο, εξαιρετική και πολύ προσεγμένη η δουλειά σου! Επίσης, εξαιρετική ιδέα και άψογη η κατασκευή του μισάνοιχτου παραθύρου! Πολλά Συγχαρητήρια! Όμως, αν μου επιτρέπεις, νομίζω οτι ένα "πέρασμα" με ματ βερνίκι στα μαξιλαράκια (τουλάχιστον σε όσα σημεία τους μπορείς να φτάσεις με πινελάκι χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις το μοντέλο) θα πρόσθετε ακόμη περισσότερο στην αληθοφάνεια του μοντέλου.
Υ.Γ.: Με την ευκαιρία, επειδή έγινε λόγος για το βάψιμο των λάστιχων των παραθύρων, θέλω να αναφέρω οτι για τις μαύρες λεπτομέρειες των οχημάτων (όπως λάστιχα παραθύρων, λωρίδες στον ουρανό, χερούλια θυρών ή bumpers περιμετρικά), εγώ εφαρμόζω μια - αντίστροφη από τους περισσότερους και μάλλον ανορθόδοξη - μέθοδο (που όμως σε μένα αποδίδει αρκετά καλά): πριν βάψω οτιδήποτε εξωτερικά, ασταρώνω τα συγκεκριμένα σημεία, τα ψεκάζω μαύρα, και στη συνέχεια τα μασκάρω και τα αφήνω μασκαρισμένα μέχρι και το γυάλισμα του ολοκληρωμένου μοντέλου, ώστε να μην επηρεάζονται από βάψιμο, τρίψιμο, γυάλισμα κλπ. Αν θέλεις, δοκίμασέ το σε κάποιο επόμενο μοντέλο (καλύτερα σε κάποιο που δεν σου αρέσει ιδιαίτερα, ώστε να μη με κυνηγάς αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα) ;D Και πάλι συγχαρητήρια!
|
|